aferinnntamam kıslar 30 tane çektim 35 yapamadım yarın yaparım artık seninle konuştuktam sonra 3 bardak su içtim
yemekle aram şöyle, evde fazla yemek yapamıyorum bir de sınav dönemindeydim sürekli dışarıdan yedim, sandviç yiyorum genelde evde. hamur işiyle aram pek yok da tatlıyı çok seviyorum şerbetli değil ama hemen her gün çikolatalı sütlü tatlı yiyiorum( fazla zaman ayıramıyorum günlük beslememe o yüzden hep geçiştiriyorum abidik gubidik şeylerle
ben bebek düşünüyorum o yüzden hamile kalmadan biraz vermek istyrm 52-53 olsam yeter
of öyle bir yerden girdinki konuya bende bebek düşünüyorum ama olmuyo bide onun için doktora gitcem adet düzensizliğim var kaç kere gittim düzelmedi ama bu sefer bebek için herşeyi yapcam inş bizimde :CüvCüv: olur opuyorumnanaktan
ohh ne guzel diyteler yapıluyor dogum yapalı 3ay oldu emzrıdıgım ıcın dıyet yapamıyorum kocaman bır göbegım var..((((
kizlarrrrrrrrrrrr oturmak yok kosun yuruyunnn su icin terleyin ve kilolari verin kaydirigubbakcemile3
ahhh canım sorma o dert bende de vardı ekim de 4 haftalık düşük yaptım ondan sonra kilo aldım işte onları vermeye .alışıyorum
bebiş düşünüyorsan mekik çekme ozaman ben korkuyorum mekik çekmiyorum
ben yazın herakşam 1 sabah yürüyordum bazen sabah akşam
ama şimdi yağmur yağıyor yürüyemiyorum
SELAM ŞEKERLER NABER
sporumu yapmış yorgunluktan bitmiş biri olarak yazıyorum.ama mutluyum bugün ölçülme günümdü
göbekten 2 cm basenden 1 cm gitmiş
yemeğe gelince sabah yarım 1 muz. 12 gibi kahvaltı yaptım. 4 gibi 4-5 kaşık aşure yedim. ve birazdanda yemeğimi yiyeceğim.
selam kızlar bende 57 kiloyum boyum 1.65 55 kilo olmak istiyorum ama veremiyorum şaka gibi günde 1 saat sporda yapıyorum ama takıldım kaldım anlamadımkafamçokkarıştı 2 kilo vermek için ne yapmalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?