15 tane mekik çek 10 kere de çömelme hareketi yap bari
30 mekik çektim :lepi:
Çömelme hareketi de yaptım ne kadar zor bir şey ya, dün ilk defa o hareketi yapmıştım hala bacaklarım ağırıyordu ama işe yarayacak tabii ki bunlar :Saruboceq:
Bu arada ben de uzun zamandır giyemediğim (56 kiloyken giydiğim :gitme:) kotumu denedim. En son denediğimde düğmeleri bile kapanmıyordu ama bu sabah düğmelerim kapandıhihoyyyt Yine de hala dar oluyor o nednele giymedim tabii. Ama yakında giyebileceğime olan inancım arttı :teytey:
Bugün yediklerim, hiiiç kaçamak yapmadım.
Sabah kalkınca domates suyu içtim.
Yarım saat sonra, 2 dilim ezmeli kepek ekmeği, kaşar peyniri ile kahvaltımı yaptım.
Akşam da ıspanak ve makarna yedim.
Ve sınava geç kalıcam diye öyle bir koştum ki, yağmur da vardı, ciğerlerim patlıycak sandım.
İyi oldu spor oldu
evet az yemişsin bugün
sınavlarında başarılar
çok sevindim senin adına.inş o kotu giydiğini söylediğin günleride görürüz....
kizlar bi de cok degisik bi site buldum ingilizce ama bakmak istersiniz belki Negative Calorie Foods
kalorisi 0 olan hic bir yiyecek olmamasina ragmen bazi yiyecekleri hazetmek icin daha cok kalori harcariz bu durumda negatif kalorili yiyecekler ortaya cikar:)
bir kac ornek yazayim
sebzeler
brokoli
havuc
salatalik
ispanak
marul
sogan
sarimsak
meyveler
elma
portakal
cilek
kavun
canim bunlari yersek daha cokmu kalori harciyoruz canim
canim bunlari yersek daha cokmu kalori harciyoruz canim
slm kizlar ben 1 elma 1 biskuvi 1 bruksel lahanasi 1 sogan tursusu azicik kuruyemis (tane hesabi) yedim
ama hala canim bi seyler istiyor evde yalniz olmanin kotu yani(
ama harekette yaptim bol bol :)
hosgeldin canim aramiza opuyorumnanaktan aksam 6dan sonra hic bi sey yemezsen suyu da ihmal etmezsen gider bence 2 kilocuk bi sey kalmamis kaydirigubbakcemile2 sabirli olmak lazim belli bi zamandan sonra kilo vermek zorlasiyor bu arada seni de listemize ekledim umarim sen de bize katilmak istersin yerimseniben carsamba gunu kilo bildirimi yapiyoruz kolay gelsin :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?