50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım biz burada sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz.doğal besinlerle yanii.bana sorarsan zayıflama çayını yani yoğurda karıştırılıp tüketilen şeylerden yeme. yeşil çay,ada çayı,zerdaçal çayı...çayları tüketebilirsin ama o tarz şeylerden ben korkuyorum açıkçası.metobolizmanın doal dengesini bozduğunu düşünüyorum. ayrıca fen bilgisi öğretmeni arkadaşım çok uzun süre elma sirkesini tüketmenin uzun vadede kemik erimesine sebep olabileceğini söyledi
uyanınca elma sirkeli su yerine büyük bir bardak oda sıcaklığında su içmeni tavsiye ederim.tv de diyetisyenden duydum.

bir de sabah-öğle arasına,öğle-akşam arasına birer ara yaparsan metobolizma daha hızlı çalışır.1 meyve,1 bardak ayran,süt,1ddilim kepek ekmeği-peynirvs .vs.

sabah 3dilim kepekli e.peynir zeytin çay

ARA 2 sıfır yağlı krep

öğle ızgarada pişirdiğim 2 adet köfte ve haşlanmış patates biraz da yoğurt

ara 1 bardak rezene çayı ve biraz fıstık malesef üzülerek yazıyorum 1 adet lakrits şeker ve 1 kare bitter + serçe parmak kadar susamlı krokan

akşamda haşlama sebze ve salata yicem İNŞALLAH kocacım zahmet edip de eve gelirse tabi

birkaç bardak ta su içtim

tamam geliyo menü

canım güldürdün beni ALLAH da seni hep güldürsün tatlım

amin canım hepimizi..

öğlen arasına kadar herşey güzeldi...bitanede değil yahu kaçamak
sadece 6 puan

Teşekkür ederim canm öncelikle yorumun için.İlk önce şunu dile getrmek istiyorm yoğurda karştrdığım zayıflama çayı zaten içinde biberiye papatya faln warmş aktardan aldım yani.Meyve suyuna karştrabilio ypğurda yada istersen çay gibi demliyorsn öle =) zararlı bi şey değil yani bildiğin bitki çayı sadece yoğurda karştrdım. Grubunza kabl ederseniz bugn katılmş bulunmkatyım arkadşlar 10 gn boyunca inş buradayım.=)
Ara öğün bu gün pek yemedim evet haklısın canm ama ilk günüm die yemedim sadece yoğurt yedim öle =) birde üzülerek söylüyorm az önce küçük
bir parça çikolata yedim. =(

bugun menumu yazmak ısterdım ama yemek yerıne abur cubur yıyınce ınsan menu yazamıyr. kızlar yesadan hbr alan var mı ingiltere de havalar cok sogukmus yesa nerdeki şimdi

hosgeldin canim senin boyun kac ?

ben 34 yaşındayım canım

34sün ama masallah 50-59dasin, metabolizmanin her yilin gecmesiyle birlikte yavasladigini farkediyorum. bide ben eskiden cok gezerdim, yürürdüm kiz arkadaslarimla, ayrica calistigim bölümlerde bazen ayakta da oluyordu. simid masa basindayim ve resmen kilo aliyorum. önceki yediklerimin yarisini bile yemiyorum oysa. günde 300g milka yiyordum :)

ben 6206.sayfada yazmışım enson şimdi sayfa olmuş 6229.......
yani ben kendim çalar kendim oynar olmuşummm ohhh yandan yandann.....

slm.koc aksam yeme imkanim vardi ama ben bu hafta regl olacagim onun icin baska birseylerde atistiririm diye böyle yaptim,az önce kücük parca bitter cikolata yedim ve 1tane mandalin,puandan kesecekmisin?:18:

slm.koc aksam yeme imkanim vardi ama ben bu hafta regl olacagim onun icin baska birseylerde atistiririm diye böyle yaptim,az önce kücük parca bitter cikolata yedim ve 1tane mandalin,puandan kesecekmisin?:18:

bende itiraf ediyorum bitter´li lebkuchenden bi tane yedim eksi puan olacaksa olsun cezam neyse raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…