Arkadaşlar bugn diyete başladm sizce doğrumu yediklerim?
uyannca bir yemek kaşığı elma sirkesini 1 bardak suyla içtim
sabah 1tane elma 1 dilim kızarmş ekmek şekersz limonlu çay
öğlen 3 tane köfte haşladım.göbek salatası domatesli yedim
akşam ewe gelirken aktarda zayflama çayı aldm
yoğurta karştrp yenebiliomş meyve suyuna yoğur yedm 1 kase
1 tane elma yedm
salata yicem ve çay içiyorm şekersz limonlu nasl sizce?
tamam geliyo menü
canım güldürdün beni ALLAH da seni hep güldürsün tatlım
sabah 3dilim kepekli e.peynir zeytin çay
ARA 2 sıfır yağlı krep
öğle ızgarada pişirdiğim 2 adet köfte ve haşlanmış patates biraz da yoğurt
ara 1 bardak rezene çayı ve biraz fıstık malesef üzülerek yazıyorum 1 adet lakrits şeker ve 1 kare bitter + serçe parmak kadar susamlı krokan
akşamda haşlama sebze ve salata yicem İNŞALLAH kocacım zahmet edip de eve gelirse tabi
birkaç bardak ta su içtim
Kızlar bende 59 falandırım 52 falan olmak istiyorum gruba benide yazarmısınız
Teşekkür ederim canm öncelikle yorumun için.İlk önce şunu dile getrmek istiyorm yoğurda karştrdığım zayıflama çayı zaten içinde biberiye papatya faln warmş aktardan aldım yani.Meyve suyuna karştrabilio ypğurda yada istersen çay gibi demliyorsn öle =) zararlı bi şey değil yani bildiğin bitki çayı sadece yoğurda karştrdım. Grubunza kabl ederseniz bugn katılmş bulunmkatyım arkadşlar 10 gn boyunca inş buradayım.=)canım biz burada sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz.doğal besinlerle yanii.bana sorarsan zayıflama çayını yani yoğurda karıştırılıp tüketilen şeylerden yeme. yeşil çay,ada çayı,zerdaçal çayı...çayları tüketebilirsin ama o tarz şeylerden ben korkuyorum açıkçası.metobolizmanın doal dengesini bozduğunu düşünüyorum. ayrıca fen bilgisi öğretmeni arkadaşım çok uzun süre elma sirkesini tüketmenin uzun vadede kemik erimesine sebep olabileceğini söyledi
uyanınca elma sirkeli su yerine büyük bir bardak oda sıcaklığında su içmeni tavsiye ederim.tv de diyetisyenden duydum.
bir de sabah-öğle arasına,öğle-akşam arasına birer ara yaparsan metobolizma daha hızlı çalışır.1 meyve,1 bardak ayran,süt,1ddilim kepek ekmeği-peynirvs .vs.
selam kızlar yine ben geldim tekrar diyet yapmak için kendimi gaza getirdim ve bir adım daha atıyorum:93:bugün msn den eski bir arkadaşımla konuşurken kamera açtığımızda beni görünce çok şaşırdı.çok zayıflamışsın şok oldum dedi..bende bu motive edici sözleri duyduktan sonra tekrar istediğim kiloya ulaşmak için internette araştırmalara başladım.bu arada 65 ten 53 e düştüm.yaptığım bir diyet yoktu sadece akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemedim.ve ekmeği tamamen kesmiştim.(ama ara ara diyet deneyimlerimde oldu).şimdi hedefim 48 ne kadar diyet listesi görmekten midem bulansa da tekrar başladım hadi bakalım hayırlısı
ben 34 yaşındayım canım
Kızlar bende 59 falandırım 52 falan olmak istiyorum gruba benide yazarmısınız
hani kilo veriyoruz ya hareketlendik sekerimben 6206.sayfada yazmışım enson şimdi sayfa olmuş 6229.......
yani ben kendim çalar kendim oynar olmuşummm ohhh yandan yandann.....
slm.koc aksam yeme imkanim vardi ama ben bu hafta regl olacagim onun icin baska birseylerde atistiririm diye böyle yaptim,az önce kücük parca bitter cikolata yedim ve 1tane mandalin,puandan kesecekmisin?:18:
slam.aygirl,listeye baktim üzülme arkadasim ben senden asagi degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?