akşam çorbanın yanında bir salata yesen iyi olur.. meyveleri çok geçe bırakma istersen o bitteride unut
6 puan sana canım
salata iyi fikir, yanina güzel gider. annemler dünki börekten yiyecekler bende salata yerim yanina, üsenirsem coban salatameyveleri gec saatte acikirsam diye dedim, belki erken de yiyebilirim ama o zaman bittere saldirma riski cogaliyor cünkü geceye dogru cikolata arzusu artiyor bende. gece birden önce uyuyamayincada mide doluyor. ama gayret edicem yememeye. yersem de söz sadece bi tane yicem
yersen söylede puanını biraz daha kırıyım:86:
tüm menünü yazsana spatzcım..puan vericem:86:
ah darısı başıma 3 aydır tık yok
o da başka bi sıkıntı olsak bi dert olmasak bi dert
ama ilaç kullandım etkisini göstermeye başladı hastalanmam yakındır çikolatalar olan yakınlığımdan hissedıorum bunu
Lachesis canim sen neler yapiyon bugün ? kac yemek düsünüyorsun ? :)
canım yaprak sarma yaptım, tek başına olmaz dedim yanına tavuk salatası yapıcam.
tebrikler melahatçım 10 puan
:
yaşasıııın 10 puan almışım.kaçamak falan yapmam ben bu gazla..teşekkür ederim.
yalnız yarın öğlen arkadaşa davetliyiz.umarım orada fazla cozutmam.yarın akşam yazarım neler yediğimi.
sonlarina geldim. kendimi cok daha kücük hissediyorum ama :) sen kac yasindasin ?
TWEETY Allah kavustursun cnm, kardesine simdiden hayirli teskereler
lachesis hamarat kizimiz yine is basinda. kolay gelsin cnm. ben de hic sarma yapmadim kendim su ana kadar
cnm ben de bu aralar bitki caylari icmeye korkuyorum, ne olur ne olmaz diye; sanirim biz o yuzden de biraz fazla cikiyoruz tartida, odem var vucudumuzda cnm
anchusa ayy simdi aklima geldi, zerdecal alacaktim bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?