50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam çorbanın yanında bir salata yesen iyi olur.. meyveleri çok geçe bırakma istersen o bitteride unut
6 puan sana canım

salata iyi fikir, yanina güzel gider. annemler dünki börekten yiyecekler bende salata yerim yanina, üsenirsem coban salata meyveleri gec saatte acikirsam diye dedim, belki erken de yiyebilirim ama o zaman bittere saldirma riski cogaliyor cünkü geceye dogru cikolata arzusu artiyor bende. gece birden önce uyuyamayincada mide doluyor. ama gayret edicem yememeye. yersem de söz sadece bi tane yicem

yersen söylede puanını biraz daha kırıyım:86:

kızlar tavuk göğsü kaç saatte haşlanır:S fazla vaktim yok dağılana kadar tutamıycam da, normali nedir sizce?

tüm menünü yazsana spatzcım..puan vericem:86:

yarın yazarım canım, gece ne yiyeceğim belli olmaz bu regl halimle

inşallah olursun canım..varlığı bir dert yokluğu yara bunun

Arkadaşlar bugn diyete başladm sizce doğrumu yediklerim?
uyannca bir yemek kaşığı elma sirkesini 1 bardak suyla içtim
sabah 1tane elma 1 dilim kızarmş ekmek şekersz limonlu çay
öğlen 3 tane köfte haşladım.göbek salatası domatesli yedim
akşam ewe gelirken aktarda zayflama çayı aldm
yoğurta karştrp yenebiliomş meyve suyuna yoğur yedm 1 kase
1 tane elma yedm
salata yicem ve çay içiyorm şekersz limonlu nasl sizce?

Selam kızlar bnde kilo alıyorum abur cubur yemekten ne yapmalıyım acil bana yardımcı olurmusunuz ne yiyeyim iceyim::)

kızlar benim mesai bitti ben çıkıorum eve gidince hafif yiyorum hafif yaşıorum
yarın sabah görüşmek üzere kaçamak yok haftaya çok sıkı başladık! (bu söz kendime)

selam kızlar yine ben geldim tekrar diyet yapmak için kendimi gaza getirdim ve bir adım daha atıyorum:93:bugün msn den eski bir arkadaşımla konuşurken kamera açtığımızda beni görünce çok şaşırdı.çok zayıflamışsın şok oldum dedi..bende bu motive edici sözleri duyduktan sonra tekrar istediğim kiloya ulaşmak için internette araştırmalara başladım.bu arada 65 ten 53 e düştüm.yaptığım bir diyet yoktu sadece akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemedim.ve ekmeği tamamen kesmiştim.(ama ara ara diyet deneyimlerimde oldu).şimdi hedefim 48 ne kadar diyet listesi görmekten midem bulansa da tekrar başladım hadi bakalım hayırlısı

yaşasıııın 10 puan almışım.kaçamak falan yapmam ben bu gazla..teşekkür ederim.

yalnız yarın öğlen arkadaşa davetliyiz.umarım orada fazla cozutmam.yarın akşam yazarım neler yediğimi.

haftanın en sağlıklı beslenenini seçicem fazla cozutmayı bırak hiç cozutma.. ben bugün nelere hayır dedim bi bilsen

amin canıııım

sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…