50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay insallah hepimiz incecik oluruz da burada birkac ay sonra süper resimler paylasiriz. kilo verince tutulur o kilo bence, önemli olan saglikli bir sekilde vermek

hosbulduk kızlar ..
Kesinlikle kacmayı düşünmüyorum su kilolar gider inş buranın vasıtasıyla şimdi kurabiye yicektim aklım burda kesinlikle yemiçem sadece cay oda cok az sekerle puan nasıl veriliyo anamadım

dogru mantik yeme o kurabiyeyi küserse küssün :)

puan olayi su kizlar: su an kocumuz olan kuzu, bu haftaki menülerimizi puanla degerlendirecek ve son olarak bu listeyi burada sunacak hafta bitiminde.
haftalik kilo listemiz de sunuluyor ve spor listesi, kuzu arkadasimiz da menüleri puanla sunacak ki görelim, ne kadar dikkat edebilmisiz, dogru beslenmisiz diye. motive olmamiz icin. düsünsenize haftasonu sizin isminiz listenin basinda olsa hosumuza giderdi dimi :)

sende hosgeldin canim sanada bol sanslar o dedigin kurabiyeleride sakin yeme yedikce ardi geliyo,
bir tane daha bir tane daha deken derken............

sende hosgeldin canim sanada bol sanslar o dedigin kurabiyeleride sakin yeme yedikce ardi geliyo,
bir tane daha bir tane daha deken derken............

aynen öyle. yada mesela yemicem diyorsun biseyden bitanecik aliyorsun sonra bi daha gidip aliyorsun sonunda saldiriyorsun.

bak arkadasim sakin ol,hic orali olma bence,sonra pisman olursun,mutfak tarafindan uzak dur,kendine icecek birseyler yap oyala kendini,ben de esimle tv izliyoruz oyanimda catir catir chips yiyor,bende sakin olmaya calisiyorum kendime cay yaptim:87:

cok güzel kilo vermissin, azmine hayran kaldim. yasasin topuklu ayakkabi dimi :) ya, bizim boylarimiz daha uzun olsaydi bizim fazlamiz olmazdi dimi ?! :)

evet canım ya boydan oluyor böyle ama napcan türk kızıyızhafif kalçalı ince belli gögüsler dışarıda boy kısa:)ben hep şişko diye tabir edilenlerden oldum artık çıtı pıtı kız olmak istiyorum kotlarım bol gelsin yaaaaaaaa

Yani cig köftede yok öle mi

Ben hiç anlamıyorum bu işten bi ekmegi kesince kilolardan kaybolacagını sanıyorum

bak arkadasim sakin ol,hic orali olma bence,sonra pisman olursun,mutfak tarafindan uzak dur,kendine icecek birseyler yap oyala kendini,ben de esimle tv izliyoruz oyanimda catir catir chips yiyor,bende sakin olmaya calisiyorum kendime cay yaptim:87:

ay haklisin da annemlere gel de anlat. bende su an yesil cay iciyorum. köfteyi yoguruyor bakmiyorum bile.. ama kokusu bile geliyo sogan ve baharatlarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…