puan olayi su kizlar: su an kocumuz olan kuzu, bu haftaki menülerimizi puanla degerlendirecek ve son olarak bu listeyi burada sunacak hafta bitiminde.
haftalik kilo listemiz de sunuluyor ve spor listesi, kuzu arkadasimiz da menüleri puanla sunacak ki görelim, ne kadar dikkat edebilmisiz, dogru beslenmisiz diye. motive olmamiz icin. düsünsenize haftasonu sizin isminiz listenin basinda olsahosumuza giderdi dimi :)
evet canım ya boydan oluyor böyle ama napcan türk kızıyızhafif kalçalı ince belli gögüsler dışarıda boy kısa:)ben hep şişko diye tabir edilenlerden oldum artık çıtı pıtı kız olmak istiyorum kotlarım bol gelsin yaaaaaaaa
Yani cig köftede yok öle mi
Ben hiç anlamıyorum bu işten bi ekmegi kesince kilolardan kaybolacagını sanıyorum
eee ne diyeyim cok zor bi durum allah kolaylik ve bol sabir versin,ama sen yinede güzel kokulara bu saate izin verme,sen kazan,buda sana yakisir
ne güzel tarif ettin. aynen öyleyizaslinda ince olunca gayet citi piti oluyoruz :) ay insallah bol gelirler yakinda. kotlar esniyo onlardan cekinmiyorum da, ben göbek kismimla belaliyim. ince belim yok olmustu bi ara. simdi belim cikti geri ama incelmesi gerekiyor
böyle devam bence dogru yoldasin,ben yavas yavas yorganlar alemine gidecegim yoksa esimi bogacagim burada cünki devamli yiyor,herkese iyi geceler tatli rüyalar,yarin bulusmak üzere bye
ben diyete başladığım zamanlarda hep giyeceğim kıyafetleri düşünüyorumbide gıcık olduğum bi kız vardı bana şişko olduğumu ima etmişti i fi tarihinde her yemek yiyeceğimde onu aklıma getirip yemekten soğutuyorum kendimi;D öyle yapınca canım hiç bir şey istemiyor.psikopatça biraz ama..
en son yemeğimi saat 5 te yedim midemden savaş sesleri gelior.aç olduğumu hissetmekten haz alamaya başladım.iyi değilim galibahehe
Bende artık 59 kg mım 165 boyum ve 47 olmak istiyorum oncelıkle belırlı bır deet yapmıyorum cunku yapınca kesın yıyorum sadece aksam 7 den sonra bır sey yemıyorum sabahta sadece kahvaltı yapıyorum 7 den sonra cay ve azda olsa bıskuvı falan ve boyle 5 kg verdım 64 basladım ve 3 haftama baslamıs bulunmaktayım su ıcmıyorum ama sıpor yapıyorum bıde belıme adını soylemıyım bır teletıcı ter emıcı bır korse takıyorum ve su anda belımden3 basenden 2 kalcamdan 2 santım kaybettım sımdı adet donemıme gırdım bıraz duracak heralde ama devam edıcem 12 kg vericem tavsıyelerınızı beklıyorum
psikopatca falan farketmez, etkili bir yöntemmis. o kiz kim söyle dövelimhic sevmedigim hareketler
bence de iyi degilsinyani ben de su an köfte yanimda hala almadim diye midemin sesleriyle gurur duyuyorum ama saat 5 olali oohooo. :)
evet içmem gerek ama ıcemıyorum su ıçme özurluyum 47 konusuda ben 47 kıloyken 28 benden kotta yanı gıyıyordum ve cok guzel oluyodu sankı 50 olunca kılo verememısım zayıflayamısım gıbı hıssedıyorum bıde kollarım kalın yaaaa 30 santım ne yapıcam bılmıyorum cok kafayı taktım bı taktık verın
eskiden sölemişti o lafları artık söleyemez zaten çünkü 53 üm ben artıktartıya falan çıkmıcam ben 2 hafta kadar ben gözümle görmediğim kiloya inanmam yaklaşık 2 ayda sağlıklı olarak vermem gerekiyor
bende zorla iciyorum. 3 litreyi icemiorum ama aklima geldikce iciyorum arada. ihtiyac sonucta.
bence senin bölgesel spor yapman gerekiyor. kolay gelsin diyorum umarim istedigin kiloya ulasirsin. kollarinla ilgili su siseleri faydali oluyor biraz egzersizlerden yap kollara gögüse iyi gelir
kizlar ben yatiyorum yatmaya calisicam yani köfteler masaya geldi de byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?