50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yurtta kalıyorum malesef belli bir diyet listesine uyamıyorum ve sporda yürüyüş dışında yapamıyorum.ayrıca tartılma olayıda tartılcak yerim de yok offffffffffff hiç bişi yok burdaama az yiyerek ve akşam yemeklerini atlayarak kilo vermeye çalışıcam.burda sizle olmak çok güzel insan motive oluyor.

bu arada listemizi mesaj mı atıcaz yoksa burda mı yazıcaz sureklı?buraya yazarsak kocumuz sureklı takıp edebılcek mı?

ne güzel tarif ettin. aynen öyleyiz aslinda ince olunca gayet citi piti oluyoruz :) ay insallah bol gelirler yakinda. kotlar esniyo onlardan cekinmiyorum da, ben göbek kismimla belaliyim. ince belim yok olmustu bi ara. simdi belim cikti geri ama incelmesi gerekiyor

eee ne diyeyim cok zor bi durum allah kolaylik ve bol sabir versin,ama sen yinede güzel kokulara bu saate izin verme,sen kazan,buda sana yakisir

Yani cig köftede yok öle mi

Ben hiç anlamıyorum bu işten bi ekmegi kesince kilolardan kaybolacagını sanıyorum

ekmegi kesmiyoruz ki, sadece dikkatle abartmadan yiyoruz. yaninda bol yesillik su bu.. ben kendimce önce miktarlari azaltmaliyim, mide büyüdü bi kere, cok istiyo haliyle. gecen bi arkadas paylasti. yemek yerken ictigimiz sular mideyi genisletirmis. ben az yiyeyim diye dolduruyordum mideyi. artik ögünden yarim saat önce icmek istiyorum suyu, daha az yemem icin. aksamlari mümkün oldugunca az karbonhidrat tüketirsek, gece uyurken yaglari sindirebiliriz, aksam bol karbonhidrat aldiginda, ilk olarak onlara saldiriyormus sistemimiz, dolayisiyla yerlesmis yaglar erimiyor.

Spor yapiyor musun ?

eee ne diyeyim cok zor bi durum allah kolaylik ve bol sabir versin,ama sen yinede güzel kokulara bu saate izin verme,sen kazan,buda sana yakisir

cok haklisin. kendimce igrenmeye calisiyorum cig et falan diye :) ben zaten et sevmem aslnda. yemesem de olur. salca istedi annem vermedim, ben yemiyeyim diye falan. ayyyy

böyle devam bence dogru yoldasin,ben yavas yavas yorganlar alemine gidecegim yoksa esimi bogacagim burada cünki devamli yiyor,herkese iyi geceler tatli rüyalar,yarin bulusmak üzere bye

ben diyete başladığım zamanlarda hep giyeceğim kıyafetleri düşünüyorum bide gıcık olduğum bi kız vardı bana şişko olduğumu ima etmişti i fi tarihinde her yemek yiyeceğimde onu aklıma getirip yemekten soğutuyorum kendimi;D öyle yapınca canım hiç bir şey istemiyor.psikopatça biraz ama..

en son yemeğimi saat 5 te yedim midemden savaş sesleri gelior.aç olduğumu hissetmekten haz alamaya başladım.iyi değilim galibahehe

Bende artık 59 kg mım 165 boyum ve 47 olmak istiyorum oncelıkle belırlı bır deet yapmıyorum cunku yapınca kesın yıyorum sadece aksam 7 den sonra bır sey yemıyorum sabahta sadece kahvaltı yapıyorum 7 den sonra cay ve azda olsa bıskuvı falan ve boyle 5 kg verdım 64 basladım ve 3 haftama baslamıs bulunmaktayım su ıcmıyorum ama sıpor yapıyorum bıde belıme adını soylemıyım bır teletıcı ter emıcı bır korse takıyorum ve su anda belımden3 basenden 2 kalcamdan 2 santım kaybettım sımdı adet donemıme gırdım bıraz duracak heralde ama devam edıcem 12 kg vericem tavsıyelerınızı beklıyorum

psikopatca falan farketmez, etkili bir yöntemmis. o kiz kim söyle dövelim hic sevmedigim hareketler

bence de iyi degilsin yani ben de su an köfte yanimda hala almadim diye midemin sesleriyle gurur duyuyorum ama saat 5 olali oohooo. :)

47 az degilmi ya ? güzel vermissin kilolari da, suyu cok icmen gerekmez mi ?

evet içmem gerek ama ıcemıyorum su ıçme özurluyum 47 konusuda ben 47 kıloyken 28 benden kotta yanı gıyıyordum ve cok guzel oluyodu sankı 50 olunca kılo verememısım zayıflayamısım gıbı hıssedıyorum bıde kollarım kalın yaaaa 30 santım ne yapıcam bılmıyorum cok kafayı taktım bı taktık verın

eskiden sölemişti o lafları artık söleyemez zaten çünkü 53 üm ben artıktartıya falan çıkmıcam ben 2 hafta kadar ben gözümle görmediğim kiloya inanmam yaklaşık 2 ayda sağlıklı olarak vermem gerekiyor

bende zorla iciyorum. 3 litreyi icemiorum ama aklima geldikce iciyorum arada. ihtiyac sonucta.
bence senin bölgesel spor yapman gerekiyor. kolay gelsin diyorum umarim istedigin kiloya ulasirsin. kollarinla ilgili su siseleri faydali oluyor biraz egzersizlerden yap kollara gögüse iyi gelir

verirsin bence. saglikli sekilde verirsen geri dönüsümü de olmaz, korumaya bakar artik o da kilo vermek kadar zor degil.

ben yeni keşfettim bu siteyı 2 gun oluyo bence süper bı yer motıvasyonum tavan yaptı aclık hıssetmıyorum bu kez olacak herhalde cevapladıgın için coook tesekkur ederım cooook sagol

kizlar ben yatiyorum yatmaya calisicam yani köfteler masaya geldi de byee

canım eğer canın çok köfte istiyorsa tadına bakman iyi olur bence çok küçük bi parça alabilirsin(bu benim düşüncem)çünkü 2 gün sonra yeter artık diyip yemeklere saldırma durumun oldukça yüksek.ben canımın çok istediği bir şey varsa günün erken vaktinde çok azda olsa yiyorum çünkü metabolizma daha hızlı çalışıyormuş.sonuçta bizde insanız.
yanlış yönlendirmek istemem ama biz yedik mi kusana kadar yiyoruz aslında küçücük tadına bakıp bıraksak en iyisi olacak.dediğim gibi benim düşüncelerim.

slm arkadaşlar,ben de geçen yıl buralardaydım ,7 kilodan fazla verdim. yine aldım verdiğim kiloları maalesef,hem de 2 ayda. evlendiğimden beri kilo alıyorum. eşim seviyor yemek yemeyi,ben de öyle ,irademe sahip olamıyorum güzel güzel yemekleri yapınca. işten güçten öğün de kaçırıyorum.alıyorum haliyle.önünü almak lazım. bugün başlıyorum düzenli beslenmeye. spora da yarın başlarım. temizlik günüm bugün zaten,üzerine spor ağır gelir.

günaydınnnnnn cicimeler...... nasılsınız bakalım bugün... kış iyice geldi buralar sabah buz gibi bir kış sabahına uyandık.... gelelim dünkü menüme

sabah
3 dilim kızartıltılmış kıtır kıtır olmuş tambuğday ekmeği ile peynir yeşillik kahvaltılık sosla kahvaltı 1 dişte ceviz

B]ara[/B]
yok kahvatıyı geç yaptık

öğle
1 yer elması
1 portakal
1 mandalina
2 tatlı kaşığı profiterol

ara
gene yok

akşam
1 kase mantar çorbası
3 dilim pizza
bolca hoşaf

ara
3 fincan karşık bitki çayı
2 adet kurabiye

ara
1 adet hurma
1,5 portakal
3 dilim ayva

saat 9.30 dan sonra hiç bir şey yemedim...(saat 12 gibi yarım bardak süt içtim )heee 9.30 a kadar ne varsa götürmüşüm :)))))
spor olarakta 3 saat pazar çarşı market alışveri yaptım...ama süre olarak 60 dk diye baz aldım

menüm kötü canım yemek yapmak istemedi.puzzle dadandım yine (( hiç yerimden kalkmıyorum..ama buün daha düzgün olacak söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…