50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo chemes hoş geldin.... evlendnmi hayırlı olsun... kilo almasan buralara geleceğin yok zaten..... merak etme sen düzenli besenme ve sporla verirsin.

inşallah canım ya, ben buralara uğramayı bıraktığımdan beri öyle bir tempo içerisindeyim ki.ne düzenli beslenme ne spor .yeni yeni hayatım düzene giriyor.bu arada aldım tabi. yaza kadar eski kiloma ulaşırım inşallah. özlemişim ama buraları da.

ulaşırsın ulaşırsın. yazı bırak sen 15 tatile kadar bile verirsin :))))

yeni evlenen herkesin başına geliyor bu kilo alma. yeni düzene alışana kdar kilolar alıp başını gidiyor.....

günaydın herkese..

slm.koc aksam yeme imkanim vardi ama ben bu hafta regl olacagim onun icin baska birseylerde atistiririm diye böyle yaptim,az önce kücük parca bitter cikolata yedim ve 1tane mandalin,puandan kesecekmisin?:18:

bitter olduğu için kesmicem ama bu son..

şulecim menün çok düzensiz

bugün güzel menü bekliyorum senden sadece 5 puan sana:76:

şulecim menün çok düzensiz

bugün güzel menü bekliyorum senden sadece 5 puan sana:76:

tamam canım söz bugün daha iyi beslencem...

dün 60 dk da pilats yapcam demiştin yaptın mı ekliyimmi süree

yok cnm bugüne attım sadece 60 dk tempolu yürüyüş yaptım bugün telafi edicem inşallah detoxda olduğum için yorgun düşüyorum..

tamam canım....detoks n gidiyr ayran detoksumu yapıyorsun sebze meyve detoksmu??? 1. gün kaç kilo verdinya...

ayran detoxu canım dün başlarken tartıldım.. 56,7 le başladım
bu sabah 55,5
bakalım yarın kaç olcak

ooo çok güzel..... inş geri almazsın gçen sene bnde yapmıştım hepsini 2 haftada geri aldım.... sanırım nasılsa verdm diye saldım biraz. inş senin öyle olmaz.....

ooo çok güzel..... inş geri almazsın gçen sene bnde yapmıştım hepsini 2 haftada geri aldım.... sanırım nasılsa verdm diye saldım biraz. inş senin öyle olmaz.....

mutlaka birazı geri gelecek uzun süredir kötü beslendiğim için detoxla başlamak istedim.. hemde ilkten kilo verdiğini görmek motive edio insanı..

günaydın herkese..
sevgili koçum dün yediklerim ,
sabah,
1 bardak yeşil çay
1 elma
öğlen
1 yemek kaşığı ıspanak
1 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan kızartması
1 yemek kaşığı etli yaprak sarması ve soğan dolması karışımı
yeşillik(sos ve tuz yok)
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 bardak yeşil çay
akşam
3 yemek kaşığı ıspanak
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
azıcık patates salatası
ara
yeşil çay

anchusa canım günaydın senin yaptığın leslienin lastikli videosu hangisiydi????

bide kahvaltın olsaydı tam süper olurdu.. kahvalttıdan kırdım 8 puan:76:
gunaydin. reglim bitti ben hala agir cekiyoruuumm...

anchusa regli bittikten iki gün sonra tartıya yansıyor..

bide kahvaltın olsaydı tam süper olurdu.. kahvalttıdan kırdım 8 puan:76:

anchusa regli bittikten iki gün sonra tartıya yansıyor..

ya kuzucum regli baslamdan uc gun once sismeye basliyoruz+ 5 gun regli sisligi+ regli bitiyor hala sisiz= etti sana 10 gun. Yumurtlarken de 3 gun sisiyoruz etti sana 13 gun. E ayin yarisi sis geziyoruz. Ben anlamadim b u isi... Ayin diger yarisi tartida iyi rakamlari gormek icin de onu yeme bunu yeme diye baski yapiyoruz kendimize. Uf deger mi? Ay bugun cok karamsarim...

Son düzenleme:

anchusoşum ben de seninle aynı şeyleri düşünüyorum ,
sanırım bizim yapmamız gereken şişkinlikleri de hesaba katarak ideal kiloya ulaşmak ,
böylelikle benim bir 5 kilo vermem gerek:84:

maalesef öyle.. yapacak bişey yok kadın olmak zor iş:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…