slm arkadaşlar,ben de geçen yıl buralardaydım ,7 kilodan fazla verdim. yine aldım verdiğim kiloları maalesef,hem de 2 ayda. evlendiğimden beri kilo alıyorum. eşim seviyor yemek yemeyi,ben de öyle ,irademe sahip olamıyorum güzel güzel yemekleri yapınca. işten güçten öğün de kaçırıyorum.alıyorum haliyle.önünü almak lazım. bugün başlıyorum düzenli beslenmeye. spora da yarın başlarım. temizlik günüm bugün zaten,üzerine spor ağır gelir.
inşallah canım ya, ben buralara uğramayı bıraktığımdan beri öyle bir tempo içerisindeyim ki.ne düzenli beslenme ne spor .yeni yeni hayatım düzene giriyor.bu arada aldım tabi. yaza kadar eski kiloma ulaşırım inşallah. özlemişim ama buraları da.
slm.koc aksam yeme imkanim vardi ama ben bu hafta regl olacagim onun icin baska birseylerde atistiririm diye böyle yaptim,az önce kücük parca bitter cikolata yedim ve 1tane mandalin,puandan kesecekmisin?:18:
günaydınnnnnn cicimeler...... nasılsınız bakalım bugün... kış iyice geldi buralar sabah buz gibi bir kış sabahına uyandık.... gelelim dünkü menüme
sabah
3 dilim kızartıltılmış kıtır kıtır olmuş tambuğday ekmeği ile peynir yeşillik kahvaltılık sosla kahvaltı 1 dişte ceviz
B]ara[/B]
yok kahvatıyı geç yaptık
öğle
1 yer elması
1 portakal
1 mandalina
2 tatlı kaşığı profiterol
ara
gene yok
akşam
1 kase mantar çorbası
3 dilim pizza
bolca hoşaf
ara
3 fincan karşık bitki çayı
2 adet kurabiye
ara
1 adet hurma
1,5 portakal
3 dilim ayva
saat 9.30 dan sonra hiç bir şey yemedim...(saat 12 gibi yarım bardak süt içtim )heee 9.30 a kadar ne varsa götürmüşüm :)))))
spor olarakta 3 saat pazar çarşı market alışveri yaptım...ama süre olarak 60 dk diye baz aldım
menüm kötü canım yemek yapmak istemedi.puzzle dadandım yine(( hiç yerimden kalkmıyorum..ama buün daha düzgün olacak söz
şulecim menün çok düzensiz
bugün güzel menü bekliyorum senden sadece 5 puan sana:76:
tamam canım söz bugün daha iyi beslencem...
dün 60 dk da pilats yapcam demiştin yaptın mı ekliyimmi süree
yok cnm bugüne attım sadece 60 dk tempolu yürüyüş yaptım bugün telafi edicem inşallah detoxda olduğum için yorgun düşüyorum..
tamam canım....detoks n gidiyr ayran detoksumu yapıyorsun sebze meyve detoksmu??? 1. gün kaç kilo verdinya...
ayran detoxu canım dün başlarken tartıldım.. 56,7 le başladım
bu sabah 55,5
bakalım yarın kaç olcak
ooo çok güzel..... inş geri almazsın gçen sene bnde yapmıştım hepsini 2 haftada geri aldım.... sanırım nasılsa verdm diye saldım biraz. inş senin öyle olmaz.....
günaydın herkese..
sevgili koçum dün yediklerim ,
sabah,
1 bardak yeşil çay
1 elma
öğlen
1 yemek kaşığı ıspanak
1 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan kızartması
1 yemek kaşığı etli yaprak sarması ve soğan dolması karışımı
yeşillik(sos ve tuz yok)
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 bardak yeşil çay
akşam
3 yemek kaşığı ıspanak
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
azıcık patates salatası
ara
yeşil çay
gunaydin. reglim bitti ben hala agir cekiyoruuumm...
bide kahvaltın olsaydı tam süper olurdu.. kahvalttıdan kırdım 8 puan:76:
anchusa regli bittikten iki gün sonra tartıya yansıyor..
bide kahvaltın olsaydı tam süper olurdu.. kahvalttıdan kırdım 8 puan:76:
ya kuzucum regli baslamdan uc gun once sismeye basliyoruz+ 5 gun regli sisligi+ regli bitiyor hala sisiz= etti sana 10 gun. Yumurtlarken de 3 gun sisiyoruz etti sana 13 gun. E ayin yarisi sis geziyoruz. Ben anlamadim b u isi... Ayin diger yarisi tartida iyi rakamlari gormek icin de onu yeme bunu yeme diye baski yapiyoruz kendimize. Uf deger mi? Ay bugun cok karamsarim...
ya kuzucum regli baslamdan uc gun once sismeye basliyoruz+ 5 gun regli sisligi+ regli bitiyor hala sisiz= etti sana 10 gun. Yumurtlarken de 3 gun sisiyoruz etti sana 13 gun. E ayin yarisi sis geziyoruz. Ben anlamadim b u isi... Ayin diger yarisi tartida iyi rakamlari gormek icin de onu yeme bunu yeme diye baski yapiyoruz kendimize. Uf deger mi? Ay bugun cok karamsarim...
anchusoşum ben de seninle aynı şeyleri düşünüyorum ,
sanırım bizim yapmamız gereken şişkinlikleri de hesaba katarak ideal kiloya ulaşmak ,
böylelikle benim bir 5 kilo vermem gerek:84:
Seytan diyor ac buzdolabini ne bulursan yeee...maalesef öyle.. yapacak bişey yok kadın olmak zor iş:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?