50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydin,
kizlar bende regl olacam oyüzden kendimi patlamak üzere olan bir balon gibi hissediyorum,böyle oldugum zaman spor yapamiyorum oyüzden ben bu hafta katilamicam size,ama cocuklari okula getir götür toplam
40dk.yürümüs oluyorum:79:

bügünki menümüde yazayim
sabah:2dilim kepekli ekmek
1haslanmis yumurta,salatalik
cok az bal,3tane siyah zeyti
kücük parca beyaz peynir
ara:light meyveli johurt
öglen:1tabak kremali makarna(firinda pismis)
2tanede orta boy köfte
salatalik tursusu
ara:bir avuc ceviz
sütlü kakao
aksam:1tabak taze fasulye
1dilim ekmek
ara:bir cesit meyve

40 dk ile katıl canım..... hiç yoktan iyidir.....

gunaydinnnn.............

nasilsiniz??? benimde bugün hiiiccc erken kalkasim yoktu veeee saat 9:40 da geldim okula :))

kocum dün senin sozunu dinledim ama sadece ekstradan 10 tane badem yedim (ama kötü tarafi sekerle karamilize edilmis bademdi)

bugünki planlanan menüm:

sabah --> yarim bardak muzlu süt %1.5 yag

ara --> yarim elma, 1 hurma

öglen--> salata

ara-->yogurt

aksam--> disciye gidecegim icin birsey yiyemem sanirim...

süt icer ya da yogurt yerim belki...

bir de dün 40 dak yürüyüs yaptim.. kar kis demedim, okuldan kursa yürüyerek gitiim :)) yerdeki kari ve buzu düsünürsek engelli yürüyüs sayilabilir

Seytan diyor ac buzdolabini ne bulursan yeee...

kalk kalkta buzdolabına değli spora biraz mutluluk hormonu salgılansın...

bide selahattin dönmezin metobolizma hizdanlırıcı elmayı çayını yap iç ohhhh bi rahatla dikel kendine gel.....

bir de dün 40 dak yürüyüs yaptim.. kar kis demedim, okuldan kursa yürüyerek gitiim :)) yerdeki kari ve buzu düsünürsek engelli yürüyüs sayilabilir

ooo süper....senin yaktığın kalori daha fazla olmuştur o yolda... tebrikler devamını bekliyouz....

bugünkü menünü böyle planlıyorsan muhtemelen dişçide bayılacaksın..

makarnan kremalı olmasa keşke.. 1de bir avuç ceviz yerine 2 ceviz birazda kuru üzüm yesen güzel olur..

annem zorla bir tane cig köfte yedirdi zaten.
kücücük tadina bakip biraksak zaten kilo sorunumuz olmazdi. mesele kendine hakim olmak.
özellikle cig köfte gibi acili baharatli seyler istah aciyor malesef. ama birtane haric ben onu yendim

aramiza hosgeldin chemes

tamam daha pisirmedim zaten,cevizleride yemedim daha,ozaman az sonra kuru üzüm almaya cikayim hem yürümüs olurum,cok sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…