sevgili koçum ,
kahvaltıda elmadan başka bir şey yiyemiyorum ,
bugün de aynını yaptım ,
ben elma yesem olma mı:97:
Seytan diyor ac buzdolabini ne bulursan yeee...
olmazzz elmanı aralara sakla.. çok azıcık bişey yee.. yada şöyle olabilir tarçınlı süt ve elmada kabulüm..
şuanda kaç kilosun kahvekokusu..
pşşşşştttttt 5 kilo vericez ,
yapma sakın o söylediğini
53 kiloyum kuzucum
cezalandırdığın yine sen olursun.. sakınn
herkese günaydin,
kizlar bende regl olacam oyüzden kendimi patlamak üzere olan bir balon gibi hissediyorum,böyle oldugum zaman spor yapamiyorum oyüzden ben bu hafta katilamicam size,ama cocuklari okula getir götür toplam
40dk.yürümüs oluyorum:79:
bir de dün 40 dak yürüyüs yaptim.. kar kis demedim, okuldan kursa yürüyerek gitiim :)) yerdeki kari ve buzu düsünürsek engelli yürüyüs sayilabilir
gunaydinnnn.............
nasilsiniz??? benimde bugün hiiiccc erken kalkasim yoktu veeee saat 9:40 da geldim okula :))
kocum dün senin sozunu dinledim ama sadece ekstradan 10 tane badem yedim (ama kötü tarafi sekerle karamilize edilmis bademdi)
bugünki planlanan menüm:
sabah --> yarim bardak muzlu süt %1.5 yag
ara --> yarim elma, 1 hurma
öglen--> salata
ara-->yogurt
aksam--> disciye gidecegim icin birsey yiyemem sanirim...
süt icer ya da yogurt yerim belki...
herkes muhalefet.... herkes muhalefet...kalk kalkta buzdolabına değli spora biraz mutluluk hormonu salgılansın...
bide selahattin dönmezin metobolizma hizdanlırıcı elmayı çayını yap iç ohhhh bi rahatla dikel kendine gel.....
bügünki menümüde yazayim
sabah:2dilim kepekli ekmek
1haslanmis yumurta,salatalik
cok az bal,3tane siyah zeyti
kücük parca beyaz peynir
ara:light meyveli johurt
öglen:1tabak kremali makarna(firinda pismis)
2tanede orta boy köfte
salatalik tursusu
ara:bir avuc ceviz
sütlü kakao
aksam:1tabak taze fasulye
1dilim ekmek
ara:bir cesit meyve
ben yeni keşfettim bu siteyı 2 gun oluyo bence süper bı yer motıvasyonum tavan yaptı aclık hıssetmıyorum bu kez olacak herhalde cevapladıgın için coook tesekkur ederım cooook sagol
canım eğer canın çok köfte istiyorsa tadına bakman iyi olur bence çok küçük bi parça alabilirsin(bu benim düşüncem)çünkü 2 gün sonra yeter artık diyip yemeklere saldırma durumun oldukça yüksek.ben canımın çok istediği bir şey varsa günün erken vaktinde çok azda olsa yiyorum çünkü metabolizma daha hızlı çalışıyormuş.sonuçta bizde insanız.
yanlış yönlendirmek istemem ama biz yedik mi kusana kadar yiyoruz aslında küçücük tadına bakıp bıraksak en iyisi olacak.dediğim gibi benim düşüncelerim.
slm arkadaşlar,ben de geçen yıl buralardaydım ,7 kilodan fazla verdim. yine aldım verdiğim kiloları maalesef,hem de 2 ayda. evlendiğimden beri kilo alıyorum. eşim seviyor yemek yemeyi,ben de öyle ,irademe sahip olamıyorum güzel güzel yemekleri yapınca. işten güçten öğün de kaçırıyorum.alıyorum haliyle.önünü almak lazım. bugün başlıyorum düzenli beslenmeye. spora da yarın başlarım. temizlik günüm bugün zaten,üzerine spor ağır gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?