50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm dünkü menünüde yazarmısın? bide bugünkü menünüde akşam kesinleşince yazarsan sevinirim.
valla utanıorum menümü sölemeye çünkü çok sağlıksız o kadar dedim kabak yiyim yoğurt yiyim salata yiyim diye hiç birini yapamadım
sabah
1dilim kızarmış ekmek 2 tane zeytin
ara etifrom çubuk
öğlen
az çorba 5 6 parca nugget
ara etiform geciştirdm
akşam:26:
2 3 avuç leblebi ve çay
gercekten berbat
cok hareketlisin bugün ben de dün kaygan karda düstüm totom agriyo :)
ögle yemeginde sekerpareyi yeme bence
bende öyle düşünüorum
kurufasulye ve cacık yiycem çok az da pilav belki akşam menüm belli olunca tekrar yazarım cnm

kocum bunu da dikkate alirsin puanlamada

çok sağlıklı besleniyosun cnm yaaa maalesef anca 4 puan alabildin..

bu menünün üstüne aksama bence bol yesillikli biraz peynirli bir salata gider

pınar beyazın ve ezmenin miktarı yok..1 avuç badem fazla.. öğlen geçiştirilmiş akşam güzel, muzlu danette olmamış:86:
sadice 6 puan sana

ona da şükür:)

Lachesis, dolmalarin nasil olmuslar ?

güzel olmuşlarda, çok uzun süre pişmesine rağmen yapraklar kalın olduğundan ağızda dağılmıyor yapraklar. tam istediğim gibi olmadı yani, bir daha almam o yapraktan ambalajına kanmıştım

hoşbulduk,kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz? eskiden cuma günleriydi ama ben uğramayalı çok oldu buralara.

hazır yapraklar çok kötü oluyor ama suyuna azıcık karbonat koyduğun zaman yumuşacık pişiyor. nohuta da koyarlar ya iyi pişsin diye,yaprakta da işe yarıyor.

hazır yapraklar çok kötü oluyor ama suyuna azıcık karbonat koyduğun zaman yumuşacık pişiyor. nohuta da koyarlar ya iyi pişsin diye,yaprakta da işe yarıyor.

kuzum nerelerdesin sen ya, nasıl gidiyor hayat, hedefine ulaşmıştın en son.
yaprağı haşlarken mi koyucaz, dolma pişerken mi?

senin sucun yok yaprak kotuymus...

bu zaman da yaprak bulmak zor azizim:)

lachesis tatlim sen spor olarak ne yapiyorsun bu aralar?

bebek dusunurken sakincali miymis spor yapmak, arastirdin mi??

sabahları plates yapıyorum ebru şallı ile, koşu leslie gibi tempolu spor yapmıyorum. ben doktora sormuştum spor zarar verir mi ilk günlerde diye, vermez dedi ama pek güvendiğim bir doktor değil açıkçası. o yüzden fazla da spor yapmak istemiyorum. reglden yeni çıktım ihtimal yok diye yapıyorum. riske girmek istemem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…