kuzum nerelerdesin sen ya, nasıl gidiyor hayat, hedefine ulaşmıştın en son.
yaprağı haşlarken mi koyucaz, dolma pişerken mi?
bu zaman da yaprak bulmak zor azizim:)
pilates disinda birsey yapma.ondada gobek hareketlerini yapma...hamile kalip ilk 3 ayi gecirince baslarsin spora.
çok sağlıklı besleniyosun cnm yaaa maalesef anca 4 puan alabildin..
canım hayat güzel gidiyor,evlendim bu arada,görüşmeyeli hayatımda baya bir değişiklik olduen son ideal kiloma ulaşmıştım,hatta iki ay öncesine kadar ideal kilomdaydım.evlendiğimden beri hızla kilo alıyorum. dur demek lazım artık.
annem çay kaşığıyla az bir şey pişerken dolmaya koyuyor. haşlanırken yaprağa konsa da olur herhalde.
ayyy canım çok sevindim, en son güzel gelişmeler vardı hayatında demek tamamına erdi çok mutlu oldum:)
evlenince insan hızla kilo alıyor gerçekten, ama sen çok çabuk verirsin canım, çok istikrarlıydın
ayyy canım çok sevindim, en son güzel gelişmeler vardı hayatında demek tamamına erdi çok mutlu oldum:)
evlenince insan hızla kilo alıyor gerçekten, ama sen çok çabuk verirsin canım, çok istikrarlıydın
kizlar ögle tatilinde bi burger yesem cok mu kötü olur ?
sadece burger bol yeşillk mayonez hariç birde ayran süper olur valla ben kurufasulye yedim keşke burger olsaymış=(
videolar var hamileler icin. doktor izin verdigi surece evdede uygulanabilir.tabi tasiyelere birebir uymak sartiyla.ben hamile olduktan sonra tamamen bırakırım herhalde, ya da özel merkezlere falan giderim spora.
75 dk fitness yaptim. galiba yoruldum...
anladim cnm,sabahları plates yapıyorum ebru şallı ile, koşu leslie gibi tempolu spor yapmıyorum. ben doktora sormuştum spor zarar verir mi ilk günlerde diye, vermez dedi ama pek güvendiğim bir doktor değil açıkçası. o yüzden fazla da spor yapmak istemiyorum. reglden yeni çıktım ihtimal yok diye yapıyorum. riske girmek istemem yani.
pilates disinda birsey yapma.ondada gobek hareketlerini yapma...hamile kalip ilk 3 ayi gecirince baslarsin spora.
ben hamile olduktan sonra tamamen bırakırım herhalde, ya da özel merkezlere falan giderim spora.
@pepper profilionun bir reklamı var ben ordaki kızı sana benzetiyorum aklıma sen geliosun heo o reklam çıktığında..
aa cnm merak ettim; hangi reklammis o
acele etme baslamakta spor salonuna, hamile kal oyle baslarsin...bir hamile programi bulup...anladim cnm,
evet ben de korkarim, riske girmek istemem.
anchusanin verdigi videolar vardi onlara baktim gecen; ilk 1. ay yapilacak spora baktim hic karin hareketi filan yoktu, kucuk agirliklarla bol bol kol hareketi vardi.
pilateste de karini cikarinca fazla sey kalmiyo geriye ya. omurga hareketleri var onda da karninin ustune yatiyosun , iyi olur mu ki?
bana doktor belim icin hamile de kalsan pilatesi birakmayacaksin dedi, hocaya hamileyim deyip devam edeceksin dedi..
ben de spor salonuna baslamayi dusunuyorum yakinda bakalim.
bizim yakinda var, haftada 3 gun 19.30-20.30 arasi;
ben 19.15 gibi eve variyorum isten, bilmem yetisebilir miyim. araba ile 5 dk gidecegim yer ama hazirlanmam lazim vss
bilmiyorum ne yapsam yaa
oooo çok güzel mutluluk hormonumuz salgılandı mı..... rahtladınmı biraz..... bide dün yapmışmıydın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?