50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum nerelerdesin sen ya, nasıl gidiyor hayat, hedefine ulaşmıştın en son.
yaprağı haşlarken mi koyucaz, dolma pişerken mi?

bu zaman da yaprak bulmak zor azizim:)

canım hayat güzel gidiyor,evlendim bu arada,görüşmeyeli hayatımda baya bir değişiklik oldu en son ideal kiloma ulaşmıştım,hatta iki ay öncesine kadar ideal kilomdaydım.evlendiğimden beri hızla kilo alıyorum. dur demek lazım artık.
annem çay kaşığıyla az bir şey pişerken dolmaya koyuyor. haşlanırken yaprağa konsa da olur herhalde.

ayyy canım çok sevindim, en son güzel gelişmeler vardı hayatında demek tamamına erdi çok mutlu oldum:)
evlenince insan hızla kilo alıyor gerçekten, ama sen çok çabuk verirsin canım, çok istikrarlıydın

inşallah dediğin gibi olur. bugün güya dikkat etmeye başladım ama öğle yemeğinde biraz fazla kaçırdım sanırım.

kızlar aklıma gelmişken yemeklerinizin üzerine pul biber dökün mutlaka metabolizmayı hızlandırır buda dip not olsun =) sağlıksız beslenıorum ama yemeklerime mutlaka pul biber ekıorum=)

sadece burger bol yeşillk mayonez hariç birde ayran süper olur valla ben kurufasulye yedim keşke burger olsaymış=(

pulbiber iyi bir ayrinti. baharatlar genellikle ise yariyor :)

hmm ayran yapma ihtimalim yok da belki türk marketinden alabilirim. burger derken veggy burger var mcs de sebzeli. napsam ki. zamanim az ve hemen bisey yiyip gelmeliyim..

@pepper profilionun bir reklamı var ben ordaki kızı sana benzetiyorum aklıma sen geliosun heo o reklam çıktığında..

anladim cnm,
evet ben de korkarim, riske girmek istemem.
anchusanin verdigi videolar vardi onlara baktim gecen; ilk 1. ay yapilacak spora baktim hic karin hareketi filan yoktu, kucuk agirliklarla bol bol kol hareketi vardi.

pilates disinda birsey yapma.ondada gobek hareketlerini yapma...hamile kalip ilk 3 ayi gecirince baslarsin spora.

pilateste de karini cikarinca fazla sey kalmiyo geriye ya. omurga hareketleri var onda da karninin ustune yatiyosun , iyi olur mu ki?

ben hamile olduktan sonra tamamen bırakırım herhalde, ya da özel merkezlere falan giderim spora.

bana doktor belim icin hamile de kalsan pilatesi birakmayacaksin dedi, hocaya hamileyim deyip devam edeceksin dedi..
ben de spor salonuna baslamayi dusunuyorum yakinda bakalim.
bizim yakinda var, haftada 3 gun 19.30-20.30 arasi;
ben 19.15 gibi eve variyorum isten, bilmem yetisebilir miyim. araba ile 5 dk gidecegim yer ama hazirlanmam lazim vss
bilmiyorum ne yapsam yaa

chemes hosgeldin; evlenmissin hayirli olsun.. cok sevindimm

cnm sen nasil kilo aldin hayrett.. cok cabuk vermistin kilolarini; cok istikrarliydin diyet ve spor konusunda;
bence yine cabucak verirsinn

acele etme baslamakta spor salonuna, hamile kal oyle baslarsin...bir hamile programi bulup...

oooo çok güzel mutluluk hormonumuz salgılandı mı..... rahtladınmı biraz..... bide dün yapmışmıydın????

evet taa biraz rahatladim. isime da daha iyi konsantre oldum spordan sonra.. pacalar tutusmus bir sekild eis yetostirmeye calisiyorum. dun de 50 dk tempolu yuruyus yapmistim. belki bu gece pilates te yaparim. bildiririm sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…