hani evlilik hazırlığı yapan bi çift var.. çamaşır makinasına bakıyolar kayınvalideleriyle birlikte ordaki kız iştee
kocum patlican kozluyorum simdi de. firinda kozlenmis patlicandan yagsiz karniyarik yapacagim aksama, yanina da mercimek corbasi...uygun degil mi?
kesinlikle..sabah ve öğlende böyleyse bugünkü 10 puan senin olur..
ben öglene bol yesillikli havuclu salata yaninda yarim yumurta biraz da kasar rendesi ve 2 dilim ekmek yedim :))
saat 3:00 de 150 g yogurdum var...
aksama da sebze hasliyacagim kocum söz :))
yuppii jhon freda sampuanlarim geldi kizlarrrr..
yarin flormar indirime giriyormus markafoni de haberiniz olsun..
gzmnc sen cok az yiyorsun yaaaaa.. ben sebze haslamasiyla sabahi edemem valla
hii merak etmistin bayagi nerede kaldi diye... gule gule kullan
ben placenta sampuandan cok memnunum. sac dokulmem durdu.. simdi bir de hc sac bakim yagina baslayacagim. memnun kalirsam yazarim...placentanin losyonunun bitmesini bekliyorum..o bitsin oyle alacagim..
ya kizlar ben bugunde cok su iciyorum.. su saate kadar 3 litreyi bitirdim ve hala cok susamis hisssediyorum kendimi.
dun yediklerim cok tuzluydu acaba nedeni o mu? belki kiloun fazla cikmasinin da nedeni odur. su iciorum ama tuzdan oturu belki atmam gereken suyun tamamini atamiyorum.....neyse belli olur iki gune.
sagol cnm,
12 gunde geldi ya.
cnm ben senin tavsiyenle mecit efendi sac bakim yagini aldim da, 1 kez kullandim; daha yapamadim, vakit bulamiyorum hic yaa
anchusa dikkat et canm çünkü amcam fazla su içmekten zehirlenmişti ve hepimiz çok şaşırmıştık her şeyin fazlası zara olduğu gibi suyun bile fazlası zaramış
anchusa dikkat et canm çünkü amcam fazla su içmekten zehirlenmişti ve hepimiz çok şaşırmıştık her şeyin fazlası zara olduğu gibi suyun bile fazlası zaramış
yaaa herkes su icememekten sikayetci ben de cok su icmekten... doktora gittim testler yaptilar yok birsey dediler. vucudum normal olarak atiyormus suyu. Normalde 3.5 litreyi gecmiyorum (caba harcayarak) ama bugun kesin gececegim...tiroidim mi firliyor sekerim mi firliyor, yedigim birseyin yan etkisimi bilmem ama bazen abartiyorum iste....
intlogistics haftaya seni koc yapalim ne dersin??? hafta sonu giremezsen pazartesi sabahtan itibaren devralirsin.
eğer şeker problemi değilse yediklerinle alakalı olabilir çok tuzlu ya da turşu gibi ekşi şeyler yiyosan onlar sustır ama ben 1 kilo bile turşu yesem o kadar su içemem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?