cumartesi öğlene kadar buralardayım ama pazar kesin yokum .. koçluğu yaparım yapmasına ama bazen bi iş yoğunluğu oluo 5 6 sayfayı hiç okuyamıorum bile gönüllü biri varsa o devralabilir benden daha başarılı olur tahminimce
SELAAAAAM
5 dk ısınma 65 dk stepper yaptım
birazdan da bacak hareketleri yapcam İNŞALLAH onun süresini yarın yazarım artık
menüm
sabah 3 dilim kepekli ile kahvalyı
ara 2 mandalina azıcık susamlı krokan ama miniminnacık he
öğle bir kepçe mercimek çorbası ve karışık sebze haşlama yarım kase yoğurt
akşam da karnıbahar haşlama ve salata yemeyi düşünüyorum
ama arada 1 bardak süt ve meyve yiyebilirim tabi
he bide yarım muz vardı onu da yedim
bide su tabi
kimseyi bulamazsak sen olursun. yapabildigin kadar yaparsin onemli degil.anlastik mi?
koc bulmakta zorluk cekiyorum. duzenli girenleri siraya koydum o yuzden..
ya kizlar siz bu haslamalarla acikmiyormusunuz? bende mi bir tuhaflik var???
SELAAAAAM
5 dk ısınma 65 dk stepper yaptım
birazdan da bacak hareketleri yapcam İNŞALLAH onun süresini yarın yazarım artık
menüm
sabah 3 dilim kepekli ile kahvalyı
ara 2 mandalina azıcık susamlı krokan ama miniminnacık he
öğle bir kepçe mercimek çorbası ve karışık sebze haşlama yarım kase yoğurt
akşam da karnıbahar haşlama ve salata yemeyi düşünüyorum
ama arada 1 bardak süt ve meyve yiyebilirim tabi
he bide yarım muz vardı onu da yedim
bide su tabi
selam kızlar ben geldim, kendime banyo takımı aldım geçen kırmıştım ya :) şeker macununa benzeyen çok tatlı bir takım aldım.
bir de yufka aldım akşama sarmanın yanına peynirli sütlü börek yapıcam.
anchusa ben haşlamalarla hiç doymam, sevmem de zaten, ama senün menülerinle de doymam ben:) boşuna şişko değilim
biraz senin menülerine bakıp ders almam lazım gayet sağlıklı
ya kizlar siz bu haslamalarla acikmiyormusunuz? bende mi bir tuhaflik var???
selam kızlar ben geldim, kendime banyo takımı aldım geçen kırmıştım ya :) şeker macununa benzeyen çok tatlı bir takım aldım.
bir de yufka aldım akşama sarmanın yanına peynirli sütlü börek yapıcam.
anchusa ben haşlamalarla hiç doymam, sevmem de zaten, ama senün menülerinle de doymam ben:) boşuna şişko değilim
anlastik. burada kim varsa yardimci olur sana yardima ihtiyacin oldugunda...haftasonu da girmek zorunda degilsin....anladım cnm elimden geleni yapmaya çalışırım sizlerinde yardımlarıyla evelallah tam bi koç olurum
acıkmıyorum canım da canım hep tatlı yemek istiyor tatlısız bir hayat düşünemüyorum
ya tabi boş sebze eriyor gediyo da yanında yoğurt ya da peynir yersen daha uzun süre tok kalabilrisin dietisyenlerin özellikle tam bu saatler için önerisi hep şudur 1 tost kepekli yağsız ve ayran saat 6 7 ye kadar tok tutuo gercekten
cok tesekkur ederim icimi rahatlattin... bu kizlar boyuna sebze haslama yiyor. kendimi obur, ac gozlu, pisbogazli bir sey hissettim de. sen geldin kurtardin beni...ama sen sisko degilsin ki..
gule gule kullan banyo takimini...
hakikaten bu ara herkes sebze haslama yiyorr...
gerci ben de severim anchusacigim; karnibaharla brokoliyi birlikte haslayip ustune bir de yogurt dokup, 1 dilim kepek ekmegi ile yersen gayet de doyurucu oluyor cnmm
ben bu saatte yine cok acim yaa..
:-(
aksami beklicez care yokk
anchusam soyle yapabilirsin;
dudkluye karnibahar brokoli havuc koy (istersen biraz da patetes) ; 1 tatli kasigi sivi yag gezdir ustune, cok az tuz; karabiber ekle; sicak suyunu da ekle hasla.. nefis oluyor; haa istersen tavuk gogus eti de ekleyebilirsin
bak canim cekti simdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?