50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SELAAAAAM

5 dk ısınma 65 dk stepper yaptım

birazdan da bacak hareketleri yapcam İNŞALLAH onun süresini yarın yazarım artık

menüm

sabah 3 dilim kepekli ile kahvalyı

ara 2 mandalina azıcık susamlı krokan ama miniminnacık he

öğle bir kepçe mercimek çorbası ve karışık sebze haşlama yarım kase yoğurt

akşam da karnıbahar haşlama ve salata yemeyi düşünüyorum
ama arada 1 bardak süt ve meyve yiyebilirim tabi

he bide yarım muz vardı onu da yedim

bide su tabi

kimseyi bulamazsak sen olursun. yapabildigin kadar yaparsin onemli degil.anlastik mi?
koc bulmakta zorluk cekiyorum. duzenli girenleri siraya koydum o yuzden..

ya kizlar siz bu haslamalarla acikmiyormusunuz? bende mi bir tuhaflik var???

selam kızlar ben geldim, kendime banyo takımı aldım geçen kırmıştım ya :) şeker macununa benzeyen çok tatlı bir takım aldım.
bir de yufka aldım akşama sarmanın yanına peynirli sütlü börek yapıcam.

anchusa ben haşlamalarla hiç doymam, sevmem de zaten, ama senün menülerinle de doymam ben:) boşuna şişko değilim

biraz senin menülerine bakıp ders almam lazım gayet sağlıklı

selam

güle güle kullan canım banyo takımını

ya kizlar siz bu haslamalarla acikmiyormusunuz? bende mi bir tuhaflik var???

ya tabi boş sebze eriyor gediyo da yanında yoğurt ya da peynir yersen daha uzun süre tok kalabilrisin dietisyenlerin özellikle tam bu saatler için önerisi hep şudur 1 tost kepekli yağsız ve ayran saat 6 7 ye kadar tok tutuo gercekten

cok tesekkur ederim icimi rahatlattin... bu kizlar boyuna sebze haslama yiyor. kendimi obur, ac gozlu, pisbogazli bir sey hissettim de. sen geldin kurtardin beni...ama sen sisko degilsin ki..
gule gule kullan banyo takimini...

anladım cnm elimden geleni yapmaya çalışırım sizlerinde yardımlarıyla evelallah tam bi koç olurum
anlastik. burada kim varsa yardimci olur sana yardima ihtiyacin oldugunda...haftasonu da girmek zorunda degilsin....

acıkmıyorum canım da canım hep tatlı yemek istiyor tatlısız bir hayat düşünemüyorum

ya haslama demek yagsiz ot demek.... ben onlari yiyince 5 dk sonra birsey yememis gibi oluyorum bir tencere bile yesem. normal sebze yemekleri daha cok doyuruyor beni. cunku cok az da olsa yag koyuyorsun. ve yag tokluk hissini arttiriyor...

cok tesekkur ederim icimi rahatlattin... bu kizlar boyuna sebze haslama yiyor. kendimi obur, ac gozlu, pisbogazli bir sey hissettim de. sen geldin kurtardin beni...ama sen sisko degilsin ki..
gule gule kullan banyo takimini...

hakikaten bu ara herkes sebze haslama yiyorr...
gerci ben de severim anchusacigim; karnibaharla brokoliyi birlikte haslayip ustune bir de yogurt dokup, 1 dilim kepek ekmegi ile yersen gayet de doyurucu oluyor cnmm

ben bu saatte yine cok acim yaa..
:-(
aksami beklicez care yokk

ben disciye gidiyorum :)) ama artik astim korkularimi... insallah bugünki de rahat gecer...

sevgiler....

@anchusa: mutlaka 1 dilim ekmek yerim yoksa ben de acikirim :))
@lachesis: fotolardan oldukca zayifsin :) vee güle güle kullan takimini....
@tweety: azmine hayranim.. hem yemek programi hem de spor olarak...

anchusam soyle yapabilirsin;

dudkluye karnibahar brokoli havuc koy (istersen biraz da patetes) ; 1 tatli kasigi sivi yag gezdir ustune, cok az tuz; karabiber ekle; sicak suyunu da ekle hasla.. nefis oluyor; haa istersen tavuk gogus eti de ekleyebilirsin

bak canim cekti simdi yaa

duraga da yürüyerek gidecegim, en azindan 20 dakikalik yürüyüs yapmis olurum :))

hoscakalin....:79: :79: :80: :80: :79: :79: :80: :80:

canim ben de cok severim brokoli ve karnibahar haslamayi ama salata niyetine. ana yemek yerine degil...:26:

ben bunun hepsini sonra blendirdan gecirip sebze corbasi yapiyorum ama hic yemek gibi denemedim. deneyeyim bakalim..
bu arada firinda kofteyi ve patates corbasini denediniz mi kizlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…