duraga da yürüyerek gidecegim, en azindan 20 dakikalik yürüyüs yapmis olurum :))
hoscakalin....:79: :79: :80: :80: :79: :79: :80: :80:
duraga da yürüyerek gidecegim, en azindan 20 dakikalik yürüyüs yapmis olurum :))
hoscakalin....:79: :79: :80: :80: :79: :79: :80: :80:
arada bir yemenin bir sakincasi yok ben dokorumla konustum... onemli olan cok tuketmemek bunlarikızlar bu arada tiroidlerden bahsetmişken dr gürkan kubilay'ın bi yazısında okumuştum brokoli karnıbahar lahan ve soya fasulyesi ki özellikle soya fasulyesi demişti bunlar tiroid rahatsızlığı olan hastaların tiroidlerini yavaşlatırmış siz daha önce böle bişi duymuşmuydunuz?
ben bi dönem çok yerdim özellikle brokoli karnıbahar havuç haşlar üzerine yoğurt döker yerdım sonra bu yazıyı okuyunca bıraktım kafam karıştı:44:
normal kofteyi yap ama kucuk kofte seklini verme. etini yogurduktan sonra bir firin kabina ya da borcama firin kagidini yay. uzerine eti koy elinle guzelce bastir.heryerine esit yay.. baska bir yerde de patates puresi yap. bu etin uzerine onu da yay.. uzerine halka seklinde domates dilimle ve biber koy... firinda pisir. pistikten sonra kek gibi kesip servis yapanchusa şu fırında köftenin tarifini verirmisin bende yapayım..
artı herkesin tarifine ihtiyacım var malüm yeni evliyim bulamıyorum bişey bazen yapmaya..
arada bir yemenin bir sakincasi yok ben dokorumla konustum... onemli olan cok tuketmemek bunlari
yalniz sendeki hasimatoysa kekik mumkun oldugunca az tuketeceksin.... kekik suyu kekik cayi ya da kekigin kendisini hayatindan cikaracaksin...
normal kofteyi yap ama kucuk kofte seklini verme. etini yogurduktan sonra bir firin kabina ya da borcama firin kagidini yay. uzerine eti koy elinle guzelce bastir.heryerine esit yay.. baska bir yerde de patates puresi yap. bu etin uzerine onu da yay.. uzerine halka seklinde domates dilimle ve biber koy... firinda pisir. pistikten sonra kek gibi kesip servis yap
cok heves ettim ama ben senin tarifleri bu h.sonu da denyemedim anchusacigim. dogru durust evde durmadik h.sonu da..
:78:
selam
güle güle kullan canım banyo takımını
cok tesekkur ederim icimi rahatlattin... bu kizlar boyuna sebze haslama yiyor. kendimi obur, ac gozlu, pisbogazli bir sey hissettim de. sen geldin kurtardin beni...ama sen sisko degilsin ki..
gule gule kullan banyo takimini...
ben disciye gidiyorum :)) ama artik astim korkularimi... insallah bugünki de rahat gecer...
sevgiler....
@anchusa: mutlaka 1 dilim ekmek yerim yoksa ben de acikirim :))
@lachesis: fotolardan oldukca zayifsin :) vee güle güle kullan takimini....
@tweety: azmine hayranim.. hem yemek programi hem de spor olarak...
lachem gule gule kullan cicilerinii
ben bunun hepsini sonra blendirdan gecirip sebze corbasi yapiyorum ama hic yemek gibi denemedim. deneyeyim bakalim..
bu arada firinda kofteyi ve patates corbasini denediniz mi kizlar???
arada bir yemenin bir sakincasi yok ben dokorumla konustum... onemli olan cok tuketmemek bunlari
yalniz sendeki hasimatoysa kekik mumkun oldugunca az tuketeceksin.... kekik suyu kekik cayi ya da kekigin kendisini hayatindan cikaracaksin...
hasımato mu :44:
bunu ilk defa duydum benimkisi hipotiroidi
kekik öyle arada etin üzerine falan dökerim çok kullanmadığım bi baharat en çok pul biber karabiber tavuk varsa köri falan
Merhaba arkadaşlar dün başladm diyetime bende. =)
şu anda çok ısrarlıyım kilo verme konusunda umarım gitmez bndeki bu ısrar. =)
Dün kilom 56.2di hedefim 50 olmak inş bşarırım bugünse 55.4 üm. :)
başarırım inş 10 gnlk diyet programım var internetten alldım 5 klo diyeti die yazdım google çıktı :)
ek olarak sabah aç karınla sirkeli su 1 su bardağı.3 öğün yemeklerden önce yeşil çay =)
yada yeşil çayı yoğurda karıştrıorm bir öğün olarak yiyorm.Bu arada benide listenize katarsanız sevinirim arkadaşlr.
bugünki menümüde yazıyım bakalım :)
sabah:elma sirkeli su ardından yeşil çay 1 dilim kızarmş ekmek 2 tane mandalina
öğlen:1 bardak yeşil çay 1 tabak ıspanak soğan ve domatesli haşlama.
akşam:1 bardak yeşil çay istedim kadar meyve yiyecm.Eğer acıkırsam bir dilim ekmek kızrtırım peynirle yerm umarm gerek duymam.:)
birde limonlu sıyah çay şeker koymuyorm.
Benide aranıza katın 10 gün boyunca buradayım her gün menümü yazmayı düşünüyorum kızlar.Birde bugn okuldan gelirken 20 dak gidş 20 dk geliş yol yürüyorm.
okul olduğu için ancak bu kadar spor yapabiliorm ama hafta sonu sporumuda yapıcm inş :)
hepinize ii kilo vermeler diyet menüm için yorum yaparsanız sevinirm.
hani kilo veriyoruz ya hareketlendik sekerimnasilsin ? diger tarafa resmi ekledim bu arada
hoşgeldin cnm
koçumuz olsaydı puan verirdi hemen diet listene
hepimiz çok kararlıyız kilo vermekte ama sağlıkllı yemekten de yanayız aynı zamanda ben her ne kadar sağlıklı beslenemesemde
başarılar dilerim cnm benimde hedefim 50
bu cuma 50,5 gibi bihedef koydum kendime bakalım inşallah ulaşabilrim bu arada
her cume kilo bildirimi yapıoruz kaçumuza
ayy çok hızlısınız canım ben yetişemem size mümkün değil ama olaydan kopmamak adın ahep girip bakıcam böyle idare edin artık beni napayım,fotonu gördüm canım
çok ii gidiyo ama diyetim....
ben disciye gidiyorum :)) ama artik astim korkularimi... insallah bugünki de rahat gecer...
sevgiler....
@anchusa: mutlaka 1 dilim ekmek yerim yoksa ben de acikirim :))
@lachesis: fotolardan oldukca zayifsin :) vee güle güle kullan takimini....
@tweety: azmine hayranim.. hem yemek programi hem de spor olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?