50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm.koc,benim menüm aynen yazdigim gibi kaldi ama senin önerdiklerini uyguladim,makarnaya domatesli sos yaptim,ve kuru üzüm almaya ciktim,olmusmu?????????????:26:

bugünkü menüm

kahvaltı yapmadım canım istemedi, zaten geç kalktım
12 gibi 6-7 zeytinyağlı sarma yedim, yarım kase yoğurtla
arada 1 adet danette muzlu
ara 6-7 badem
akşam 3 dilim peynirli börek, 3-4 sarma
son arada da bitter çikolatalı muffin yaptım pek kabarmadılar onlardan bir tane yiyebilirim çayla, kabarmadıkları için küçük oldular zaten baya :)

NUTELLAM yaptın mı canım bitterli muffinlerini nasıl oldular ohh inan canım çekti

yaptım tatlım pek kabarmadılar ama, tarif yarım yamaklı kafama göre yaptım ondan herhalde çok güzel görünmüyorlar canın çekmesin canım. ama yine de çok istersen tarif verebilirim, çok kolay yapılışı.

selam kızlar:)

bugün arkadaşta davetteydim.dün 10 puan almıştım ya.bugün 0 alırım sanırım. ikisinin ortalaması 5. diğer günler hep 10 puan alırsam belkiiii :26:

gelelim bugün yediklerime

sabah evden çıkmadan: 1 sb yy süt

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği ve dil peyniriyle her zamanki yağsız tostum

ara: 1 sb ayran

öğle: işte koptuğum annn :18:

1 dilim börek,1 tane sarma, 1 çatal patates salatası,1 kaşık rus saltası, 1 küçük milföylü börek, 1 dilim kek, yarım elmalı kurabiye, 1 dilim kadayıflı muhallebi

oohh daha var mı arttıran dediğinizi duyar gibiyim.

ara: 1 soda

şu an karnım çook açç yine.biraz meyve yiyeceğim ve süt içeceğim.

yaa şu ev gezmelerini hiç sevmiyorum. çünkü iradem kuvvetli değil. bundan sonra kendime söz verdim.gittiğimde tadımlık en çok neyden canım isterse onlardan alacağım.

yemeyince de gittigin insan bozuluyor. hepimizin yasadigi sorun arkadasimiza gittigimizde...ama kirk yilda bir arkadasima gidiyorsam yemekten yanayim. arada bir olur.. bir tek tabagimi ben hazirlayayim diyorum ve hepsinden minicik koyuyorum ama herseyi yiyorum... bir de insanlar o kadar ugrasiyorlar, bunun yagi, onun kremasi diye ayirmak ta ayip oluyor..

benim muffinlerim hic kabarmaz. hic bir zaman pastanelerde satilan muffinlere benzemez...cok denedim ama olmuyor olmuyor...

benimkilerde kabarmadı, ama tadı çok güzel oldu pastanelerde satılan kat be kat daha hoş.
onlar sünger gibi oluyor, karbonat falan mı koyuyorlar acaba. şimdi benimkiler kabarmayınca bereketsiz oluyor yalnız. kalıpta 6 tane vardı. eşim 2 tane yedi ben 1 tane, yarısı bitti bile:)

Son düzenleme:

aslında doğru söylüyorsun.kırk yılda bir yeyince sorun olmaz.ama biz okul olarak çok fazla birbirimize gidiyoruz. yani her hafta biri çağırıyor bu aralar. hepsinden minicik koysam sorun olmayacaktı işte .ben bir dilim ondan bir dilim bundan,işin cılkını çıkarttım.off sinirliyim kendime.yeni yıla 52 kilo girmek istiyorum.senelerdir 52 yi göremedim.daha sonra da inşallah 50.

öyle bir geçer zamanki eşiliğinde haftalık ütü seansıma geçiyorum ben.yine 2 makine ütü beni bekliyor.reklamlar bitene kadar hazırlayayım.

kızlarrrrr
sabah kahvaltılarım fiks olarak 2 dilim unolıgt ekmek arasına kaşar domates jambon
öğlen bir kase çorba+küçük kepekli ekmek
akşam üstü gene 1 kase çorba
akşam da sebzeli bir yemek uygun porsiyonlarda
2 litre su en az
işe başlamak beslenmemide böyle bir düzene soktu
nasıl sizce...

slm.anchusa,inanmiyorum senin mutfagindaki tarifler pek hünerli aslinda............

ya mutfakta guvenirim aslinda ben de kendime ama sanirim disarida cok fazla katki maddesi koyuyorlar muffinlere. o yuzden o kadar kabariyor. benimkiler kabarsa bile saga sola yamuluyorlar...dimdik yukari dogru kabardigi hic olmadi su ana kadar...

6 lik kalip almakla cok iyi yapmissin. benimki 12 lik. yemek zorund akaliyoruz biz de..
evet evde yapilan muffinler kabarmiyor ama kesinlikle tatlari daha guzel oluyor.
bir de evde yenmeyen recelleri koyuyorum tam ortalarina pisirmeden once gayet guzel gidiyor cayla...

kolay gelsin sana... gecen hafta bende vardi bir utu dagi....
olursun olursun 52 de 50 de...kendine kizma o kadar hepimizin sacma sapan beslendigi gunler oluyor..

evde degilsen aralarda cok tikinamiyorsun. bunun avantajini yasaman ne guzel..

ama disarida sanirim teflon kaliplari kullaniyorllar tepsi seklinde,sen kagit kalibimi kullaniyorsun? birde mesela icerisine süt koyuluyorsa sende yagsiz kullanirsan vs.bunun gibi seyler hani kalorisi düsük olsun diye,
okudugum ve denedigim kadariyle mutfagindan süpem yoktu zaten:79:

yok ben de teflon kullaniyorum ve seker yag miktarini azaltiyorum. ama kabarmasi kesinlikle konulan katki maddeleriyle alakali...

afiyet olsun tatlım
sen yaptıysan kesin güzel olmuştur

yaz istersen tarifini bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…