50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet malesef öyle........
benimde yarin arkadaslar gelecek zararlilar bölümüne girenlerden hazirlicam,az önce tiramisumu yaptim,görüntü süper grelde yeme

ooo süper fikir deniyim öyle de ben :) benim kalıp silikon çiçek şekilli pek pratik ya şeklide pek güzel oldu dağılır sanıyordum dağılmadı:)

afiyet olsun tatlım
sen yaptıysan kesin güzel olmuştur

yaz istersen tarifini bir ara

sağol canım yazıyım.
3 yumurtayı 1 su bardağı şekerle çırpıyoruz köpürene kadar.
sonra 1.5 su bardağı yoğurt ve 1 çay bardağı sıvıyağ koyuyoruz tekrar karıştırıyoruz.
sonra 4 yemek kaşığı kakao(3 yeterli oldu bende), kabartma tozu ve 1 su bardağı un koyup karıştırıyoruz.(unu ben biraz az koydum, tarifte 2ydi, 1 yeterli oldu bence.)
1 yemek kaşığı türk kahvesi ya da nescafe( ben koymadım kahve açıkçası, pek sevmediğimden)

bunları çırpıp kalıba döktüm, üzerlerine evde bitter madlen vardı onlardan kırıp üzerlerine koydum, eriimiş pek muhteşem tad vermişler.

böyle yani çok kolay bir tarif. miksere bile gerek duymadım, arkadaşımla telefonda konuşurken yaptım bitti:)

bugünki yediklerim:

sabah: bir dilim siyah ekmek ve beyaz peynir, karabiber, domates
bir süre sonra (vaktim olmadi devam etmeye), bu ögle yemegi yerine geciyor: labne peynirli tahilli bir dilim ekmek
ara: bir bardak süt
aksam: domates corbasi, biraz patatesle birlikte firinda az yagli tavuk
sonra: yarim portakal ve malesef bir minik noelbaba cikolatasi

kizlar kolay bir kek tarzi yapilan börek tarifi verebilirim isteyene.. bende yeni ögrendim. pratik seyleri sevenlere ideal

Ama arkadaşlarr 50 kilo olanlar niye zayıflıyooooorr : ))

demekki öylesini uygun görüyorlar. insan kendine yakisan kiloyu biliyo ya, ama su da var, bazilarimiz da idealci. bi arkadasim var mesela, kizin kemikleri sayiliyor, cok hafif göbegi belirsin gerekirse bi hafta hic bisey yemez. o kadarina da gerek yok yani. ama hani herkesin kendince ölcüsü vardir, biraz da bu boyla ve vücut orantilariyla ilgili sanirim..

ayy çok hızlısınız canım ben yetişemem size mümkün değil ama olaydan kopmamak adın ahep girip bakıcam böyle idare edin artık beni napayım,fotonu gördüm canım
çok ii gidiyo ama diyetim....

kopma zaten, sensiz olmaz. is nasil gidiyor ?
diyetinin iyi gitmesine sevindim :)

günaydın herkese..... dün çok yoğun ve yorucu bir gün geçirdim hala dinlenemedim.....
şimdi gelelim menümüze.......

sabah
bir kase çikolatalı nesfitin içine kuru üzüm cranberry çok az pekmez ve ceviz koydum yarım yağlı sütle onu yedim

ara
1 elma
125 gr light yoğurt

ara
1 dilim börek

öğle
2 kase mantar çorbası 1 dilim kızarmış kurumuş ekmek

ara
2-3 çatal lor peyniri

akşam
2kase mantar çorbası ( sonunda bitti )
salata
hoşaf
1 dilim ıspanaklı börek
4 küçük mezgit balığı ( az yağda yapmıştım oda hiç güzel olmadı. haşlama gibi olmuş)
1 kurabiye

ara
tarçınlı sahlep

spor olarak okuldan eve yürüyerek geldim.çarşıdaki işlerimi hallettim.60 dk yürüyüş yapmış oldum eve gelincede ütüydü börek çörekti yemekti derken hiç dinlenmedim.

akşam arklarda dışarıya çıktık. jazz günleri başladı ona gittik....oturcak yer bulamadık.1,5 saat ayakta geçerdik. farklı ama yorucu bir akşamdı.......

gunaydin kilzar;

kocum gunaydin

dunku menum

sabah
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
1 kk kasar peynir
yarim salatalik
1 tutam maydonoz
1 kucuk bal

ara
1 bardak sut

ogle
1 ad. somon izgara
az brokoli haslama,
1 bardak sikma portakal+havuc suyu

ara
1 kk beyaz peynir
yarim salatalik

aksam
3 minik dilim sutlu, cok az yagli borek
1 dilim kek

ara
1 bardak sikma portakal suyu

slm.koc,benim menüm aynen yazdigim gibi kaldi ama senin önerdiklerini uyguladim,makarnaya domatesli sos yaptim,ve kuru üzüm almaya ciktim,olmusmu?????????????:26:

evet canım tebrikler..

evet günün berbat menüsü sadiceeee 3 puan

arada olur böyle şeyler akşamı hafif atlatmışsın oyüzden puanın 0 değil 5
ya ben dayanamadım 1 dilim börekle 2 mandalina yedim akşam akşam
:95:

şu kaçamakları erken saatlerde yapalım bari.. cık cık 7 puan

akşam bi beni yemediğin kalmış şulecim :86: maalesef 6 puancık...

slm.koc,benim menüm aynen yazdigim gibi kaldi ama senin önerdiklerini uyguladim,makarnaya domatesli sos yaptim,ve kuru üzüm almaya ciktim,olmusmu?????????????:26:

ya ben dayanamadım 1 dilim börekle 2 mandalina yedim akşam akşam

ahh pepper akşamı okuyuana kadar süper bi menüydü.. yinede minik olduğu için 9 puan sana
şuan için en önde sensin umarım anchusa dünkü menüyü yazmadı daha umarım böyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…