yani bu jambon cisssssssss dehil diyimi
,öyleyse bulurum onu ben,
dogru yazmissin buara,tesekkür derim
buara yazdiklarimi okurken fark ettim anchusa sormadan senli benli yazmisim özür dilerim,, benim icin bir sakincasi yok
ok.,sevindim ve memnun oldum,:79:
jambonunda cisssssssssss olduguna üzüldüm
6 lik kalip almakla cok iyi yapmissin. benimki 12 lik. yemek zorund akaliyoruz biz de..
evet evde yapilan muffinler kabarmiyor ama kesinlikle tatlari daha guzel oluyor.
bir de evde yenmeyen recelleri koyuyorum tam ortalarina pisirmeden once gayet guzel gidiyor cayla...
afiyet olsun tatlım
sen yaptıysan kesin güzel olmuştur
yaz istersen tarifini bir ara
amanin koc duymasin....dusuk not verir valla...ya ben dayanamadım 1 dilim börekle 2 mandalina yedim akşam akşam
Ama arkadaşlarr 50 kilo olanlar niye zayıflıyooooorr : ))
ayy çok hızlısınız canım ben yetişemem size mümkün değil ama olaydan kopmamak adın ahep girip bakıcam böyle idare edin artık beni napayım,fotonu gördüm canım
çok ii gidiyo ama diyetim....
slm.koc,benim menüm aynen yazdigim gibi kaldi ama senin önerdiklerini uyguladim,makarnaya domatesli sos yaptim,ve kuru üzüm almaya ciktim,olmusmu?????????????:26:
bugünkü menüm
kahvaltı yapmadım canım istemedi, zaten geç kalktım
12 gibi 6-7 zeytinyağlı sarma yedim, yarım kase yoğurtla
arada 1 adet danette muzlu
ara 6-7 badem
akşam 3 dilim peynirli börek, 3-4 sarma
son arada da bitter çikolatalı muffin yaptım pek kabarmadılaronlardan bir tane yiyebilirim çayla, kabarmadıkları için küçük oldular zaten baya :)
arada olur böyle şeyler akşamı hafif atlatmışsın oyüzden puanın 0 değil 5selam kızlar:)
bugün arkadaşta davetteydim.dün 10 puan almıştım ya.bugün 0 alırım sanırım. ikisinin ortalaması 5. diğer günler hep 10 puan alırsam belkiiii :26:
gelelim bugün yediklerime
sabah evden çıkmadan: 1 sb yy süt
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği ve dil peyniriyle her zamanki yağsız tostum
ara: 1 sb ayran
öğle: işte koptuğum annn :18:
1 dilim börek,1 tane sarma, 1 çatal patates salatası,1 kaşık rus saltası, 1 küçük milföylü börek, 1 dilim kek, yarım elmalı kurabiye, 1 dilim kadayıflı muhallebi
oohh daha var mı arttıran dediğinizi duyar gibiyim.
ara: 1 soda
şu an karnım çook açç yine.biraz meyve yiyeceğim ve süt içeceğim.
yaa şu ev gezmelerini hiç sevmiyorum. çünkü iradem kuvvetli değil. bundan sonra kendime söz verdim.gittiğimde tadımlık en çok neyden canım isterse onlardan alacağım.
:95:ya ben dayanamadım 1 dilim börekle 2 mandalina yedim akşam akşam
bugünki yediklerim:
sabah: bir dilim siyah ekmek ve beyaz peynir, karabiber, domates
bir süre sonra (vaktim olmadi devam etmeye), bu ögle yemegi yerine geciyor: labne peynirli tahilli bir dilim ekmek
ara: bir bardak süt
aksam: domates corbasi, biraz patatesle birlikte firinda az yagli tavuk
sonra: yarim portakal ve malesef bir minik noelbaba cikolatasi
günaydın herkese..... dün çok yoğun ve yorucu bir gün geçirdim hala dinlenemedim.....
şimdi gelelim menümüze.......
sabah
bir kase çikolatalı nesfitin içine kuru üzüm cranberry çok az pekmez ve ceviz koydum yarım yağlı sütle onu yedim
ara
1 elma
125 gr light yoğurt
ara
1 dilim börek
öğle
2 kase mantar çorbası 1 dilim kızarmış kurumuş ekmek
ara
2-3 çatal lor peyniri
akşam
2kase mantar çorbası ( sonunda bitti)
salata
hoşaf
1 dilim ıspanaklı börek
4 küçük mezgit balığı ( az yağda yapmıştım oda hiç güzel olmadı. haşlama gibi olmuş)
1 kurabiye
ara
tarçınlı sahlep
spor olarak okuldan eve yürüyerek geldim.çarşıdaki işlerimi hallettim.60 dk yürüyüş yapmış oldum eve gelincede ütüydü börek çörekti yemekti derken hiç dinlenmedim.
akşam arklarda dışarıya çıktık. jazz günleri başladı ona gittik....oturcak yer bulamadık.1,5 saat ayakta geçerdik. farklı ama yorucu bir akşamdı.......
slm.koc,benim menüm aynen yazdigim gibi kaldi ama senin önerdiklerini uyguladim,makarnaya domatesli sos yaptim,ve kuru üzüm almaya ciktim,olmusmu?????????????:26:
bugünkü menüm
kahvaltı yapmadım canım istemedi, zaten geç kalktım
12 gibi 6-7 zeytinyağlı sarma yedim, yarım kase yoğurtla
arada 1 adet danette muzlu
ara 6-7 badem
akşam 3 dilim peynirli börek, 3-4 sarma
son arada da bitter çikolatalı muffin yaptım pek kabarmadılaronlardan bir tane yiyebilirim çayla, kabarmadıkları için küçük oldular zaten baya :)
selam kızlar:)
bugün arkadaşta davetteydim.dün 10 puan almıştım ya.bugün 0 alırım sanırım. ikisinin ortalaması 5. diğer günler hep 10 puan alırsam belkiiii :26:
gelelim bugün yediklerime
sabah evden çıkmadan: 1 sb yy süt
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği ve dil peyniriyle her zamanki yağsız tostum
ara: 1 sb ayran
öğle: işte koptuğum annn :18:
1 dilim börek,1 tane sarma, 1 çatal patates salatası,1 kaşık rus saltası, 1 küçük milföylü börek, 1 dilim kek, yarım elmalı kurabiye, 1 dilim kadayıflı muhallebi
oohh daha var mı arttıran dediğinizi duyar gibiyim.
ara: 1 soda
şu an karnım çook açç yine.biraz meyve yiyeceğim ve süt içeceğim.
yaa şu ev gezmelerini hiç sevmiyorum. çünkü iradem kuvvetli değil. bundan sonra kendime söz verdim.gittiğimde tadımlık en çok neyden canım isterse onlardan alacağım.
ya ben dayanamadım 1 dilim börekle 2 mandalina yedim akşam akşam
bugünki yediklerim:
sabah: bir dilim siyah ekmek ve beyaz peynir, karabiber, domates
bir süre sonra (vaktim olmadi devam etmeye), bu ögle yemegi yerine geciyor: labne peynirli tahilli bir dilim ekmek
ara: bir bardak süt
aksam: domates corbasi, biraz patatesle birlikte firinda az yagli tavuk
sonra: yarim portakal ve malesef bir minik noelbaba cikolatasi
günaydın herkese..... dün çok yoğun ve yorucu bir gün geçirdim hala dinlenemedim.....
şimdi gelelim menümüze.......
sabah
bir kase çikolatalı nesfitin içine kuru üzüm cranberry çok az pekmez ve ceviz koydum yarım yağlı sütle onu yedim
ara
1 elma
125 gr light yoğurt
ara
1 dilim börek
öğle
2 kase mantar çorbası 1 dilim kızarmış kurumuş ekmek
ara
2-3 çatal lor peyniri
akşam
2kase mantar çorbası ( sonunda bitti)
salata
hoşaf
1 dilim ıspanaklı börek
4 küçük mezgit balığı ( az yağda yapmıştım oda hiç güzel olmadı. haşlama gibi olmuş)
1 kurabiye
ara
tarçınlı sahlep
spor olarak okuldan eve yürüyerek geldim.çarşıdaki işlerimi hallettim.60 dk yürüyüş yapmış oldum eve gelincede ütüydü börek çörekti yemekti derken hiç dinlenmedim.
akşam arklarda dışarıya çıktık. jazz günleri başladı ona gittik....oturcak yer bulamadık.1,5 saat ayakta geçerdik. farklı ama yorucu bir akşamdı.......
gunaydin kilzar;
kocum gunaydin
dunku menum
sabah
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
1 kk kasar peynir
yarim salatalik
1 tutam maydonoz
1 kucuk bal
ara
1 bardak sut
ogle
1 ad. somon izgara
az brokoli haslama,
1 bardak sikma portakal+havuc suyu
ara
1 kk beyaz peynir
yarim salatalik
aksam
3 minik dilim sutlu, cok az yagli borek
1 dilim kek
ara
1 bardak sikma portakal suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?