ahh pepper akşamı okuyuana kadar süper bi menüydü.. yinede minik olduğu için 9 puan sana
şuan için en önde sensin umarım anchusa dünkü menüyü yazmadı daha umarım böyle gider.
dün gece itibariyle bitti şükür..1,6 kilo gitmiş çok umudum yok ama inşallah korurum yinede tartıda azaldığını görmek güzel..
gördüm gördüm sorma..... öğlene okulda kumpir varmış yesemmi yemesemim yersem akşama nasıl dengelerim diye sabahtan beri düşünüyorum hiç sorma
karbonat yerine kabartmatozu koysak??
Samsun Böregi:
4 orta büyüklükte patates
2 orta büyüklükte sogan
3 tane yumurta
1 su bardagi sivi yag
1 su bardagi yogurt
2 paket karbonat
1 demet maydonoz
1 cay kasigi karabiber
1 cay kasigi pul biber
yeterince tuz
cok kati olursa biraz daha yogurt ilave edilebilir. Patates ve sogani küp seklinde dograyip tüm malzemelerle karistirilip firina verilir 250°.
saglikli besleniyorum ama demekki yakmiyorum yediklerimi.bu hafta spora basladim. insallah ise yarar..hafif yemeye o kadar alismisim ki, biraz yagli yiyeyim rahatsiz hissediyorum kendimi..her zamanki gibi muhteşemsin.......ama kilo olayını anlayamadım senin çokt güzel besleniyorsun.....hoş kiloyu anlayan var mı????
tesekkur ederim....yok yapmadım canım.. bugünede 60 dk tempolu yürüyüş yapıp geldim.. daha yaparsam tekrar yazarım çarşıya hızlı hızlı yürüyerek gidip gelmeyi planlıyorum
günün 10 puanı anchusaya...
evet ben de tam onu yaptim bu sabah.. adi leslie sansone walk it off tone it up 5 mileanchusa leslie nin lastikli videosun ismine bakacaktın sana zahmet ona göre inidireyim....
haklisin cnm,
aksam anneme gittim ondan boyle oldu.
bugun daha da iyi beslenicem soz.
su puan verme olayi hosuma gitti; daha bi gaza geliyorum dogrusu))
anchusam tatli rakibem beni gecebilir :))
bu arada koclarimiz yaraticilikta sinir tanimiyor..
iste bu yuzden iyi oluyor yeni kisilerin koc olmasi, taze kan oluyorr
arkadasim benim gozlerim donuveriyor bazen... sen daha istikrarlisin benden. ama bu hafta ben de kendime cekiduzen verdim...aaa gormemisim, anchusa 10 puani kapmis bileee
bugun gecmem lazim onu
dün 4 ya da 5 dolgu yapti :)) kadin cok cok iyi, hatta bugüne kadar inanilmaz korkar hic gitmezdim disciye ama artik agri sizi cok olunca mecbur... bugün sabah da son 1 dolgumu yapti ve bitttiiii :)) dis eti tedavisi ve dis tasi temizligini de cikardi aradan sagolsun :))
ben merak ettim....
ooo tebrikler kocum :))
simdi bana kizma kocum dünkü menümü yazacagim :))
sabah--> 1 bardak süt
ara-->yarim elma 1hurma
öglen--> yarim yumurta, biraz kasar rendesi ile bol yesillikli salata
ara--> 150 gr yogurt + 1 minik kurabiye tadimlik :))
aksam--> disci dolgu icin epey bi igne yapti ve 3 saat bisi yemem yasakti. dolgular saat 6 da bitti. saat 7 gibi muz yiyip yattim uyudum...
içinde nohut mercimek ve bulgurda oluyor..2 gündür sirf ayran mi iciyorsun ?
haklisin cnm,
aksam anneme gittim ondan boyle oldu.
bugun daha da iyi beslenicem soz.
su puan verme olayi hosuma gitti; daha bi gaza geliyorum dogrusu))
anchusam tatli rakibem beni gecebilir :))
bu arada koclarimiz yaraticilikta sinir tanimiyor..
iste bu yuzden iyi oluyor yeni kisilerin koc olmasi, taze kan oluyorr
un yok mu bunun içinde, un olması lazım ya, unsuz nasıl börek olacak ki hem
benim de böyle bir tarifim var içinde 1 su bardağı un var. ki ona bile börek demiyorum :)
anaa unu unutmus4 su bardagi diye hatirliyorum ama tekrar sormaliym canim, tarifi kagida yazmistim, aldigim arkadasin evinde unuttum netten yazmasini rica ettim o da unu unuttu sanirim.. bi daha sorarim ama sanirim 4 bardakti..
kuzu, o zaman onunla ayaktasin. ne kadar sürdüreceksin ?
gzmnc bu arada gecmis olsun canim.
kuzu insan yemege hasret kalir dimi. ama neredeyse 2 kilo vermissin, bu da süper aslinda
kızlar biraz önce kaç günde bir temizlik yaprsınız diye bi topiğe göz attım. her ngün evi dip köşe temizleyimi arasın her hafta perdelerini yıkayanı günde bir cam silenler..
sanırım ben çok pasaklıyım..
bence onlar abartıyor, her gün dipköşe mi temizlenirmiş, başka birşey yapamazsın o zaman .
yok dinleme sen onlari.haftada bir normal temizlik, onbesgunde bir de derin temizlik yapiliyor bizim evde...kızlar biraz önce kaç günde bir temizlik yaprsınız diye bi topiğe göz attım. her ngün evi dip köşe temizleyimi arasın her hafta perdelerini yıkayanı günde bir cam silenler..
sanırım ben çok pasaklıyım..
bencede yaaa.. temizlik kolay is mi??bence onlar abartıyor, her gün dipköşe mi temizlenirmiş, başka birşey yapamazsın o zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?