50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh pepper akşamı okuyuana kadar süper bi menüydü.. yinede minik olduğu için 9 puan sana
şuan için en önde sensin umarım anchusa dünkü menüyü yazmadı daha umarım böyle gider.

haklisin cnm,
aksam anneme gittim ondan boyle oldu.

bugun daha da iyi beslenicem soz.

su puan verme olayi hosuma gitti; daha bi gaza geliyorum dogrusu ))

anchusam tatli rakibem beni gecebilir :))

bu arada koclarimiz yaraticilikta sinir tanimiyor..
iste bu yuzden iyi oluyor yeni kisilerin koc olmasi, taze kan oluyorr

un yok mu bunun içinde, un olması lazım ya, unsuz nasıl börek olacak ki hem

benim de böyle bir tarifim var içinde 1 su bardağı un var. ki ona bile börek demiyorum :)

her zamanki gibi muhteşemsin.......ama kilo olayını anlayamadım senin çokt güzel besleniyorsun.....hoş kiloyu anlayan var mı????
saglikli besleniyorum ama demekki yakmiyorum yediklerimi.bu hafta spora basladim. insallah ise yarar..hafif yemeye o kadar alismisim ki, biraz yagli yiyeyim rahatsiz hissediyorum kendimi..
yok yapmadım canım.. bugünede 60 dk tempolu yürüyüş yapıp geldim.. daha yaparsam tekrar yazarım çarşıya hızlı hızlı yürüyerek gidip gelmeyi planlıyorum

günün 10 puanı anchusaya...
tesekkur ederim....
anchusa leslie nin lastikli videosun ismine bakacaktın sana zahmet ona göre inidireyim....
evet ben de tam onu yaptim bu sabah.. adi leslie sansone walk it off tone it up 5 mile

aaa gormemisim, anchusa 10 puani kapmis bileee

bugun gecmem lazim onu
arkadasim benim gozlerim donuveriyor bazen... sen daha istikrarlisin benden. ama bu hafta ben de kendime cekiduzen verdim...

yine sağlıksız canım yaa..:96: üzülerek 6 puan
2 gündür sirf ayran mi iciyorsun ?
içinde nohut mercimek ve bulgurda oluyor..

pepper sen beni unutmuşsun:84::84:
ben eskilerdenim.. düğün zamanı uğrayamamıştım baya bi topiğe..

un yok mu bunun içinde, un olması lazım ya, unsuz nasıl börek olacak ki hem

benim de böyle bir tarifim var içinde 1 su bardağı un var. ki ona bile börek demiyorum :)

anaa unu unutmus 4 su bardagi diye hatirliyorum ama tekrar sormaliym canim, tarifi kagida yazmistim, aldigim arkadasin evinde unuttum netten yazmasini rica ettim o da unu unuttu sanirim.. bi daha sorarim ama sanirim 4 bardakti..

anaa unu unutmus 4 su bardagi diye hatirliyorum ama tekrar sormaliym canim, tarifi kagida yazmistim, aldigim arkadasin evinde unuttum netten yazmasini rica ettim o da unu unuttu sanirim.. bi daha sorarim ama sanirim 4 bardakti..

eheh şimdi oldu:)

kızlar biraz önce kaç günde bir temizlik yaprsınız diye bi topiğe göz attım. her ngün evi dip köşe temizleyimi arasın her hafta perdelerini yıkayanı günde bir cam silenler..
sanırım ben çok pasaklıyım..

bence onlar abartıyor, her gün dipköşe mi temizlenirmiş, başka birşey yapamazsın o zaman .

yok dinleme sen onlari.haftada bir normal temizlik, onbesgunde bir de derin temizlik yapiliyor bizim evde...
bence onlar abartıyor, her gün dipköşe mi temizlenirmiş, başka birşey yapamazsın o zaman .
bencede yaaa.. temizlik kolay is mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…