50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gzmnc dün sadece 20 dk mı yürüyüş yaptın başka varmıdı???

intlogictics iyiymis menü..
ben öglen burada takilcam, yas günü icin toplaniyoruz, yönetici bikadinin simdi onlar pis pis domuz eti kokan seyler yicem yanimda, istahim mahvoluyor bi yandan iyi mi ne

selamlar..
herkesin keyifler yerindedir umarım..
hazır koçumuz buradayken dün yediklerimi yazayım ,
sabah ,
1 fincan yeşil çay
1 elma
öğlen
yarım porsiyon mantarlı tavuk sote
yarım porsiyon pilav
ara
yarım paket sunta bisküvi
1 adet elma
akşam
yetiştirmem gereken raporlar vardı o nedenle ekmek arası tavuk döner ve ayranla geçiştirmek zorunda kaldım
ara
1 adet tarçınlı kurabiye
3 fincan şekersiz açık çay
ara yeşil çay
yatmadan
1 bardak yağsız süt

yine sağlıksız canım yaa..:96: üzülerek 6 puan

içinde nohut mercimek ve bulgurda oluyor..

pepper sen beni unutmuşsun:84::84:
ben eskilerdenim.. düğün zamanı uğrayamamıştım baya bi topiğe..

canim unuturmuyum snei unutmadim;

ben yeni derken daha once koc olmamis biri demek istedim;

biliyorum cnm senin eskilerden oldugunuu

Son düzenleme:

madem kahvaltı yapamıyorsun sütü kahvaltıda içsen hem tarçın atınca uzun süre tokluk veriyomuşş derkeeen aklıma bişey geldi geçen ender saraçı dinliyodum.. yeşil elmanın üzerine tarçın döküp yersen elma krom etkisi yapıp zayıflatıyormuş..
menüyede benden 8 puan cnmm:89:

hosgeldin canim...bu hafta da kocumuz bomba gibi. puan veriyor bize...menulerimi yazmayan ben bile menu yazmaya basladim..

ya bu site neden böyle olmuş.. alıntı yaparak cevaplıyorum bir önceki alıntıyıda çıkartıyor..:95:

kahvaltıdan beni azat edin koçum ,
hem bu sabah çok tehlikeli bir şey yaptı eşim bana , 1 bütün simit yedirdi zorla
ama elmaya tarçın çok güzel fikir,hemen 1 paket tarçın alıp çekmeceme stok yapıcam
puan için de teşekkürler
seni seviyorum koçum

hosgeldin canim...bu hafta da kocumuz bomba gibi. puan veriyor bize...menulerimi yazmayan ben bile menu yazmaya basladim..

hoşbulduk anhusacım ,
valla ben de bu koçumuzu çok sevdim bu hafta ,
yediklerimi zevkle yazıyor , kaçamaklarımı da dürüstçe itiraf ediyorum sayesinde:98:

intlogictics iyiymis menü..
ben öglen burada takilcam, yas günü icin toplaniyoruz, yönetici bikadinin simdi onlar pis pis domuz eti kokan seyler yicem yanimda, istahim mahvoluyor bi yandan iyi mi ne

bugünkü menüden bende memnunum =)
meyveyi de saat 4 teki ara öğüne aldım bi sarı elma

aslında yemekleri lezzetsiz yapsak zaten yiyemicemiz için çok rahat kilo veririz ama öle de yenmıoki yaa

evet hem az yiyene degil saglikli beslenene veriyor puanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…