uff ya gercekleri yuzume vurmak zorunda misin......
benim canim yine tehlikeli seyler yemek istiyor bugun....
yemiyorum tamam....:97::97::97::97::97::97:anchusa sakın tatlım bak cuma günü bildircez kiloları vermiş olman lazım sonra cumartesi pazar zaten ister istemez hepimiz bi gevşioruz bozuoruz dieti ha gayret az kaldı haftasonuna
evet hem az yiyene degil saglikli beslenene veriyor puanlari
katılıyorum sana anchusacım ,
o zararlı şeyleri aklından çıkart ,
yedikten sonra vicdan yapıp daha çok mutsuz olacaksın ,
yerken bir anlık hissettiğin mutluluk mutsuzluğa dönüşecek..
ben çok azimliyim bu hafta , azar azar ve düşük kalorili şeyler yiyorum,
öğlen kabak ve pırasa yedim sadece:92:
hmmm kabak ve pirasa....cooook severim...
bende mercimek corbasi yiyecegim ama yaninda ne yesem karar veremedim...
yemiyorum tamam....:97::97::97::97::97::97:
regli olmama az kaldı o dönemlerde saçmaladığımda sizde beni tutun nooooluuuur
bu arada bi ara konuşulanlar arasında (işten fırsat buldukça bakıorum) şöle bişi okudum elmanın üstüne tarcın döküp yemek tok tutar die eğer şeker düşüklüğü olan birileri varsa aramızda ki ben başı çekenlerdenimsakın yapmayın tarçın iice şekeri düşürüo elmayı yer yemez daha çok acıkıosunuz elma sade yiyip bir avuç leblebi çok daha uzun süre tok tutuo
en azından bende böle oluo ama ben leblebi kısmını kaçırıorum işte 1 2 3 5 7 avuç oluo
slm.kizlarrrr,yeni gelen arkadaslar,hosgeldiniz,kilo atmada bol sanslar
slm.kizlarrrr,yeni gelen arkadaslar,hosgeldiniz,kilo atmada bol sanslar
ben ne zaman elma yesem cok tok bile olsam hemen karnim acikir, boyle midem kiyilir, nasil anlatsam.
o yuzden pek elma yiyemem,
seker dusuklugu mu var ki bend e :26:
anchusa tatlim benim de senin gibi tehlikeli seyler cekiyordu canim az oncesine kadar;
sana yazilan uyari mesajşlarini ben de uzerime alindim ve yemiyorum tehlikeli seyler;
bu cuma yuzumuz gulsun cnm, yemiyelim; bak gecen cuma sonunculugu paylastik ikimiz;
bu hafta ust siralara cikalim;
spor listesinde de,
beslenme listesinde de,
kilo verme listesinde de...
ben ne zaman elma yesem cok tok bile olsam hemen karnim acikir, boyle midem kiyilir, nasil anlatsam.
o yuzden pek elma yiyemem,
seker dusuklugu mu var ki bend e :26:
anchusa tatlim benim de senin gibi tehlikeli seyler cekiyordu canim az oncesine kadar;
sana yazilan uyari mesajşlarini ben de uzerime alindim ve yemiyorum tehlikeli seyler;
bu cuma yuzumuz gulsun cnm, yemiyelim; bak gecen cuma sonunculugu paylastik ikimiz;
bu hafta ust siralara cikalim;
spor listesinde de,
beslenme listesinde de,
kilo verme listesinde de...
Hoş bulduk canm hepimize bol şanslar. :)
bugünkü menüden bende memnunum =)
meyveyi de saat 4 teki ara öğüne aldım bi sarı elma
aslında yemekleri lezzetsiz yapsak zaten yiyemicemiz için çok rahat kilo veririz ama öle de yenmıoki yaa
aynen katılıorum canm yemek yemek ayrı bi keyiftir yani onunda keyfini çıkaramıcaksak yaşamayalım yahuuama lezzetsiz yapmak da eziyet olur. az da olsa, yedigimizin tadi olacak dimi. bazi aileler yemek pisirmeyi bilmiyor pek, aile fertleri incecik oluyor. güzel ama sonucta yemeklerdeki lezzetin tadini cikarmak da gerekiyor dimi ...
aynen katılıorum canm yemek yemek ayrı bi keyiftir yani onunda keyfini çıkaramıcaksak yaşamayalım yahuuama lezzetsiz yapmak da eziyet olur. az da olsa, yedigimizin tadi olacak dimi. bazi aileler yemek pisirmeyi bilmiyor pek, aile fertleri incecik oluyor. güzel ama sonucta yemeklerdeki lezzetin tadini cikarmak da gerekiyor dimi ...
aramıza hoşgeldin cansuuu
senin kilo boy oranı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?