iyi günler kıslaR nslsınız:)
misafirlerim gittiii üzüldüm vallaa yeni evliyimmmm kardeşimle halam gelmişti kalmayaaa hep bi tuhaf oluyorum gidince
dünden kalma yemeklerim varrr zaten 4 gün bozdugumdan rejimi bugun çorba salata az bşyde tavuk yemeyi planlıyorum..
yaaa bide bşy sorcammmmm bizimmm yürüyüş yolu var evin ön tarafında akşaam üstü köpek çok oluyo diye korkuyorumda ögleleyin 12de çıksam köpek olmas sanırımmmm gidiş dönüş toplam ortalama 3 km yol yürümüş olcamm acaba yürüsemmiiiii çokta üşengeç biriyimmm ama daha hızlı zayıflarım diyedeee yürüsemmi diyorum..sizde spor yapıyomusunuz kıslar mesela yürüyüş yapınca hızlı tempodamı yoksa aheste ahestemi gidiyosunuz::)çok konuştum sanıırm
hayir...
nedir canim??
en kisa zamanda tekrar bulusursunuz insallah...
ben yapabilecegim en hizli tempoda yuruyorum...
Yok canım yapamıyorum benim ikizlerim var cok küçükler cok az bir yere gitsem bile annem zorlanıyo bırak sporu yemek yPMy BİLE VAKİT YOK
iste bu canim. patates rendesinden yapiliyor. bunlarin haziri da oluyor buzluk veya buzdolapli reyonlarda. bence türk damak tadina uygun bir sey ve arada degisiklik olabilir diye söyledim.
normalde yagda kizartiyorsun ama az yagda da cok güzel oluyor teflonda veya firinda.
selam kızlar ben geldimm,
sanırım bugün sürücülük işini kaptım baya baya e-5 otoban vs en kalabalık yerlerde gezdim. artık hoca ders almana gerek yok kendin çıkabilirsin trafiğe didi, ben de pek mutlu oldum tabi.
şimdi eve geldim, biraz dinleniyim, temizlik yapıcam haftasonu kayınvalidem gelcek bize gelir mi bilmem ama ben yine de temizliğimi yapıyım.
sizler nasılsınız bebekler, geçmişi okuyamadım nasılsınız bakalım?
ulkerkim gelmiş öperim yanaklarından
aygirl cicim dün spor yaptınmı????
misafirlerim gittiii üzüldüm vallaa yeni evliyimmmm kardeşimle halam gelmişti kalmayaaa hep bi tuhaf oluyorum gidince
dünden kalma yemeklerim varrr zaten 4 gün bozdugumdan rejimi bugun çorba salata az bşyde tavuk yemeyi planlıyorum..
yaaa bide bşy sorcammmmm bizimmm yürüyüş yolu var evin ön tarafında akşaam üstü köpek çok oluyo diye korkuyorumda ögleleyin 12de çıksam köpek olmas sanırımmmm gidiş dönüş toplam ortalama 3 km yol yürümüş olcamm acaba yürüsemmiiiii çokta üşengeç biriyimmm ama daha hızlı zayıflarım diyedeee yürüsemmi diyorum..sizde spor yapıyomusunuz kıslar mesela yürüyüş yapınca hızlı tempodamı yoksa aheste ahestemi gidiyosunuz::)çok konuştum sanıırm
ayy lachesıs maşallah canımmm darısı isteyen herkese banada:)
sanırm ocakta başlıyomuşş ehtiyt kursu gitmek istiyorummm:)
offf yaa ev temizligi deme valaaaa evim kocaman malesef hiç büyük evde sevmem inan temizliyorum 3 gün kendime gelemiyorumm sonraaa yine temizlik :)sanki hiç oturmuyorum evde gibi gelio:)
kimi evlerde tabi bu dedigim baya lüks binalarda oluyoo süpürgeliklerin orda elektirik süpürgesi oluyoo havalandırma gibi süreklii çekiyyoo ne toz ne kıl ne tüyyy hiç bşy olmuyoo:)ahh ahhhh öle bi ev herkese nasip olur inşş ev temüzlemeyüz ne hoşşş:):):)
selam kızlar ben geldimm,
sanırım bugün sürücülük işini kaptım baya baya e-5 otoban vs en kalabalık yerlerde gezdim. artık hoca ders almana gerek yok kendin çıkabilirsin trafiğe didi, ben de pek mutlu oldum tabi.
şimdi eve geldim, biraz dinleniyim, temizlik yapıcam haftasonu kayınvalidem gelcek bize gelir mi bilmem ama ben yine de temizliğimi yapıyım.
sizler nasılsınız bebekler, geçmişi okuyamadım nasılsınız bakalım?
ulkerkim gelmiş öperim yanaklarından
bravo canim
simdi bol bol pratik vakti
kendi aracinlami aldin ders? oylesi daha iyi, arabaya alismak bakimindan
en kisa zamanda tekrar bulusursunuz insallah...
ben yapabilecegim en hizli tempoda yuruyorum...
yok canım kendi aracımla almadım özel çift pedallı ile aldım.
kendi aracımla da kullanıyorum ama eşim yanımdayken, trafiğe fazla çıkamamıştık gerçi artık çıkıcaz inşallah:)
arastiririm canim cok sagol....
ben su günlerde hizli adimda yürüyemiyorum zaten gecen iki g+n üst üste yeri boyladim, yerler kayiyo kar buz.. sen hizli yürüyebiliyor musun ?
hosgelmisseeeenn
ne güzel. bu isi kaptin yani heheyyyyt
bundan sonra cikarsiniz alisirsin canim,
ilerde bebis olunca falan da cok lazim olacak sana araba. simdiden ogrenmen iyi oldu
kizlar türkiyede ehliyet almak icin sistem nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?