canım üzülme yine görüşürsünüz.
yürü bence hızlı tempoda etki etmez olur mu, 2 katı hızlı zayıflarsın çok etki ediyor.
ayyy keşke kıslar biriniz yanımda olsyadınızda konuşa konula yürüseydik:):)
sağol canım sarısı başına, sen de kaydol ocakta kaçırma bence, stajyer ehliyet olayı başlamadan başvur.
ben de hiç sevmiyorum temizliği ya, sadece süpürmek yerine 10 çeşit yemek yapabilirim ama ev süpürmekten nefret ediyorum
inş cnm bakalım kaydolmak isityorum benimkiii boşver diyoo yaaa ısrarcıyım:)
aynen ev temizlemiyeyim yemek yapayıımmmmm bende:)
o dediğin mevzuyu hiç görmedim güzel bişeymiş.
Allah kavustursun canim :) canim tak kulagina bi mp3calar hizli tempoda yürü. evde seyle antrenman yapsana: leslie walk ile
kizlar türkiyede ehliyet almak icin sistem nedir ?
evet yani olabildigince... kuru yerler parliyorsa uzak duruyorum :) camurdan gecmek daha az tehlikeli..
ama burada hep temizliyorlar.. yani kaldirimlar falan tertemiz. sorun olmuyor cok...
sürücü kursuna başvuruyorsun, onlar bir kaç evrak isteyip senin adına işlemleri başlatıyorlar, sonra sınava giriyorsun biri yazılı biri direksiyon, geçersen alıyorsun kolay yani. gerçi ben alalı 4 sene oldu, birşey değişti mi bilemiyorum :26:
sgl cnm bnm:)
bende netten walking diyeee video var 2 tanee..15 er dakikalık yani 30 dakika toplamda bi gün yaptımm sonra sıkıldım:)
bakayımmm yine yarınnn deniyeyim video ile yapmayı baktım sıkılıyorum dışarda yürüyeyimmm yine sıkılırsam artık sadece rejim yapcammm
yalniz benim bildigim almanya artik tr ehliyetini direk kabul etmiyor.. burada da sinava girmen bazi sartlari tamamlaman gerekiyor...
ama su olur, tr. de direksiyon dersi alirsin burada daha ucuza mal olur bildigin icin fazla özel ders yapmazsin
direksiyon dersleri kac lira ve birer saat mi ? burada kendi aracini kullanamiyorsun
canım ilk ehliyet alırken kurs fiyatının içinde var zaten direksiyon dersi. 400 tlye hem ehliyet hem normal ders ve sınav hem direksiyon dersi hepsi içinde. ama benim gibi ehliyetin var da fazladan ders almak istersen o dersler de saati 60 ile 100 arası değişiyor. biz teyzem ben ve kuzenim 3 kişi gittiğimizden 45 e düştüler ama:)
ben ehliyeti tahminen 1500 EUro belki daha fazlaya aldim. tek direksiyon dersi 45dakika, 30 küsür euro.. ve genellikle 10-50 arasi yapiliyor. ben 25-30 arasi yapmistim. ayrica yazili testin fiyatini ayri pratigin ayri ödüyorsun. hatta bu ikisinin arasinda eger belirli bi süre gecmisse iptal oluyor.
senin ehliyetin var da ders aliyosun yani ?
iyi akşamlar kıslar:)
yemegimi yedim menümü yazayım diye geldim:)
merak ediyorum kaç puan alcam:)
sabah...
1 dilim ekmek
1 omlet(az yaglı)
domates salatalık
öğleleyin..
1 soda
akşam...
2 kaşık pilav
1 kaşık tavuk sote
1 kase mercimek çorbası
1 tane mercimek köftesi boyutunda etsiz çigköfte
bukdr kıslarrr:)sanırım saat 8 gibide çay içerim 9 gibide 1 tane kivi yemeyi planlıyorummm:)
öğleyin sadec bir soda mı içtinn? ben onu ara öğünden bile saymıyorum
ben de yedilklerimi yazayım
sabah: her zamanki yağsız tostum- şekersiz çay ile
ara: 1 yeşil elma
öğle: 3 köfte, bool salata, 1 sb ayran, 1 dilim ekmek
ara: 1 mandalina ve dil peyniri ile küçük dilim ekmek
akşam: 3 kaşık ıspanak(sonunda bitti) 2 kaşık yoğurt, 2 dilim ç. ekmeği
ara: çay içerim.
bu arada lachesısım 4 sene önce aldım dedin ehliyetini:)400 tlye şimdiii 800 tl imişş:)
keşkem 400 olsaydı:):):):):
çok pahalıymış orda yahu.
benim ehliyetim var kullanıyorum da ama trafiğe çıkarken tedirgin oluyordum o tedirginliği atmak için 3 ders aldım canım. istanbul trafiğine çıkmak yemedi:) ama bugün trafiğin en feci olduğu yerlerde gezdik, baya bir kendime güvenim geldi, artık çıkarım.
sizin oralarda trafik durumları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?