50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kavustursun canim :) canim tak kulagina bi mp3calar hizli tempoda yürü. evde seyle antrenman yapsana: leslie walk ile

sgl cnm bnm:)
bende netten walking diyeee video var 2 tanee..15 er dakikalık yani 30 dakika toplamda bi gün yaptımm sonra sıkıldım:)
bakayımmm yine yarınnn deniyeyim video ile yapmayı baktım sıkılıyorum dışarda yürüyeyimmm yine sıkılırsam artık sadece rejim yapcammm

kizlar türkiyede ehliyet almak icin sistem nedir ?

yalniz benim bildigim almanya artik tr ehliyetini direk kabul etmiyor.. burada da sinava girmen bazi sartlari tamamlaman gerekiyor...

ama su olur, tr. de direksiyon dersi alirsin burada daha ucuza mal olur bildigin icin fazla özel ders yapmazsin

evet yani olabildigince... kuru yerler parliyorsa uzak duruyorum :) camurdan gecmek daha az tehlikeli..

ama burada hep temizliyorlar.. yani kaldirimlar falan tertemiz. sorun olmuyor cok...

burada camurlu halini görmedim ki ya kar yada catir catir buz. bugün kar var daha cok..

direksiyon dersleri kac lira ve birer saat mi ? burada kendi aracini kullanamiyorsun

ulagina müzik tak cik disari

anladm canim. burada kurallar daha kati sanirim, ama kazalar da cok daha az..

direksiyon dersleri kac lira ve birer saat mi ? burada kendi aracini kullanamiyorsun

canım ilk ehliyet alırken kurs fiyatının içinde var zaten direksiyon dersi. 400 tlye hem ehliyet hem normal ders ve sınav hem direksiyon dersi hepsi içinde. ama benim gibi ehliyetin var da fazladan ders almak istersen o dersler de saati 60 ile 100 arası değişiyor. biz teyzem ben ve kuzenim 3 kişi gittiğimizden 45 e düştüler ama:)

ben ehliyeti tahminen 1500 EUro belki daha fazlaya aldim. tek direksiyon dersi 45dakika, 30 küsür euro.. ve genellikle 10-50 arasi yapiliyor. ben 25-30 arasi yapmistim. ayrica yazili testin fiyatini ayri pratigin ayri ödüyorsun. hatta bu ikisinin arasinda eger belirli bi süre gecmisse iptal oluyor.

senin ehliyetin var da ders aliyosun yani ?

iyi akşamlar kıslar:)
yemegimi yedim menümü yazayım diye geldim:)
merak ediyorum kaç puan alcam:)
sabah...
1 dilim ekmek
1 omlet(az yaglı)
domates salatalık

öğleleyin..
1 soda

akşam...
2 kaşık pilav
1 kaşık tavuk sote
1 kase mercimek çorbası
1 tane mercimek köftesi boyutunda etsiz çigköfte

bukdr kıslarrr:)sanırım saat 8 gibide çay içerim 9 gibide 1 tane kivi yemeyi planlıyorummm:)

çok pahalıymış orda yahu.
benim ehliyetim var kullanıyorum da ama trafiğe çıkarken tedirgin oluyordum o tedirginliği atmak için 3 ders aldım canım. istanbul trafiğine çıkmak yemedi:) ama bugün trafiğin en feci olduğu yerlerde gezdik, baya bir kendime güvenim geldi, artık çıkarım.
sizin oralarda trafik durumları nasıl?

bu arada lachesısım 4 sene önce aldım dedin ehliyetini:)400 tlye şimdiii 800 tl imişş:)
keşkem 400 olsaydı:):):):):

öğleyin sadec bir soda mı içtinn? ben onu ara öğünden bile saymıyorum

ben de yedilklerimi yazayım

sabah: her zamanki yağsız tostum- şekersiz çay ile

ara: 1 yeşil elma

öğle: 3 köfte, bool salata, 1 sb ayran, 1 dilim ekmek

ara: 1 mandalina ve dil peyniri ile küçük dilim ekmek

akşam: 3 kaşık ıspanak(sonunda bitti) 2 kaşık yoğurt, 2 dilim ç. ekmeği

ara: çay içerim.

bu arada lachesısım 4 sene önce aldım dedin ehliyetini:)400 tlye şimdiii 800 tl imişş:)

selaaaam KIZLAAAAR

ŞULECİİİİM 65 dk stepper 25dk da bacak egzersizleri yaptım toplam 90 dk

yediklerimi de yazim bu sabah biraz aç tım 5 ama küçük dilim ekmek(diğer öğünlerde hiç ekmek yemem ben ama koçumun dikkatine ) yumurta çay peynir zeytin

ara 2 mandalina

öğle bulgur salatası sıfır yağlı ve patates salatası yoğurt

ara 1 mandalina 3-5 tane fıstık malesef 2 tane ama hem küçük hem yassı az şekerli ve sıvı yağlı kurabiye bir lokma da kek (ancak odakar tutabildim kendimi )

akşam da yine haşlanmış patates ve biraz bulgur salatası kaldı onlarla idare etcem artık he bide dünden kalan yayla çorbası da var bir kepcecik içebilirim belki

ama cnm ben kahvaltıyı geç yapıyorummm 11 gibi kahvaltıdan kalkmam 12 yi buluyo aheste aheste çay içiyorum:) akşam yemeginideee 6 da yiyoruz ondan acıkmıyorum o arada:)sabah 7-8 gibi yapsam kahvaltı ögleleyin ölürüm acımdan:)
senin menun çok vitaminli olmuş valla ne güzle meyve yiyosun ben yiyemiyorum yersemde acıkıyorum özellikle elma yiyince acaip acıkıyorum..tek yedigim kivi belki mandalina 1 tane okdr...yemekten kıstıgım içinnn meyve yemeye özen göstercem artıkk..salatayı baya yiyorum meyve yemedigimden:)yogurt yemem süt içmem ayran içerimm o da evde yapılanı sevmem pakette olur yaaa öle severim:)biras cinsim sanırımm:)nerde yaglı yemek etli yemek varsa bayılırımm saglıksızlar ya ondan sanırım ama nerde vitaminli saglıklı şeyler var yemem :)

ya benim keklerim yukarıya doğru kabaracaklarına yine yana doğru aktılar ya, tepsim mahvoldu yaa :84:

doğrudur canım ben kaça aldığımı hatırlamıyorum da, direksiyon hocası, bir kursiyerimiz iki kaza yaptı 4.000 tllik masraf yaptı, 400 ödedi 4.000 zarar soktu dedi, ordan şeettiydim:) tabi geçmişden bahsediyor olabilir o da:)

lachesıs afiyet olsun cnm bnm:)
bu arada senin kekler en azından yana dogru kabarıyo benimkiler içe dogru çöküyo:):):):acemi gelinim:)
bende arkadaşım hamile bebegi olcak ona çok datlu bi bere örüyorum az kaldı bitireyim bari:)
gelirim yine görüşrüs kıslar:)

anladim cnm. evet pahali burasi. iyi etmissin vallahi, korkarak kullanmaktansa güvenli kullanirsin, pekisir bilgilerin. istanbul trafigi mesele. ben sahsen istanbulda araba kullanmak istemem.
burasi cok cok sakin. bi kere kurallara cok uyuluyor. öyle cami indirip kol sarkitip küfür eden falan da yok almanlar ama otoyol yapiminda da cok iyiler. burada tek biraz manyak süren tircilar. yoksa gayet düzenli hersey. korna sadece tehlikeli durumlarda caliniyor, sehir disinda o da. benim gibi arada kafasi atan türkler var tabi uyari niyetine zooonkk calan kalabalik yerlerde aksam deneme amacli arac kullanmani tavsiye ederim. böylece daha konsantre oluyorsun ve kendini yola kurallara veriyorsun. gündüz cok doluyken tikaniklikta bisey de ögrenemiyosun, stres yapip ne yapacagini da sasirabilirsin. benim 6 yildir ehliyetim var. alir almaz arabayla türkiyeye gittik. bu da son arabayla gidisimiz oldu, yollar cekilmiyor. giderken az kullandim "kolay" yollarda ama dönerken 90% ben kullandim arabayi ve bu bana cok iyi geldi. cok hiz yapmadim falan ama alistirma oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…