50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin kuşum benimkilerin dipleri yanmış bir de

vayy türkiye almanya arası araba mı kullandın, tebrik ederim valla. 2 gün falan sürüyor galiba dimi, çok yorulmuşsundur, aşmışsındır sen artık trafik olayını:)

genelde eşimle akşamları kullanıyoruz zaten, e-5 gerçi akşam da kalabalık. 11-12 gibi gece sürmek lazım:)

Merhaba kızlar :80:

Kaç gündür gelemedim, ve yine sitenin bakım çalışmasına yakalandım. Bu kadar da olmaz yahu :84:
Kilo durumumu hiç bilmiyorum ve yarını merakla bekliyorum. Umarım bu hafta herkes dikkat etmiştir.

ŞULECİM
ben bu hafta spor yapcam dediydim ama bi baş ağrısı serisi yakamı bırakmadı ne yazık ki... Sanırım zımbırtıyla alakalı bu baş ağrıları. Haftaya umarım başlarım spora.

Kizlar biberiyeli caya neler giriyordu ? funda yapragini aldim da, bulamiyorum o yaziyi, anchusa eklemisti ...bugün yediklerim:
sabah: bir dilim domates ve 1 kücük dilim labne peynirli ekmek
öglen: arkadaslarla disarda biseyler yedik, ben domates soslu brokolili mantarli ve az misirli makarna yedim
ara: elma ezmesi yedim, hazir..
aksam: birkac kasik madimak corbasi cok iyi ama icine yaparken annem kemik koydugunu farkedince yemeyi kestim
sonra bitane merci cikolata yedim
meyve yerim ayrica mandalina olabilir

Son düzenleme:
Nutcasecim hoşgeldin :81:

Mesajlarının hepsini okudum çok büyük bi zevkle... Yanıtı kısa olan mesajlara yanıt vermekle işe başladığımdan, 10 dk lık süremin bitimini bekliyorum. :89:

Akşam biraz az yemişsin gibime geldi... Onun dışında çok güzel menü bence. Kemik suyu çok faydalıdır aslında, yeseydin keşke

Akşam biraz az yemişsin gibime geldi... Onun dışında çok güzel menü bence. Kemik suyu çok faydalıdır aslında, yeseydin keşke

acikirsam sayet biraz yogurt yerim heralde doymadim bu dogru..
kemik suyu iyi de sevmiyorum. nasil oldu da farketmedim anlamiyorum normalde aninda cakarim. azdi demek ki.. ben pastirmali severim madimak´i

ben o haslanmis veya sade et tadini kokusunu hic mi hic sevmiyorum. anca köfte falan olunca kiymayi yiyorum, yani bol baharatli yesillikli olmali.

evet canim. basta korksam da cok da hosuma gitti kovalayan yk bide annemler yavas gitmemi istediler,ayrica ikidebir bisey yemek icin durdular gece sürdürmediler, 3 günü aldi gelmemiz..

evet 11den sonra en iyisi.

peki yediklerin ne durumda ve spor falan ? kendini daha ince hissediyorsun umarim ? ben gecen haftaki bomba fazlaliktan sonra bu haftada spor yapmadim pek ümitli degilim. ama yinede birazcik veririm belki diye ümidim var.

sitenin bakimi uyuz ediyo insani

ii akşamlar kızlar
kilo bildirimleri yarın ama ben takip edemediğim için şimdi yazıcam burdan akşam eve gelince tartıldım 57.7 sabah da tartılcamm ama şimdiden yazayım dedim aslında hep sabah erkenden aç kıyafetsiz tartılırım ama bu sefer birden tartılasım geldi geçen hafta 58 dim sabah tartısında

Selam kızlar.Hepinize iyi gecelr. :)
Bugnkü menümü yazmak istedim
Sabah: 1Dilim kızarmış ekmek.1 tane elma.bir bardak limonlu siyah çay(şekersiz)
Ara:3 tane mandalina
Öğlen:3 4 yemek kaşığı kadar piyaz içinde sadece 1 yemek kaşığı yağ bulunuyor.Birazcık beyaz peynir.dereotlu yoğurt.1Dilim kızarmış ekmek.
Ara1 su bardağı fanta. =(
Akşam:1 yemek tabağı haşlanmış ıspanak.ve öğleden kalan dereotlu yoğurdumu bitirdm.
Ara vermedim çnkü daha acıkmadım vermiyecm sanırım yatıp uyurum ama bol bol su içiyorum.
+ bugünkü menümde 1bardak yeşil çayımvar.

iyi aksamlar tatlim,aksam 300 g verdiysen bu sabahaca bereketlenecektir kesin. ohhh gitsin kilolar

Kızlar bu arada bende şimdiden kilomu bildirsem iyi ederim.Çünk yarın okulda olucam anck akşam 4 5 gibi kilomu yazabilirm.Şimdiden yazıyorum kızlar onun için koçu bilgilendrrsnz.
Diyetime pazartesi günü başladım 56.2 kilo ile az önce tartıldım 54.3 kilo geldm. =)
1.9 kilo vermişm 4 günde :)

woooowspor yaptin mi cnm ?

woooowspor yaptin mi cnm ?

Evet canım okula gidip gelirken her gün 20 dk gidş 20 dk dönş yol yuruyorum akşamları mekik çekiyorum ve internetten öğrendiğim bir kaç göbek inceltmek için hareket var onları yapıyorum.Akşamları 20 dk faln spor yapıom yani.Okul zaen koştrmaca
Bugünde okulm yoktu 45 dk sitenin etrafında koşu yaptım ve akşam yemeğinden önce yine sporumu yaptım.

yemek yapmayi suan sevmememin bir nedeni de (zaman bile bulsam icimden gelmez) o kadar zaman ugrascam özene bezene yapcam...

ee sonra...

tek basima otur ye.... o kadar slklcl ki anlatamam...
ben de hic sevmem yalniz yemeyi...
ev arkadaslarinla neden ortak pisirmiyorsunuz?? biz bir ispanyol bir turk ve bir alman hep ortak pisirirdik..haftada bir sira pisirince yeterli oluyordu yemekler herkese.. Oglen icinde okulda mutfaginiz yok mu??5 sene boyunca evden yemek tasidik ve alman arkadasimla ortaklasa yedik..Zamanla duzenini oturtursun umarim.. Hatta paylasirdik bu hafta ben corba yapiyorum sen et yap sen de sebze yemegi yap diye...
merhaba. herseyin yolunda olmasina sevindim. ingiltereye gidiyoruz. ama calisma izni icin beklyoruz. Ocak subattan once gidemeyecegiz..ozledik seni.
amanin aygirl bu cok agir birseydir. bir de patates iyice yag ceker, az yagla bile yapsan butun yagi ceker. herhalde vardir bir tanesi 750 kalori.....yok yok biz gormedik bunu.....
yok canım kendi aracımla almadım özel çift pedallı ile aldım.

kendi aracımla da kullanıyorum ama eşim yanımdayken, trafiğe fazla çıkamamıştık gerçi artık çıkıcaz inşallah:)
tekrar soyluyorum darisi benim basima.....
yalniz benim bildigim almanya artik tr ehliyetini direk kabul etmiyor.. burada da sinava girmen bazi sartlari tamamlaman gerekiyor...

ama su olur, tr. de direksiyon dersi alirsin burada daha ucuza mal olur bildigin icin fazla özel ders yapmazsin
canim almanyada araba kullanmak cok kolay. ilk 6 ay kullanabiliyorsun ama sonra ehliyetin gecerli olmuyor.... Orada kursa yazilmak lazim tekrardan...
turkiye hele ki istanbul kabus gibi araba kullanma konusunda..
peppermint bugunde iyi beslendim sanirim ama hala pek de kilo vermis gibi durmuyorum.
suleulku bugun 70 dk tempolu yuruyus yaptimm

Son düzenleme:
oooh anchusa gelmis , canim o biberiyeli caya neler giriyordu ??

Mate Çayı,Yeşil Çay,Biberiye,Funda ve Kekik

tiroidi olanlar kekik koymasin
bir de turkiyeye gelince aktarlara besi bir yerde zayiflama cayi dersen onlar hazirlayip veriyor. senin hazirlamana gerk yok ayri ayri alip...

cok azimlisin masallah ! ben yürüyüsü seviyorum ama hava cok soguk ve kayma tehlikem var.. zumba da yapasm yok ya nedense.. ama 7de geldim isten yani bundan sonra da spor yapmayi canim istemiyor.

cok iyisin valla masallah.

amanin aygirl bu cok agir birseydir. bir de patates iyice yag ceker, az yagla bile yapsan butun yagi ceker. herhalde vardir bir tanesi 750 kalori.....yok yok biz gormedik bunu.....

firin kagidiyla firinda da pisirilebilir .. ayni tadi vermese de hic fena olmaz. ben az yagda tavada yapiyorum bazen ve yetiyo. cok yemeiynce güzel ya..

hem yagda bile orta büyüklükte olani 99 kaloriymis Kartoffelpuffer, Reibekuchen (in Öl gebraten) Kalorien - Kartoffelprodukte - Kalorientabelle | Yazio.de

Mate Çayı,Yeşil Çay,Biberiye,Funda ve Kekik

tiroidi olanlar kekik koymasin
bir de turkiyeye gelince aktarlara besi bir yerde zayiflama cayi dersen onlar hazirlayip veriyor. senin hazirlamana gerk yok ayri ayri alip...

hmm canim bunda karanfil yok muydu ? öyle bisey hatirliyorum cünkü hemen gidip karanfil aldim ayni gün.. ve miktarlari nasildi ?mate su an yanimda yok ama ofise koymustum, simdilik elimdekilerle yaparim

Türkiyede aktarlarda yok yok masallah, zaten gidince dolduruyorum hint yaglarini otlari falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…