lachesıs afiyet olsun cnm bnm:)
bu arada senin kekler en azından yana dogru kabarıyo benimkiler içe dogru çöküyo:):):):acemi gelinim:)
bende arkadaşım hamile bebegi olcak ona çok datlu bi bere örüyorum az kaldı bitireyim bari:)
gelirim yine görüşrüs kıslar:)
anladim cnm. evet pahali burasi. iyi etmissin vallahi, korkarak kullanmaktansa güvenli kullanirsin, pekisir bilgilerin. istanbul trafigi mesele. ben sahsen istanbulda araba kullanmak istemem.
burasi cok cok sakin. bi kere kurallara cok uyuluyor. öyle cami indirip kol sarkitip küfür eden falan da yokalmanlar ama otoyol yapiminda da cok iyiler. burada tek biraz manyak süren tircilar. yoksa gayet düzenli hersey. korna sadece tehlikeli durumlarda caliniyor, sehir disinda o da. benim gibi arada kafasi atan türkler var tabi uyari niyetine zooonkk calan kalabalik yerlerde aksam deneme amacli arac kullanmani tavsiye ederim. böylece daha konsantre oluyorsun ve kendini yola kurallara veriyorsun. gündüz cok doluyken tikaniklikta bisey de ögrenemiyosun, stres yapip ne yapacagini da sasirabilirsin. benim 6 yildir ehliyetim var. alir almaz arabayla türkiyeye gittik. bu da son arabayla gidisimiz oldu, yollar cekilmiyor. giderken az kullandim "kolay" yollarda ama dönerken 90% ben kullandim arabayi ve bu bana cok iyi geldi. cok hiz yapmadim falan ama alistirma oldu.
bugün yediklerim:
sabah: bir dilim domates ve 1 kücük dilim labne peynirli ekmek
öglen: arkadaslarla disarda biseyler yedik, ben domates soslu brokolili mantarli ve az misirli makarna yedim
ara: elma ezmesi yedim, hazir..
aksam: birkac kasik madimak corbasi cok iyi ama icine yaparken annem kemik koydugunu farkedince yemeyi kestim
sonra bitane merci cikolata yedim
meyve yerim ayrica mandalina olabilir
Akşam biraz az yemişsin gibime geldi... Onun dışında çok güzel menü bence. Kemik suyu çok faydalıdır aslında, yeseydin keşke
vayy türkiye almanya arası araba mı kullandın, tebrik ederim valla. 2 gün falan sürüyor galiba dimi, çok yorulmuşsundur, aşmışsındır sen artık trafik olayını:)
genelde eşimle akşamları kullanıyoruz zaten, e-5 gerçi akşam da kalabalık. 11-12 gibi gece sürmek lazım:)
Merhaba kızlar :80:
Kaç gündür gelemedim, ve yine sitenin bakım çalışmasına yakalandım. Bu kadar da olmaz yahu :84:
Kilo durumumu hiç bilmiyorum ve yarını merakla bekliyorum. Umarım bu hafta herkes dikkat etmiştir.
ŞULECİM ben bu hafta spor yapcam dediydim ama bi baş ağrısı serisi yakamı bırakmadı ne yazık ki... Sanırım zımbırtıyla alakalı bu baş ağrıları. Haftaya umarım başlarım spora.
ii akşamlar kızlar
kilo bildirimleri yarın ama ben takip edemediğim için şimdi yazıcam burdan akşam eve gelince tartıldım 57.7 sabah da tartılcamm ama şimdiden yazayım dedim aslında hep sabah erkenden aç kıyafetsiz tartılırım ama bu sefer birden tartılasım geldi geçen hafta 58 dim sabah tartısında
Kızlar bu arada bende şimdiden kilomu bildirsem iyi ederim.Çünk yarın okulda olucam anck akşam 4 5 gibi kilomu yazabilirm.Şimdiden yazıyorum kızlar onun için koçu bilgilendrrsnz.
Diyetime pazartesi günü başladım 56.2 kilo ile az önce tartıldım 54.3 kilo geldm. =)
1.9 kilo vermişm 4 günde :)
woooowspor yaptin mi cnm ?
ben de hic sevmem yalniz yemeyi...yemek yapmayi suan sevmememin bir nedeni de (zaman bile bulsam icimden gelmez) o kadar zaman ugrascam özene bezene yapcam...
ee sonra...
tek basima otur ye.... o kadar slklcl ki anlatamam...
ev arkadaslarinla neden ortak pisirmiyorsunuz?? biz bir ispanyol bir turk ve bir alman hep ortak pisirirdik..haftada bir sira pisirince yeterli oluyordu yemekler herkese.. Oglen icinde okulda mutfaginiz yok mu??5 sene boyunca evden yemek tasidik ve alman arkadasimla ortaklasa yedik..Zamanla duzenini oturtursun umarim.. Hatta paylasirdik bu hafta ben corba yapiyorum sen et yap sen de sebze yemegi yap diye...hayir. almanya dayim. 3 odali bir evde 3 kisi kaliyoruz. 1 odasini ben kiraladim. mutfak banyo ortak. ama mutfak kücük, buzdolabi kücük ve de pis....
tasinirken temizledim ama digerleri cok da temiz degiller. bu yüzden hicbirseyimi ortada birakamiyorum. tencerem tavam tabagim bardagim herseyim ayri odada duvara raf monte edip kullaniyorum. dolapta yemek saklayamiyorum..
uni binalari tadilatta oldugundan fakülteleri dagitmislar. bizde sehir merkezindeyiz. burada yemekhane de yok. olsada sadece balik yiyebilirim.. sebze yemekleri de burada pismiyor...
böyle iste
merhaba. herseyin yolunda olmasina sevindim. ingiltereye gidiyoruz. ama calisma izni icin beklyoruz. Ocak subattan once gidemeyecegiz..ozledik seni.Herkese merhabalarr....,
Dengeli besleniyorum yani baktım kimse yorum yapmıyor yazmadım..Ekmek 1-2 dlm oda kızarmış yiyebiliyorum ama acyip şişim...kızartma hamur işi midemi ekşitiyor bol bol sebze ve meyve bol su birde et yiyorum...kilom 60 oldu....geçmişi okuyamadım cok uzundu...eeee napıyorsunuz kızlar..anchusa ingiltereye gitti mi?...ama "azıcık bir iki lokma beslenen kahvecim gelmiş....pepercim sen nasılsın minnoş....Lancesis sen naptın kuzucum....
amanin aygirl bu cok agir birseydir. bir de patates iyice yag ceker, az yagla bile yapsan butun yagi ceker. herhalde vardir bir tanesi 750 kalori.....yok yok biz gormedik bunu.....
iste bu canim. patates rendesinden yapiliyor. bunlarin haziri da oluyor buzluk veya buzdolapli reyonlarda. bence türk damak tadina uygun bir sey ve arada degisiklik olabilir diye söyledim.
normalde yagda kizartiyorsun ama az yagda da cok güzel oluyor teflonda veya firinda.
tekrar soyluyorum darisi benim basima.....yok canım kendi aracımla almadım özel çift pedallı ile aldım.
kendi aracımla da kullanıyorum ama eşim yanımdayken, trafiğe fazla çıkamamıştık gerçi artık çıkıcaz inşallah:)
canim almanyada araba kullanmak cok kolay. ilk 6 ay kullanabiliyorsun ama sonra ehliyetin gecerli olmuyor.... Orada kursa yazilmak lazim tekrardan...yalniz benim bildigim almanya artik tr ehliyetini direk kabul etmiyor.. burada da sinava girmen bazi sartlari tamamlaman gerekiyor...
ama su olur, tr. de direksiyon dersi alirsin burada daha ucuza mal olur bildigin icin fazla özel ders yapmazsin
oooh anchusa gelmis , canim o biberiyeli caya neler giriyordu ??
Evet canım okula gidip gelirken her gün 20 dk gidş 20 dk dönş yol yuruyorum akşamları mekik çekiyorum ve internetten öğrendiğim bir kaç göbek inceltmek için hareket var onları yapıyorum.Akşamları 20 dk faln spor yapıom yani.Okul zaen koştrmaca
Bugünde okulm yoktu 45 dk sitenin etrafında koşu yaptım ve akşam yemeğinden önce yine sporumu yaptım.
amanin aygirl bu cok agir birseydir. bir de patates iyice yag ceker, az yagla bile yapsan butun yagi ceker. herhalde vardir bir tanesi 750 kalori.....yok yok biz gormedik bunu.....
Mate Çayı,Yeşil Çay,Biberiye,Funda ve Kekik
tiroidi olanlar kekik koymasin
bir de turkiyeye gelince aktarlara besi bir yerde zayiflama cayi dersen onlar hazirlayip veriyor. senin hazirlamana gerk yok ayri ayri alip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?