firin kagidiyla firinda da pisirilebilir .. ayni tadi vermese de hic fena olmaz. ben az yagda tavada yapiyorum bazen ve yetiyo. cok yemeiynce güzel ya..
hem yagda bile orta büyüklükte olani 99 kaloriymis Kartoffelpuffer, Reibekuchen (in Öl gebraten) Kalorien - Kartoffelprodukte - Kalorientabelle | Yazio.de
hmm canim bunda karanfil yok muydu ? öyle bisey hatirliyorum cünkü hemen gidip karanfil aldim ayni gün.. ve miktarlari nasildi ?mate su an yanimda yok ama ofise koymustum, simdilik elimdekilerle yaparim
Türkiyede aktarlarda yok yok masallah, zaten gidince dolduruyorum hint yaglarini otlari falan
o zaman sizin oradakilerin boyutlari farkli..cunku benim dediklerim gercekten cok buyuk ve cok agir.ben bir taneyi bitirince bir burger king menusu yemis gibi hissediyorum...Dogu avrupada da cok yaygindir bu...evet firinda pisince ayni lezzeti yakalayamazsin.illa ki yagda olacak bu...
yagda olsun bitane olsunkahve fincani alti kadar hemen hemen hazirlari
acikirsam sayet biraz yogurt yerim heralde doymadim bu dogru..
kemik suyu iyi de sevmiyorum. nasil oldu da farketmedim anlamiyorum normalde aninda cakarim. azdi demek ki.. ben pastirmali severim madimak´i
ben o haslanmis veya sade et tadini kokusunu hic mi hic sevmiyorum. anca köfte falan olunca kiymayi yiyorum, yani bol baharatli yesillikli olmali.
peki yediklerin ne durumda ve spor falan ? kendini daha ince hissediyorsun umarim ? ben gecen haftaki bomba fazlaliktan sonra bu haftada spor yapmadim pek ümitli degilim. ama yinede birazcik veririm belki diye ümidim var.
sitenin bakimi uyuz ediyo insani
Tebriklerii akşamlar kızlar
kilo bildirimleri yarın ama ben takip edemediğim için şimdi yazıcam burdan akşam eve gelince tartıldım 57.7 sabah da tartılcamm ama şimdiden yazayım dedim aslında hep sabah erkenden aç kıyafetsiz tartılırım ama bu sefer birden tartılasım geldi geçen hafta 58 dim sabah tartısında
Hoşgeldin cancuSelam kızlar.Hepinize iyi gecelr. :)
Bugnkü menümü yazmak istedim
Sabah: 1Dilim kızarmış ekmek.1 tane elma.bir bardak limonlu siyah çay(şekersiz)
Ara:3 tane mandalina
Öğlen:3 4 yemek kaşığı kadar piyaz içinde sadece 1 yemek kaşığı yağ bulunuyor.Birazcık beyaz peynir.dereotlu yoğurt.1Dilim kızarmış ekmek.
Ara1 su bardağı fanta. =(
Akşam:1 yemek tabağı haşlanmış ıspanak.ve öğleden kalan dereotlu yoğurdumu bitirdm.
Ara vermedim çnkü daha acıkmadım vermiyecm sanırım yatıp uyurum ama bol bol su içiyorum.
+ bugünkü menümde 1bardak yeşil çayımvar.
karanfil yok, ama seviyorsan katablirsin. karanfilde metabolizmayi hizlandirir. esit oranda koyuyorsun. biberiyeyi biraz fazla koyabilirsin. gunde 3 kupayi gecirmiyorsun bir de tamam mi???
cok azimlisin masallah ! ben yürüyüsü seviyorum ama hava cok soguk ve kayma tehlikem var.. zumba da yapasm yok ya nedense.. ama 7de geldim isten yani bundan sonra da spor yapmayi canim istemiyor.
cok iyisin valla masallah.
karanfil yok, ama seviyorsan katablirsin. karanfilde metabolizmayi hizlandirir. esit oranda koyuyorsun. biberiyeyi biraz fazla koyabilirsin. gunde 3 kupayi gecirmiyorsun bir de tamam mi???
iyi aksamlar tatlim,aksam 300 g verdiysen bu sabahaca bereketlenecektir kesin. ohhhgitsin kilolar
her aksam birer kup iceyim diyorum hele bi tadina bakayim da. tamamdir. benim okudugumda karanfil vardi sanki o zaman baska biri mi yazmisti acaba, ben böyle hazirlayayim bi :) peki faydasi var dimi ?
Karanfilin varlığını tamamiyle unutmuşum :78: Bi dönem yeşil çayı hep tarçın çubuğu ve karanfille tatlandırarak içerdim. Hatırlattığın için teşekkürler
ayy koca bir şambali yedim....şimdi...
hiç sanmıyorum tartının beni taçlandıracağını
benim dediklerimlerimin boyu buyuk bir servis tabagi kadar...
Sevmiyorsan diyecek bişi yok o zaman :) Ben de tam tersi haşlanmış eti çok severimÇok geç olmadan bi ara yap o zaman, sonra gece problem yaşamayasın.
Ne yazık ki, düzenli ve sağlıklı beslenmeyi hiç ama hiç başaramıyorum... Kilomla ilgili aslında çok problemim yok, 61 e kadar çıkıp, bu kiloya indiğim için memnunum. Ama spor yapmadığım için ayrıntıya bakınca bu memnuniyetim de kalmıyor ne yazık ki.
Gördüğüm kadarıyla genelde güzel besleniyorsun, o yüzden ben senin adına çok ümitliyim
Tebrikler
Hoşgeldin cancuKahvaltıda peynir veya süt olsa iyi olurmuş besin değeri açısından. Akşam baya az yemişsin ama erken yatıyorsan gayet iyi. Tebrikler, süper menü :81:
Verdiğin kilo için de kutlarım, ilk başta hep öyle başlar, vücuttaki fazla suları yeşil çayla atıyo insan
Sevmiyorsan diyecek bişi yok o zaman :) Ben de tam tersi haşlanmış eti çok severimÇok geç olmadan bi ara yap o zaman, sonra gece problem yaşamayasın.
Gördüğüm kadarıyla genelde güzel besleniyorsun, o yüzden ben senin adına çok ümitliyim
kizlar ben kaciyorum. esim is yemegindeydi bu gece.. gelmek uzeredir. true blood i izleriz herhalde. iyi geceler..
Evet canm baya hırs yaptım azimde var inş zayflarm die düşünüorum şu göbek bi gitsn yeter.sende haklısın canm iş baya yorucu olur o saatten sonrada nerden fırsAt bulacaksnda spor yapacksnkı
Karanfilin varlığını tamamiyle unutmuşum :78: Bi dönem yeşil çayı hep tarçın çubuğu ve karanfille tatlandırarak içerdim. Hatırlattığın için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?