50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman sizin oradakilerin boyutlari farkli..cunku benim dediklerim gercekten cok buyuk ve cok agir.ben bir taneyi bitirince bir burger king menusu yemis gibi hissediyorum...Dogu avrupada da cok yaygindir bu...evet firinda pisince ayni lezzeti yakalayamazsin.illa ki yagda olacak bu...

karanfil yok, ama seviyorsan katablirsin. karanfilde metabolizmayi hizlandirir. esit oranda koyuyorsun. biberiyeyi biraz fazla koyabilirsin. gunde 3 kupayi gecirmiyorsun bir de tamam mi???

yagda olsun bitane olsun kahve fincani alti kadar hemen hemen hazirlari

Sevmiyorsan diyecek bişi yok o zaman :) Ben de tam tersi haşlanmış eti çok severim Çok geç olmadan bi ara yap o zaman, sonra gece problem yaşamayasın.

Ne yazık ki, düzenli ve sağlıklı beslenmeyi hiç ama hiç başaramıyorum... Kilomla ilgili aslında çok problemim yok, 61 e kadar çıkıp, bu kiloya indiğim için memnunum. Ama spor yapmadığım için ayrıntıya bakınca bu memnuniyetim de kalmıyor ne yazık ki.

Gördüğüm kadarıyla genelde güzel besleniyorsun, o yüzden ben senin adına çok ümitliyim

Tebrikler

Hoşgeldin cancu Kahvaltıda peynir veya süt olsa iyi olurmuş besin değeri açısından. Akşam baya az yemişsin ama erken yatıyorsan gayet iyi. Tebrikler, süper menü :81:

Verdiğin kilo için de kutlarım, ilk başta hep öyle başlar, vücuttaki fazla suları yeşil çayla atıyo insan

karanfil yok, ama seviyorsan katablirsin. karanfilde metabolizmayi hizlandirir. esit oranda koyuyorsun. biberiyeyi biraz fazla koyabilirsin. gunde 3 kupayi gecirmiyorsun bir de tamam mi???

her aksam birer kup iceyim diyorum hele bi tadina bakayim da. tamamdir. benim okudugumda karanfil vardi sanki o zaman baska biri mi yazmisti acaba, ben böyle hazirlayayim bi :) peki faydasi var dimi ?

cok azimlisin masallah ! ben yürüyüsü seviyorum ama hava cok soguk ve kayma tehlikem var.. zumba da yapasm yok ya nedense.. ama 7de geldim isten yani bundan sonra da spor yapmayi canim istemiyor.

cok iyisin valla masallah.

Evet canm baya hırs yaptım azimde var inş zayflarm die düşünüorum şu göbek bi gitsn yeter.sende haklısın canm iş baya yorucu olur o saatten sonrada nerden fırsAt bulacaksnda spor yapacksnkı

Karanfilin varlığını tamamiyle unutmuşum :78: Bi dönem yeşil çayı hep tarçın çubuğu ve karanfille tatlandırarak içerdim. Hatırlattığın için teşekkürler

her aksam birer kup iceyim diyorum hele bi tadina bakayim da. tamamdir. benim okudugumda karanfil vardi sanki o zaman baska biri mi yazmisti acaba, ben böyle hazirlayayim bi :) peki faydasi var dimi ?

yok aktarlarda zayiflama cayi diye satilan bu. eminim icinde karanfil yok.ama sen dedigim gibi katabilirsin
ben tadini cok seviyourm biberiye cayinin...

Hımm kahvaltıda peynr ve süt yemyorm her sabh kahvaltm bu şeklde internetten aldm u diyeti cnm ondan.
10 günde 5 kilo diyeti google yaznc çıkıyor onu uyguluyorum.
Teşekkür ederm menümü beyendiğin için

Gördüğüm kadarıyla genelde güzel besleniyorsun, o yüzden ben senin adına çok ümitliyim

pek öyle sayilmaz canim yavas yavas azaaaaar azar toparlanmaya calisiyorum, hafif gelisme var ama ben yavas ilerliyorum, direncim az..yine de ümitliiym dedin ya simdi ben de bi ümitlendim ki, sagol

Evet canm baya hırs yaptım azimde var inş zayflarm die düşünüorum şu göbek bi gitsn yeter.sende haklısın canm iş baya yorucu olur o saatten sonrada nerden fırsAt bulacaksnda spor yapacksnkı

iyi ettin valla benim hirsim yok ya gamsiz miyim neyim
ah o göbekler.. benimde sorunlu bölgem ..
yapabilirim istesem de, dinlenmek de iyi geliyor. simdi zorla yapmam.. icimden gelmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…