50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beğendiysen al cnm ama geç gelıo söliyim aynı gun hem trendyoldan hem markafoniden alışveriş yaptım trendyol geldi markafoni daha yola çıkmadı bile

ben de sabah markafoni,trendyol ve limangoya baktim...begendiysen al... iyi indirimler oluyor...

beğendim bir iki tane ama tereddüdeyim elime geldiğinde beğenmezsen diye niyeyse birşeyi alırken ona dokunmam lazım

bugünede 8 canım

iki güne de mi 8 ? hem çarş hem perş yazmıştım?

beğendim bir iki tane ama tereddüdeyim elime geldiğinde beğenmezsen diye niyeyse birşeyi alırken ona dokunmam lazım

benim de markafoniden indirim kuponum vardı 30tl'lik, bugun günü doluyordu ben de babet aldım twigy'den.6 tl'ye mal oldu bana

ayni problem bendede var. dekoratif urunler, kozmetik falan tamam da, giysi ayakkabi hic lamiyorum netten

cnm netten nerelerden alisveris yapiyorsunuz ?
ben bazen giysi aliyorum, cikmaya zamanim olmayinca.. burada zalando diye bi site var, oradaki ayakkabilar da güzel cikiyor. ama su var tabi, dükkandaki gibi dene cikar olmuyor.secenek acisindan farkli ve daha mesakkatli.

iki güne de mi 8 ? hem çarş hem perş yazmıştım?

benim de markafoniden indirim kuponum vardı 30tl'lik, bugun günü doluyordu ben de babet aldım twigy'den.6 tl'ye mal oldu bana

çarşamaba 6 canım ama alıntıda senin yazının içinde çıkmış çarşamba menüsünün hemen altında off site bi tuhaf oldu yaaa

2 alman kizla kaliyorum ama onlar ögrenci degil. biri sekreter olarak calisiyor, digeri 3 aydir ispanyadaydi yerine kalan kiz firinda calisiyordu. simdi asil kiz gelecek o da lisans ögrencisi sanirim. yani onlarin yemek yeme saatleri belli degil. ayrica yemek yeme gibi bir kültürleri oldugunu da 5 aydir hiiic görmedim.. ekmek üstü yag sürüyorlar sadece..
okulda mutfak yok malesef, hergün evden getiriyorum. getiremedigim zaman salata aliyorum.

burada oda arkadasim tayland li bir bayan, aman uzak olsun :)) yemekleri coook kötü kokuyor. üstelik paylasmaktan kesinlikle hoslanmayan biri :))

strawberry den kozmetik aliyorum
markafoni limango ve trendyol u da mutlaka takip ediyorum
ben ayakkabi denemeden hayatta alamam...

ay ne kotu ... ben arkadas yonunden inanilmaz sansliydim..herkes yabanciydi ama yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.ben yalniz yasiyordum , ev tutmustum ama ogle ve aksam yemegimizi okula tasiyip hep beraber yerdik...hatta soyle bir is birligi vardi ben ekmegi aldim sen yogurdu al, sen suyu getir diye bunlari bile paylasirdik. zaten arkadaslarimla bir yatmadan yatmaya ayrilirdik,,Herkes yalniz basina ayri evlerde yasiyordu.
sana az yiyorsun dedik yaa..nacizane tavsiye... en azindan cavdar ekmegi icine bol yesillikli peynirli sandvic yapip yiyebilirsin bir ogun..
evet avrupanin cok yerinde aksam yemegi kulturu yok. ekmek uzerine tereyag surup peynir koyup yerler.Ama alman arkadasimizin cok hosuna gitmisti sicak yemek yemek aksam yemeginde. o da bize katilmisti....ve sansima herkes o kadr becerikliydi o kadar guzel yemek yapiyordu ki, hic yadirgamadim onlarin yemek kulturunu ve gonul rahatligiyla yedim...boylelikle cok farkli kulturlerin yemeklerini de ogrendim..

Son düzenleme:
anchusa tatlim ben de gecen haftaya gore 500 gr azim ama 2 hafta onceye gore de 600 gr fazlayim ))

artik delilige vurdum takmiyorumm

spatz benim de 10 tl cekim vardi markafonide; 1,8 odeyip bir dudak nemlendiricisi aldim 2 gun once

kizlar ben denemeden asla giysi, ayakkabi alamammm

strawberry den kozmetik aliyorum
markafoni limango ve trendyol u da mutlaka takip ediyorum
ben ayakkabi denemeden hayatta alamam...

aynen bende markafoni limango trendyol bide vipdukkan var ama onu pek beğenmııorum
mutlaka takip ederim bide şehir fırsatu grupfoni onlara da bakarım mutlaka
gecen kardeşim aldı ayakkabı
conversein mağazasına gitti denedi ayağna numarasına falan baktı tesadüf 2 3 gün sonrada trendyolda dükkanı açıldı paaat die aldı cuuuk die oturdu ayağna =)

evet firsaton da butun promosyonlar oluyo hemen hemen. oradan kahvalti aldim on gun once.. bu haftasonu kullanabiliriz belki...
vipdukkani bilmiyorum..

nane kardes ben de denemeliyim mutlaka. 180 lik manken ablalara giydirip nete koyuyorlar giysi fotograflarini. sen deneyince o sekilde durmama ihtimali var uzerinde...
ayakkabi numaram da bazen 38 bazen 39 bazen de 37.5... dukkana gidince bile bazen 3 numara denemek zorunda kaliyorum. ayrica rahat olup olmamasi cok onemli ayakkabinin benim icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…