kızlar markafonide y-london saatleri baya indirimde bir iki tane hoşuma gitti alsammı acaba iyimidirki?
kızlar markafonide y-london saatleri baya indirimde bir iki tane hoşuma gitti alsammı acaba iyimidirki?
aygirl çikolata kaçamaklarını hep akşam yapıyorsun.. yiyeceksende erken saatlerde olmasına gayret et.. 9 puan..
dekoratif aynalarda çok hoş :)
uffff yaaaa çok kızıorum kendime
bugun çok küstüm ben
beğendiysen al cnm ama geç gelıo söliyim aynı gun hem trendyoldan hem markafoniden alışveriş yaptım trendyol geldi markafoni daha yola çıkmadı bile
ben de sabah markafoni,trendyol ve limangoya baktim...begendiysen al... iyi indirimler oluyor...
beğendim bir iki tane ama tereddüdeyim elime geldiğinde beğenmezsen diye niyeyse birşeyi alırken ona dokunmam lazım
bugünede 8 canım
beğendim bir iki tane ama tereddüdeyim elime geldiğinde beğenmezsen diye niyeyse birşeyi alırken ona dokunmam lazım
ayni problem bendede var. dekoratif urunler, kozmetik falan tamam da, giysi ayakkabi hic lamiyorum netten
ayni problem bendede var. dekoratif urunler, kozmetik falan tamam da, giysi ayakkabi hic lamiyorum netten
iki güne de mi 8 ? hem çarş hem perş yazmıştım?
benim de markafoniden indirim kuponum vardı 30tl'lik, bugun günü doluyordu ben de babet aldım twigy'den.6 tl'ye mal oldu bana
ben de hic sevmem yalniz yemeyi...
ev arkadaslarinla neden ortak pisirmiyorsunuz?? biz bir ispanyol bir turk ve bir alman hep ortak pisirirdik..haftada bir sira pisirince yeterli oluyordu yemekler herkese.. Oglen icinde okulda mutfaginiz yok mu??5 sene boyunca evden yemek tasidik ve alman arkadasimla ortaklasa yedik..Zamanla duzenini oturtursun umarim.. Hatta paylasirdik bu hafta ben corba yapiyorum sen et yap sen de sebze yemegi yap diye...
merhaba. herseyin yolunda olmasina sevindim. ingiltereye gidiyoruz. ama calisma izni icin beklyoruz. Ocak subattan once gidemeyecegiz..ozledik seni.
amanin aygirl bu cok agir birseydir. bir de patates iyice yag ceker, az yagla bile yapsan butun yagi ceker. herhalde vardir bir tanesi 750 kalori.....yok yok biz gormedik bunu.....
tekrar soyluyorum darisi benim basima.....
canim almanyada araba kullanmak cok kolay. ilk 6 ay kullanabiliyorsun ama sonra ehliyetin gecerli olmuyor.... Orada kursa yazilmak lazim tekrardan...
turkiye hele ki istanbul kabus gibi araba kullanma konusunda..
peppermint bugunde iyi beslendim sanirim ama hala pek de kilo vermis gibi durmuyorum.
suleulku bugun 70 dk tempolu yuruyus yaptimm
cnm netten nerelerden alisveris yapiyorsunuz ?
ben bazen giysi aliyorum, cikmaya zamanim olmayinca.. burada zalando diye bi site var, oradaki ayakkabilar da güzel cikiyor. ama su var tabi, dükkandaki gibi dene cikar olmuyor.secenek acisindan farkli ve daha mesakkatli.
2 alman kizla kaliyorum ama onlar ögrenci degil. biri sekreter olarak calisiyor, digeri 3 aydir ispanyadaydi yerine kalan kiz firinda calisiyordu. simdi asil kiz gelecek o da lisans ögrencisi sanirim. yani onlarin yemek yeme saatleri belli degil. ayrica yemek yeme gibi bir kültürleri oldugunu da 5 aydir hiiic görmedim.. ekmek üstü yag sürüyorlar sadece..
okulda mutfak yok malesef, hergün evden getiriyorum. getiremedigim zaman salata aliyorum.
burada oda arkadasim tayland li bir bayan, aman uzak olsun :)) yemekleri coook kötü kokuyor. üstelik paylasmaktan kesinlikle hoslanmayan biri :))
strawberry den kozmetik aliyorum
markafoni limango ve trendyol u da mutlaka takip ediyorum
ben ayakkabi denemeden hayatta alamam...
anchusa tatlim ben de gecen haftaya gore 500 gr azim ama 2 hafta onceye gore de 600 gr fazlayim))
artik delilige vurdum takmiyorumm
spatz benim de 10 tl cekim vardi markafonide; 1,8 odeyip bir dudak nemlendiricisi aldim 2 gun once
kizlar ben denemeden asla giysi, ayakkabi alamammm
aynen bende markafoni limango trendyol bide vipdukkan var ama onu pek beğenmııorum
mutlaka takip ederim bide şehir fırsatu grupfoni onlara da bakarım mutlaka
gecen kardeşim aldı ayakkabı
conversein mağazasına gitti denedi ayağna numarasına falan baktı tesadüf 2 3 gün sonrada trendyolda dükkanı açıldı paaat die aldı cuuuk die oturdu ayağna =)
anchusa tatlim ben de gecen haftaya gore 500 gr azim ama 2 hafta onceye gore de 600 gr fazlayim))
artik delilige vurdum takmiyorumm
spatz benim de 10 tl cekim vardi markafonide; 1,8 odeyip bir dudak nemlendiricisi aldim 2 gun once
kizlar ben denemeden asla giysi, ayakkabi alamammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?