50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@anchusa: malesef ben o kadar sansli degilim.. hatta sekreter olan gercekten garip bir kiz.. odasi kilitli, geceleri yatarken kilitler.. calan telefonlara bakmaz, ya da numarayi tanimiyorsa acmaz. ama mutlaka cevapsiz aramalari kurcalar. e böyle olunca beni arayanlari göremiyorum...
hicbir haftasonu evde durmaz, gecen bir duracak oldu, ben de c.tesileri camasir mak. kullanirim. ben bitince cikanlari aldim daha merdivenden yukari cikarken o eline koluna dolamis bornozu kostur kostur indi merdivenlerden camasir makinesini kullanmaya... falan filan.. tek te düsününce bir dünya sey, herkes cok farkli bu yüzden sadece görünce merhaba nasilsin nasil gidiyor o kadar... diger firinda calisan iyiydi bana birseylerin almancasini ögretmeye calisirdi hep.. buna bir kelimenin almancasini sorsam, ya o anda unutmus oluyor ya da söylerse de hemen bana türkcesini sorar

lisans da okuyan da zaten ders saati belli degil karisik. hic uymaz...

sen en iyisi yine kendin beslenmene bak, onlarla zor olur.

kocum dünkü menüm aynen kaldi :))

bugün ki planlanan menümü yazayim, cünkü h.sonu giremicem nete..

sabah--> 2 dilim kepek ekmegi + kk peynir+1 bardak süt+bal

ara--> 1 muz+1 kivi

öglen--> 1 kase patates püresi+haslanmis sebze+1 dilim kepek ekmegi

ara--> aktiva minik yogurt

aksam--> okulun yilbasi yemegi olcak disarida. ya balik ya da sebze yerim. umarim balik vardir...

bunlar hep marka ürünleri satan siteler sanirim ?

kafana gore arkadas elbette bulacaksin... o zaman degistirirsin evini ya da ev arkadaslarini...boyle zor ya... huzursuz olur insan..zaten ev paylasmak zordur insanlarla, bir de kafana gore degillerse, sorumsuzlarsa daha da zordur..
hic yakin arkadas adayi var mi en azindan?turk yabanci farketmez.haftasonu birseyler paylasabilecegin birileri olmali en azindan...
bizim univ dede herkes cok kopuktu, ben on ayak oldum insanlari topladim. her hafta yemek pisirip herkesi cagirdim...(uzun sure kimse beni cagirmadi ben paso alisveris yapip yemek pisiriyordum , evim as evine donmustu) onlarin zihniyeti daha farklidir. sonra bir baktik biz bir grup olmusuz herseyi birlikte yapiyoruz, herhafta en az 3-4 gece bir organizasyon yapip birseyler paylasiyorduk... yabanci bir ulkede hayatini oturtmak arkadas edinmek zordur ama bir kere oturttunmu cok zevk alirsin...

kizlar dun bir tane siyah mini firfirli etek aldim...ama ustune giyecek bir sey bulamadim...uste oturan ama abiye birseyler aradim durdum....cok guzel bluzler var ama hersey ustunden dokuluyor.(cok seviyorum onlari da ama bu etege uymuyorlar)
bir de mangodan elbise ve kotondan yine yanar donerli bir askili bluz aldim..

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim geçmişi okuyamadım ya, gerçi 2 puan almışımdır kesin:)

58.6 çıktım 300 gram almışım

güle güle kullan canim. kotona baktin mi ? sen elbise almaya mi cikmistin su günlerde yoksa yine karistiriyor muyum ?

evdekilerle oldukca zor takilmak.. ama zamanla bulurum umarim birilerini.. bir de suan uni tadilatta bu yzden herfakülte ayri yerlerde.. suan sadece bizim enstitüdekileri taniyorum. onlarda toplamda 6 kisi :))

ama bu arkadaslardan kopuk durmuyorum. birlikte ara sira da olsa birseyler yapiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…