slm cnm, valla o yaptigin yemeklere bakilirsa bence az bile almissin. buna sevinmelisin, haftaya görelim seni, üzülme ..
herry, ipekyol. herry'e benim de uğramam lazım bir etek beğendim pek hoştu. havalar soğumasaydı buluşurduk yine bakardık :)
ya ama o kadar çok yememiştim kineyse üzülmeyeyim bari
@anchusa twistte de görmüştüm senin tam istediğin gibi bir bluz. oraya da bir bakarsın
aaa sinir etti beni copy paste de olmuyor...
Pic-Upload.de - Kostenlos Bilder & Fotos hochladen
buradan olur umarim...
aaa sinir etti beni copy paste de olmuyor...
Pic-Upload.de - Kostenlos Bilder & Fotos hochladen
buradan olur umarim...
çok güzelmiş güle güle giy canım
çok güzel aksesuarlarla falan çokk şık
tesekkürler... umarim üzerimde de iyi durur. c.tesi deneyecegim...
benim belimde sag taraf birazdaha iceri dogru buyüzden elbise hic yakistiramiyorum kendime.. pantolon pacalarini da etkiliyor, mutlaka sonradan anneme düzelttiririm.
bakalim.. umarim ben de üzerimde begenirim de icime sinerek giyinirim...
tesekkürler... umarim üzerimde de iyi durur. c.tesi deneyecegim...
benim belimde sag taraf birazdaha iceri dogru buyüzden elbise hic yakistiramiyorum kendime.. pantolon pacalarini da etkiliyor, mutlaka sonradan anneme düzelttiririm.
bakalim.. umarim ben de üzerimde begenirim de icime sinerek giyinirim...
eksesuar ne önerirsiniz??
kolye ve yüzük takmayi planliyorum sadece...
kirmizi canta ve kirmizi ayakkabi...
spatz tartildin mi??
eksesuar ne önerirsiniz??
kolye ve yüzük takmayi planliyorum sadece...
kirmizi canta ve kirmizi ayakkabi...
ben göremedim resmi sayfa görüntülenmiyor diyo
gecmis olsun..bazen ben de sivilceleniyorum ....merhabalar herkese..... sabahtan dr gitmiştim.yeni geldim eve.çenemde sivilcelenmeler atmıştı hoş bildim bileli hiç geçmediki... hep vardı... neyse özel hastaneye gittim. adam yerinden bile kalmadan ilaç yazdı. ssk dr gibi. sadece uzaktan baktı yazdı....bide 15 tl muayene ücreti veriyorsun..... ay sinir oldum.....
onun yüzünden hiç bir şey yemedim. belki tahlil falan ister diye.... saat 12 de az bir ekmek arası peynir domates yeşillik yedim. hala açım... eşimde gittik dr onun tahlilleri falan vardı onun işi bitmedi daha gelmedi o yüzden kahvaltıda yapamadımmm
olur olur, pazartesi sabahina kadar olur...canım bugun tartılamadım. yarın bildirsem olur mu?olmaz dersen, dün 52.4'tum onu dikkate almanı rica edicem.
beyaz çanta ayakkabıda olabilir ya da krem ayakkabı çanta hepis kırmızı kırmızı olursa boğar gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?