50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu da benim yilbasi icin aldigim elbise nasil sizce??

tabi sürekli hata vermesse ekleyecegim....

jpeg in nesini begenmedi ki...

slm cnm, valla o yaptigin yemeklere bakilirsa bence az bile almissin. buna sevinmelisin, haftaya görelim seni, üzülme ..

ya ama o kadar çok yememiştim ki neyse üzülmeyeyim bari

@anchusa twistte de görmüştüm senin tam istediğin gibi bir bluz. oraya da bir bakarsın

herry, ipekyol. herry'e benim de uğramam lazım bir etek beğendim pek hoştu. havalar soğumasaydı buluşurduk yine bakardık :)

dun ipekyolda 1 saat gecirdim.
herry ye de baktim. ama ben olivyuma gittigim icin, hepsi outletiydi. yeni sezon urunleri normal magazalarda daha fazla oluyor. ipekyolda bir bluz begendim 36 si kalmamisti...
tarzlarimiz uyuyor seninle bak. ben de cok severim herry ve ipekyol...

ya ama o kadar çok yememiştim ki neyse üzülmeyeyim bari

@anchusa twistte de görmüştüm senin tam istediğin gibi bir bluz. oraya da bir bakarsın

twist te de baktim ama ben en iyisi nisantasindaki magazalrina gideyim...cesit cok oluyor orada. olivyumda yeni sezon kisitli oluyor outlet magazasi oldugu icin..

çok güzelmiş güle güle giy canım

çok güzel aksesuarlarla falan çokk şık

tesekkürler... umarim üzerimde de iyi durur. c.tesi deneyecegim...

benim belimde sag taraf birazdaha iceri dogru buyüzden elbise hic yakistiramiyorum kendime.. pantolon pacalarini da etkiliyor, mutlaka sonradan anneme düzelttiririm.

bakalim.. umarim ben de üzerimde begenirim de icime sinerek giyinirim...

cook iddali bir elbise.. gule gule giy...

merhabalar herkese..... sabahtan dr gitmiştim.yeni geldim eve.çenemde sivilcelenmeler atmıştı hoş bildim bileli hiç geçmediki... hep vardı... neyse özel hastaneye gittim. adam yerinden bile kalmadan ilaç yazdı. ssk dr gibi. sadece uzaktan baktı yazdı....bide 15 tl muayene ücreti veriyorsun..... ay sinir oldum.....

onun yüzünden hiç bir şey yemedim. belki tahlil falan ister diye.... saat 12 de az bir ekmek arası peynir domates yeşillik yedim. hala açım... eşimde gittik dr onun tahlilleri falan vardı onun işi bitmedi daha gelmedi o yüzden kahvaltıda yapamadımmm

ben göremedim resmi sayfa görüntülenmiyor diyo

eksesuar ne önerirsiniz??

kolye ve yüzük takmayi planliyorum sadece...

kirmizi canta ve kirmizi ayakkabi...

kirmizi cok iddali bir renk oldugu icin, elbise de dar oldugu icin ben diger detaylar daha sade tutardim..
cok sade bir sac, belki minicik bir kolye, siyah ayakkabi ve siyah canta...
ama daha gosterisli giyimi seviyorsan degisik alternatifler yaratabilirsin

gecmis olsun..bazen ben de sivilceleniyorum ....

canım bugun tartılamadım. yarın bildirsem olur mu?olmaz dersen, dün 52.4'tum onu dikkate almanı rica edicem.
olur olur, pazartesi sabahina kadar olur...

beyaz çanta ayakkabıda olabilir ya da krem ayakkabı çanta hepis kırmızı kırmızı olursa boğar gibi geldi bana

katiliyorum..ayakkabi ve canta kirmizi olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…