50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydın kıslarrr öyle bi uyumuşumkii beynim zonkluyo resmen..gece 12 de uyudum saat 1 de uyandım ve sanki 1 saat uyumuşum gibide uykum var:)akşamdan sonraki sayfaların hepsini okuyamadım kahvalttı yapıp gelcemmmm:)
bide kıslar şu zayıflama çizelgesini nsl koydunuz profilinize:)bende yapsam keşke:)

Son düzenleme:
köftenin şekli iyiydi de püre katılaşır diye bekledim katılaşmadı öyle yukuşak yumuşak kaldı:S keserken falan bozuldu püre
hii anladim. pure kazasi. aman olsun puresiz de olur bu yemek. ben bazen puresiz yapiyorum uzerine domates biber dilimliyorum yalnizca

büyükbir ihtimalle viyana da olacagim :)

arkadasim ve kuzenleri orada yasiyor.. onlar davet ettiler..
gecen sene christmas da viyanadaydik.
evden eklerim canim ofisteyim burada resmim yok varsa ekler yazarim simdi
tamam

olaaarrr....................

ya da ben bi onceden gideyim göreyim.. mekan arastirmasi yapayim :)) ha haa...

ben de ilk kez gidecegim, coook merak ediyorum... sanirim bana süprizleri de var ama bilmiyorum anlatirim uzun uzun sonra :))

foto çek bol bol da bakalım bide gitmiş kadar oluruz belki

kuzuuuuuuuuuuuuu
listemi gördün mü tekrar ekliyim istersen
bugun güzel ya içim rahat o yuzden üstüne basa basa sölüorum menünü bundan önce kaçıodum

hii anladim. pure kazasi. aman olsun puresiz de olur bu yemek. ben bazen puresiz yapiyorum uzerine domates biber dilimliyorum yalnizca

gecen sene christmas da viyanadaydik.

tamam

darisi basima o zaman :)) 50 euro ya gidis dönüs bilet buldum... o cok cok iyi oldu..

ben de patates corbasini pisirdim coook lezzetli.. tesekkürler...

ama bu sabaha cok fena katilasmisti. ben de aldim okula getirdim, mikro da isitip patates püresi gibi yiyecegim, haslanmis sebzelerimin yaninda...

foto çek bol bol da bakalım bide gitmiş kadar oluruz belki

tamam söz :))

ozaman akşam kesinleşince puanlayalım

sut ekleyip isitabilirsin...

tünaydın canım, çizelge için anchusa da bir not vardı o ekler müsait oldu yaparsın sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…