suleulku begendin mi patates corbasini??
sule tatlim dun spor yapmadim yine.
bugun 30 dk civari yuruyusum var
azimli olan sizsiniz vallahakikaten yalnız daha yeni nilüfere terfi eedebildim cevap sayım 170lerde ama ben yıllardır burdaymışım gibi teşekkür ederim misafirperverliğinize fırsat bulmuşken söliyim
ben de gordum ben degzmnc ve aygirl ekledi bizde onlara el salladık
canim en dogrusu corba pisip alti kapandiktan sonra kremayi ekleyip karistirmak ve tuketmek corbayi. ama ne yalan soyliyeyim ben iki gun iciyorum birsey de olmuyor. annem de soyle yapiyor corbayi tabaga servis edince corba uzerine yag dokermis gibi sos fokuyor tabaklarda. tabaginda karistiriyorsun. Aslinda en sagliklisi bu...cunku krema cabuk eksiyor. birde isit soguk tekrar isit periyoduna girince biraz tehlikeli. ama ben yine de yapiyorum..eve canım .çok sağol tarif için. bde kremayı soracaktım kalan çorbaya eklesem olurmu? ben hiç krema kullanmadım da sıcak soğuk pişerkenmi nasıl ekliem.....
tamam canım yazdım bu günü.....
dün lachess, aygirl ,erbesen bildirmemiş kızlar spor yaptınız mı dün......
evet yaa camdan bakmaya bile korkuyorum1 saat tempolu yürüdüm dün, bugün bişey yapamadım henüz. yürüyüş yapıcaktım ama hava çok fena
durustlugun bu kadari.. av mevsimine mi gideceksiniz???kuzu
tatlim yarin ben siteye giremem buyuk ihtimal;
bugunku menumu simdiden yazayim canim sena..
sabah
1 haslanmis yumurta
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
1 kk kasar peynir
1 tatli kasigi nutella
yarim salatalik
ara
1 bardak sut
ogle
1 kase ezogelin corba
yarim tabak tavuk+mantar sote
1 bardak light ayran
ara1
1 bardak rezene
ara
yarim salatalik,
3 minik tuzlu kurabiye
aksam
kuzucum bu aksam sinemaya gidicez esimle, muhakkak diyet bozulacak ama ben yine de kontrollu olmaya calisicam, sen istersen simdiden 1 ya da2 puanimi kir canim :44:
canim koclugun, tum emeklerin icin simdiden cok cok tesekkurlerr
tam aradığım yer kaç kişisiniz takım koçu kim öğrenebilir miyim
bugün sabah meyve yedim
öğle 1 kase tarhana çorbası 1 kaşık da çikolata
selam kizlar
gecmis sayfalari tam okuyamadim;
foto ekleyen mi oldu??
olduysa soyleyin de hemen bakayim ;-)
sule tatlim dun spor yapmadim yine.
bugun 30 dk civari yuruyusum var
kızlar size bişey sorucam.
görümcemin eşi askere gidicek yarın, kayınvalidem gelicem kızının yanına yalnız kalmasın diye, biz de onlara gidicez yarın.
şimdi görümcem hamile olduğu için bişey yapamaz, ben şimdi kurabiye mi yapsam hazır bişeyler alıp mı götürsem ne dersiniz?
üşeniyorum biraz da. daha ev temizliycem dün de temizledim bitmedi
azimli olan sizsiniz valla
durustlugun bu kadari.. av mevsimine mi gideceksiniz???
teşekkür ederim Anchusa bu arada puan meselesi nedir çok sordum ama
görümcemin eşi askere gidicek yarın, kayınvalidem gelicem kızının yanına yalnız kalmasın diye, biz de onlara gidicez yarın.
şimdi görümcem hamile olduğu için bişey yapamaz, ben şimdi kurabiye mi yapsam hazır bişeyler alıp mı götürsem ne dersiniz?
av mevsimine gidicez canim evet..
tv de bi sahnesini izledim de, cem yilmazin kazim koyuncunun turkusunu soyledigi sahne;
o sahnenin provasi 2 ay surmus,
tum oyuncularin el cirpmalari, ayak sesleri, kimisi kasiklari birbirine vurmus, hepsi senkronize ve bir melodi olusturacak sekilde hazirlanmislar
cok hosuma gitti
siz izlediniz mi?
tv de degil ama nete izledim ben de...ben de izlemek istiyorum ama sinemada mi izleriz evde mi daha bilemiyorum..av mevsimine gidicez canim evet..
tv de bi sahnesini izledim de, cem yilmazin kazim koyuncunun turkusunu soyledigi sahne;
o sahnenin provasi 2 ay surmus,
tum oyuncularin el cirpmalari, ayak sesleri, kimisi kasiklari birbirine vurmus, hepsi senkronize ve bir melodi olusturacak sekilde hazirlanmislar
cok hosuma gitti
siz izlediniz mi?
bu hafta kuzu puan verdi. ben koc olunca bocek ve cicek yapiyorum. koca bagli bir degerlendirme sistemimiz var..teşekkür ederim Anchusa bu arada puan meselesi nedir çok sordum ama
evet spatz... kaciriyorsun komik hikayeleri...kopma bir daha bu kadar...canım sen bilirsin senin kayınvaliden biraz degişikti hatırladıgım kadarıylasonra bak dışardan almış gelmiş demesin?
ya görümcen yazın evlenmedi mi? hemen hamile mi kaldı? siz kesin burda konuşmuşsunuzdur bunu ama ben kaçırmışım
ben de izledim o sahne, çok güzel
yarın biz de gitmek istiyoruz avmevsimine, çok kar yağıp da evde mahsur kalmazsak tabi:98:
spatz
gzmnc cnm goremedim ben fotolarinii ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?