50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suleulku begendin mi patates corbasini??

eve canım .çok sağol tarif için. bde kremayı soracaktım kalan çorbaya eklesem olurmu? ben hiç krema kullanmadım da sıcak soğuk pişerkenmi nasıl ekliem.....

sule tatlim dun spor yapmadim yine.
bugun 30 dk civari yuruyusum var

tamam canım yazdım bu günü.....

dün lachess, aygirl ,erbesen bildirmemiş kızlar spor yaptınız mı dün......

1 saat tempolu yürüdüm dün, bugün bişey yapamadım henüz. yürüyüş yapıcaktım ama hava çok fena

kuzu
tatlim yarin ben siteye giremem buyuk ihtimal;
bugunku menumu simdiden yazayim canim sena..

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
1 kk kasar peynir
1 tatli kasigi nutella
yarim salatalik

ara
1 bardak sut

ogle
1 kase ezogelin corba
yarim tabak tavuk+mantar sote
1 bardak light ayran

ara1
1 bardak rezene

ara
yarim salatalik,
3 minik tuzlu kurabiye

aksam
kuzucum bu aksam sinemaya gidicez esimle, muhakkak diyet bozulacak ama ben yine de kontrollu olmaya calisicam, sen istersen simdiden 1 ya da2 puanimi kir canim :44:

canim koclugun, tum emeklerin icin simdiden cok cok tesekkurlerr

Son düzenleme:
tam aradığım yer kaç kişisiniz takım koçu kim öğrenebilir miyim
bugün sabah meyve yedim
öğle 1 kase tarhana çorbası 1 kaşık da çikolata

kızlar bakın nasıl bi tarif buldum

VİCDAN SIZLATMAYAN CEVİZLİ KABAK TATLISI
MALZEMELER
4 dilim bal kabağı
10 adet yapay tatlandırıcı
2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz içi
1 su bardağı su
Toz tarçın
YAPILIŞI
Ayıklanmış ve kabukları soyulmuş tatlı kabağı tencereye koyup suyunu ekleyin. Hafif ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak pişirin. İnmesine yakın yapay tatlandırıcıları eriterek üzerine dökün ve ağzını kapatıp bekleyin. Ceviz içi, toz tarçın serperek servis yapın.
GURME ÖNERİ: Hindistan cevizi de serpmeyi deneyin, çok yakışıyor

hakikaten yalnız daha yeni nilüfere terfi eedebildim cevap sayım 170lerde ama ben yıllardır burdaymışım gibi teşekkür ederim misafirperverliğinize fırsat bulmuşken söliyim
azimli olan sizsiniz valla
gzmnc ve aygirl ekledi bizde onlara el salladık
ben de gordum ben de
canim en dogrusu corba pisip alti kapandiktan sonra kremayi ekleyip karistirmak ve tuketmek corbayi. ama ne yalan soyliyeyim ben iki gun iciyorum birsey de olmuyor. annem de soyle yapiyor corbayi tabaga servis edince corba uzerine yag dokermis gibi sos fokuyor tabaklarda. tabaginda karistiriyorsun. Aslinda en sagliklisi bu...cunku krema cabuk eksiyor. birde isit soguk tekrar isit periyoduna girince biraz tehlikeli. ama ben yine de yapiyorum..
1 saat tempolu yürüdüm dün, bugün bişey yapamadım henüz. yürüyüş yapıcaktım ama hava çok fena
evet yaa camdan bakmaya bile korkuyorum
durustlugun bu kadari.. av mevsimine mi gideceksiniz???
tam aradığım yer kaç kişisiniz takım koçu kim öğrenebilir miyim
bugün sabah meyve yedim
öğle 1 kase tarhana çorbası 1 kaşık da çikolata

koc bu hafta kuzuydu ama bu geceden itibaren intlogistics. her cuma kilo bildirimlerini ozel mesajla bana atiyorsun. suleulkuyede yaptigin sporlari soyluyorsun. ben kilo bildirim listesinden suleulku de spor listesinden sorumlu. bu arada hos geldin..

kızlar size bişey sorucam.
görümcemin eşi askere gidicek yarın, kayınvalidem gelicem kızının yanına yalnız kalmasın diye, biz de onlara gidicez yarın.
şimdi görümcem hamile olduğu için bişey yapamaz, ben şimdi kurabiye mi yapsam hazır bişeyler alıp mı götürsem ne dersiniz?
üşeniyorum biraz da. daha ev temizliycem dün de temizledim bitmedi

birazcik aranizdaki iliskiye bagli sanirim.. hazir hem tuzlu hem tatli bisiler alsaniz, "kolaya kacmis aman" gibi birsey demezlerse hazir alin...

azimli olan sizsiniz valla

durustlugun bu kadari.. av mevsimine mi gideceksiniz???

av mevsimine gidicez canim evet..

tv de bi sahnesini izledim de, cem yilmazin kazim koyuncunun turkusunu soyledigi sahne;
o sahnenin provasi 2 ay surmus,

tum oyuncularin el cirpmalari, ayak sesleri, kimisi kasiklari birbirine vurmus, hepsi senkronize ve bir melodi olusturacak sekilde hazirlanmislar

cok hosuma gitti

siz izlediniz mi?

canım sen bilirsin senin kayınvaliden biraz degişikti hatırladıgım kadarıyla sonra bak dışardan almış gelmiş demesin?

ya görümcen yazın evlenmedi mi? hemen hamile mi kaldı? siz kesin burda konuşmuşsunuzdur bunu ama ben kaçırmışım

ben de izledim o sahne, çok güzel
yarın biz de gitmek istiyoruz avmevsimine, çok kar yağıp da evde mahsur kalmazsak tabi:98:

Lachesis al hazir bosver ugrasma...
birseyler yapacaktim ama hic vaktim olmadi kusura bakmayin diye verirsin..

tv de degil ama nete izledim ben de...ben de izlemek istiyorum ama sinemada mi izleriz evde mi daha bilemiyorum..

teşekkür ederim Anchusa bu arada puan meselesi nedir çok sordum ama
bu hafta kuzu puan verdi. ben koc olunca bocek ve cicek yapiyorum. koca bagli bir degerlendirme sistemimiz var..
evet spatz... kaciriyorsun komik hikayeleri...kopma bir daha bu kadar...

spatz evde mahsur kalmak da guzel olur canimm

biz yarin da disardayiz, isyerinden bi arkadasimin esi dogum yapti bugun, bebek gormeye gidicez yarin hastaneye..insallah cok kotu olmaz havabugun de arabayla geldim ise valla
bu sabah da arabayla geldim ise, korku filmi gibiydi, zifiri karanlik, felaket bi yagmur, gozgozu gormuyorr:18:

gzmnc cnm goremedim ben fotolarinii ??

lachem kayinvaliden geliyor diye mi biseyler goturmek istiyorsun yoksa asker yolculaniyor diye mi??

k.validen icinse bence ugrasma derim ya, yemek yapamayacak kadar mi kotu gorumcen, en olmadi o alsin hazir biseyleri
ya da ana-kiz hazirlarlar birlikte biseyler

ya dikkatimi cekti her gorumcene gittiginde yemegini kendin goturuyosun sen, bu kadar ezdirme kendini

ben mi ters dusunuyorum kizlar

evetevetevete haftaya koç benim çok sıkı bi koç olcam herkes en az 500 grm vercek yoksa cız var

bu arada kızlar yarın öğleden sonra ve pazar olamıcam büyük ihtimal ptesiden itibaren işten fırsat buldukça koçluk yapabilirim puanlarım çok kıttır bak söliim heee=))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…