cok hos bir yüzün var :))
giyim biras ciddi (is oldugu icin :)) ) ama sik... ben böyle etek ceket takimini cok begenirim....
devamini bekliyorus :))
gmznc aygirl ne güzelsiniz ikiniz de maşşallah
aygirl
sana nacizane tavsiyem profilinde album olustur ve fotonu oraya ekle. birtek arkadas oldugun insanlar gorebilir o sekilde..
sonunda seni de gorduk. Saclarini nasil uzattin??ne kadar surede uzattin??
kizlar siz gayet ciddi giyiniyorsunuz. Is nedeniyle mi??
Yaa ben hala kendimi 18 yasinda mi saniyorum ne. Daha dolapta bir tane ceket pantolon takimim yok. (bir tane ceket mini etek takimim var onu da annem zola aldirmisti, ya 2 ya 3 kere giydim)
hos isim nedeniyle de gayet serbestim giyim konusunda...
giyimi cok severim ama galiba benim tarzim biraz daha spor...
öyle yapicam zaten simdilik byöel yaptim silicem simdi. hem baskalari da var resimde, onlara karsi ters olur, simdi burada kesemedim ondan ekledim..
saclarim simdi daha kisalar. ama uzatiyorum.. cam terebentin kullaniyorum ve bazen biotinli falan kapsüller
cam terbenti saci beyazlatiyor kullanma sakin....
biotin iyidir ama..
selam kızlar nasılsınız ben cuma takımlarından birindeyim ama bu başlığa uyduğum için yanınıza geldim daha çok motive olayım diye Neler yapıyorsunuz nasıl zayıflıyorsunuz
selam kızlar nasılsınız ben cuma takımlarından birindeyim ama bu başlığa uyduğum için yanınıza geldim daha çok motive olayım diye Neler yapıyorsunuz nasıl zayıflıyorsunuz
burada günlük menünü yaziyorsun, gönüllü kooocumuz onu yorumluyor..
her hafta cumalari kilo bildirimi yapiyorsunuz. spor da yapiyorsaniz onu da hergün belirtmeniz gerekiyor...
peki başka takımda olmam size katılmama engel değiildir değil mi beni de aranıza alın
hoşgeldin haticee
ne yisek ne içsek sölüoruz ne kadar spor yaptık ne yaptık ne yapmadık herşeyden bahsedıoruz biz burda
arada yemek tarifleri verilio
kaçamaklar yapılıo
biraz sağlıksız beslensek koçumuz bizi uyarıo
cuma gunlerii kilo bildirimlerinden sonra listeler çıkıo kim kilo vermiş kim almış falan yüm kirli çamaşırlar dökülüo=)
iice motive oluosun güzel bi arkadaşlığımız var burda tekrar hoşgeldin cnm
burada günlük menünü yaziyorsun, gönüllü kooocumuz onu yorumluyor..
her hafta cumalari kilo bildirimi yapiyorsunuz. spor da yapiyorsaniz onu da hergün belirtmeniz gerekiyor...
hoşgeldin haticee
ne yisek ne içsek sölüoruz ne kadar spor yaptık ne yaptık ne yapmadık herşeyden bahsedıoruz biz burda
arada yemek tarifleri verilio
kaçamaklar yapılıo
biraz sağlıksız beslensek koçumuz bizi uyarıo
cuma gunlerii kilo bildirimlerinden sonra listeler çıkıo kim kilo vermiş kim almış falan yüm kirli çamaşırlar dökülüo=)
iice motive oluosun güzel bi arkadaşlığımız var burda tekrar hoşgeldin cnm
kızlar siz de bizlere göre yenisiniz ama ne güzel karşılıyorsunuz gelenleri. çok hoşuma gitti :93:
diğer topicleri bilmiyorum ama bizim burda çok güzel bir arkadaşlık ortamımız varve bence bu motivasyonumuzu daha da arttırıyor...
selam kizlar
gecmis sayfalari tam okuyamadim;
foto ekleyen mi oldu??
olduysa soyleyin de hemen bakayim ;-)
sule tatlim dun spor yapmadim yine.
bugun 30 dk civari yuruyusum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?