50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol tatlım doğru diyosun küçücük bi hap la herşey yoluna giriyor

bende kendimi hasta gibi hisstemiyorum pek ama benim sorunum daha çok depresyon galiba

moral çok önemli insan mutsuz olunca zaten hasta gibi oluyor canı bişi yapmak istemiyo hiç bişiden zevk almıyo herşey bu koca dünya boş geliyo insana

tiroid hakkında duyduğumuz herşeyi paylaşalım tamam tatlım

ama şu tuz meselesi kimi iyotlu kullan kimi de iyotsuz kullan diyo ben neyapıcamı şaşırdım valla haaalaaaa iyotlu tuz kullanıyorum

bide tatlım senede bir gidicem demişsin ama bildiğim kadarıyla tsh oynuyabiliyormuş mesela mevsim değişikliklerinde falan senede bir az olmicakmı senin için

sağol tatlım İNŞALLAH İNŞALLAH

neden ne gerek varki lahana diyetine.... böyle diyetler çok sağlıksız biliyorsun....onun yerine bizim gibi herşeyden az az yiyerek yavaş yavaş kilo versene....

biliyorum hiç sağlıklı değil ama çok sıkıldım artık 7 kiloyu 7 ayda verdim sağlıklı bir şekilde ama bunu takıntı haline getirmek istemiyorum doğum yaptım şu kadar kilo kaldı demek de istemiyorum biraz hızlı kiloversem ve artık 52yi görsem tartıda diyorum hem o kadar da kötü değil bir sürüü meyve yedim bu gün çorbanın içinde de domates, biber, dereotu, maydonozz, soğan ve lahana var taadı da yyenillmeeyecek kadar kötü değil

Kızlr kimse yorum yapmadı diyetime =(

CANSUCUM BEN yorum yapim menüne

bana sanki biraz az yemişsin gibi geldi mesela sabah kahvaltıda salatalık domates filan da yiyebilirdin yaynında bide yumurta yersen kahvaltıda hem güne protein le başlarsın ve seni daha uzun süre tok tutar süt de kahvaltıda içilirse daha uzun tok kalmamızı sağlıyormuş

akşam mantı yenir bence neden olmasın ama bir tabak değil de yarım tabak ve yanında bol salata

tatlım türkçem biraz bozuk canım ancak bukadar dilim döndü kusura bakma canıııım

hızlı verirken geri hızlı almada gerisi önemli değil tatlım.....

bak kendinde bunun farkındasın ca_cansucum.....meyve yok sebze yok ara öğün hiç yok süt yoğurt ayran vb yok daha diyelim... çok az yiyorsun

slm.kizlarr,bügün menüm nörmale döndü,biraz daha iyiyim bugün,hemen geciyorum
sabah:2dilim kepekli tost ekmegi(kizartilmis)
1kasik bal,yarim domates
3tane siyah zeytin,1haslanmis yumurta
1fincan cay
ara:2kayisi,3-4tane ceviz
öglen:1tabak yesil mercimek
az cacik,2kuru köfte
ara:1light yogurt
1elma
aksam:1tabak kiymali yesil fasulye
1dilim ekmek az salata(karisik)
herkese selam..........:79::80:
ara:1portakal

iyi geceler kıslar:)
bugunki yeidkleirmi yazayım:)
sabah..
4 kaşık patates kavurması
1 tane kepekli galeta

akşam..
yarım kase çorba
2 kaşık makarna
1 kaşık pilav
2 kaşık patates püresi
1 kaşık kızartma:)

akşam
vazgeçilmezlerim olan piko gofret ve soda:)

bide yaırm saat spor:)

meyve yemeye fırsatım olmadı malesefff misafir vardıı

bugün yediklerim:

sabah yaridan cok pogaca kadar cavdar ekmekcigi üzerine yogurtu az yagli labne sürdüm
ara yok
öglen: 2 fileto pane edilmis somon baligi ve birkac minik haslanmis, maydonozla sunulan patates
1 dilim baguette
ara bir karecik cikolata
aksam: 2 tas domates corbasi
1 mandalina

bugünki menün harikaymis canim

günaydın günaydın herkese buz gibi bol yağmurlu karlı bir günden merhaba.... dünkü menümü yazayım

saat 9.30: 1 bardak yarım yağlı süt 1 galeta

saat 11.30: 1 simit, peynir 2 zeytin domates kahvaltılık sos ve tahin-pekmezle kahvaltı

saat 14.00: 2 mandalina

saat 15.30: 1 bardak kefir

saat 17.30: 1 kase tarhana çorbası,bir tabak kuru yemeği ( kuru biber,kuru domates,kuru patlıcan)yoğurt üstüne çok az kıymalı sos çeyrek ekmekten biraz fazla ekmek ama içi yok sadece kabuğunu yedim

saat 19.30: 2 fincan yeşil çay 2 kuru kayısı

saat 22.00: 1 hurma yarım nar

spor olarak sabah 30 dk zumba 30 dk da ebru ile tvden pilates bide öğleden sonra hava çok güzel güneşliydi 1 saat yürüyüş....toplam 2 saat yapmış oldum...

Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 8 kahvaltı azcık çok olmuş gibi yumurta ve tost. 1ini de yiyebilridn ama sabah olduğu için akşama kadar yakmışsındır muhtemelen
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)

depresyonda bu hastaligin yan etkisi.... psikiatri bolumune giden depresyon hastalarinin yuzde 40 i tiroid hastasiymis. Morali yuksek tutmak lazim.
Doktorla konustum, hersey kontrol altinda yilda bir gelmen yeterli dedi. Ablam da yilda bir gidiyor, o da tiroid hastasi. Yalniz kendimi sinirli hissedersem, sac dokulmesi yine baslarsa tabi giderim doktora.surekli takip ediyorum kendimi.bence 3 ayda bir gitmeye gerek yok.. 3 ay arayla uc kere bakildi tsh ima hersey normaldi su ana kadar. Insallah oynama yapmaz.Nodul var mi sende yoksa yalnizca hasimato mu?

anchusanın elmalı kurabiyesinden yaptım, fırında pişiyor.umarım güzel olur
insallah guzel olur spatz ve umarim begenirsin.
günaydınlarrrr . regl olmuşum . lachesssss bu ayda boş çıktı bizim :S

olsun canim onumuzdeki aylar olur.

Dunku menum
Kahvalti:
1 kepekli simit
1 kk beyaz peynir
2 yesil zeytin
1 domates
2 salatalik

Ara:1 havuc , iki badem

Ogle: Mercimek corbasi, 3 izgara kofte, salata

Ara:1 dilim kepekli ekmek ve camamber peyniri

Aksam: 2 kasik zeytinyagli taze fasulye, sandal sefasi,cok bol salata

spor olarak da leslie fast 4 mile syaptim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…