evet ceviz receli tiroide iyi geliyormus.
ceviz de ozellikle yas cevizde selenyum var bol miktarda.. selenyum da tiroide iyi geliyor.
o kadar strese sokma kendini. bunu da hastalik olarak gorme.. ben soranlara hasta degilim hersey kontrol altinda diyorum. ne yapalim dermansiz bir dert degil bu. minicik bir hapla hersey yoluna giriyor sonucta. hic kendini uzme..
bir de tuzu iyotsuz tuz kullaniyorsun degil mi? normal tuzu unut!!!
ben bir dahaki sefere bir de alman hastanesindeki husrev hatemi ye gidecegim.. Bakalim o neler diyecek? Duyduklarimizi paylasalim tamam mi seninle? Bizde anne abla herkes tiroid hastasi. Ben de nasibimi almisim.
Yas ve tiroit guzelim... as ilerledikce zorlasiyor hersey.
olsun o da ise yarar.. ben bazen kurutuyorum kurusunu kullaniyorum baharat gibi... aklinda bulunsun...
ya aslinda exceldeki dosyama yazmisim seni ama siralamaya sokarken seni atlamisim. benim hatam yani... hemen duzelttim.
aynen canım sana katılıyorum biden kilo vereceğiz diye kendimiz yoruyoruz ancak.
öyle kötü düşünme sennk sadece büyen bu sporlara alıştığı içn tepki vermiyor 1 hafta ara var bünyen şaşırsın bak ozaman nasıl ters köşe yapacan kilolarını
neden ne gerek varki lahana diyetine.... böyle diyetler çok sağlıksız biliyorsun....onun yerine bizim gibi herşeyden az az yiyerek yavaş yavaş kilo versene....
Kızlr kimse yorum yapmadı diyetime =(
biliyorum hiç sağlıklı değil ama çok sıkıldım artık 7 kiloyu 7 ayda verdim sağlıklı bir şekilde ama bunu takıntı haline getirmek istemiyorum doğum yaptım şu kadar kilo kaldı demek de istemiyorum biraz hızlı kiloversem ve artık 52yi görsem tartıda diyorum hem o kadar da kötü değil bir sürüü meyve yedim bu gün çorbanın içinde de domates, biber, dereotu, maydonozz, soğan ve lahana var taadı da yyenillmeeyecek kadar kötü değil
Bugnkü menüm kızlar.
Sabah:yağsız kşarlı tost.5 tane siyah zeytin.1 bardak çay.
Ara:yok kahvaltımı geç yapmştım öğlen yemğimi yedm 3 saat sonra
Öğlen:1 tane poğaça 2 kepçe çorba.
Ara:yine vremedim okuldaydım.
Akşam:1 tabak mantı yiycm birazdan.
Sanırım buda sağlıksız. =(
bak kendinde bunun farkındasın ca_cansucum.....meyve yok sebze yok ara öğün hiç yok süt yoğurt ayran vb yok daha diyelim... çok az yiyorsun
anchusanın elmalı kurabiyesinden yaptım, fırında pişiyor.umarım güzel olur
Ama bn doyuyorum cnm şu anda da karnım tok bugn meyve yemedm haklısın
aman metabolizmanı yavaşlatmada canım az yiyerek gerisi önemli değil....
slm.kizlarr,bügün menüm nörmale döndü,biraz daha iyiyim bugün,hemen geciyorum
sabah:2dilim kepekli tost ekmegi(kizartilmis)
1kasik bal,yarim domates
3tane siyah zeytin,1haslanmis yumurta
1fincan cay
ara:2kayisi,3-4tane ceviz
öglen:1tabak yesil mercimek
az cacik,2kuru köfte
ara:1light yogurt
1elma
aksam:1tabak kiymali yesil fasulye
1dilim ekmek az salata(karisik)
herkese selam..........:79::80:
ara:1portakal
depresyonda bu hastaligin yan etkisi.... psikiatri bolumune giden depresyon hastalarinin yuzde 40 i tiroid hastasiymis. Morali yuksek tutmak lazim.sağol tatlım doğru diyosun küçücük bi hap la herşey yoluna giriyor
bende kendimi hasta gibi hisstemiyorum pek ama benim sorunum daha çok depresyon galiba
moral çok önemli insan mutsuz olunca zaten hasta gibi oluyor canı bişi yapmak istemiyo hiç bişiden zevk almıyo herşey bu koca dünya boş geliyo insana
tiroid hakkında duyduğumuz herşeyi paylaşalım tamam tatlım
ama şu tuz meselesi kimi iyotlu kullan kimi de iyotsuz kullan diyo ben neyapıcamı şaşırdım valla haaalaaaa iyotlu tuz kullanıyorum
bide tatlım senede bir gidicem demişsin ama bildiğim kadarıyla tsh oynuyabiliyormuş mesela mevsim değişikliklerinde falan senede bir az olmicakmı senin için
insallah guzel olur spatz ve umarim begenirsin.anchusanın elmalı kurabiyesinden yaptım, fırında pişiyor.umarım güzel olur
günaydınlarrrr . regl olmuşum . lachesssss bu ayda boş çıktı bizim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?