50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bayanlar dün hem sitenin tutukluğundan hem iş yoğunluğundan takip edemedim şimdi gördüğüm menülere puan verdim nacizane yorum da yaptım...eksikleride tamamlayıpakşama doğru daha düzenli bi liste hazırlarım..

kusura bakmayın koçluğumu tam anlamıyla yerine getiremıorumm=(
sizinde yardımlarınızla bu haftayı böle geçirelim..

tamam canim...zaten soylemistin..

gene muhteşemsin.......tebrikler....

dünkü menümü utana sıkıla yazıyorum..
kahvaltı
1 bardak tarçınlı süt 1 portakal

ara yapamadım

öğlen iki dilim tam tahıllı ekmekle yağsız kaşarlı tost

ara nar,bir avuç badem fındık kuruüzüm karışık

akşam iki lahmacı-un 1 ayran

ara 1 adet muz,nar..

Son düzenleme:
Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 8 kahvaltı azcık çok olmuş gibi yumurta ve tost. 1ini de yiyebilridn ama sabah olduğu için akşama kadar yakmışsındır muhtemelen
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)
anchusa 10 dietisyenler bile bu kadar sağlıklı beslenmıolardır heralde=)

gunaydin kizlar;

dunku menum cok kotu,
ama puanlama sistemi oldugundan yazicam mecburen

sabah
yarim simit
yarim kk tulum peyniri
3 ad. yesil zeytin
1 tatli kasigi nutella

ara
1 bardak sut

ogle
1 parca tavuk sinitzel
1 kasik pure
1 bardak light ayran

ara
yarim simit
yarim kk tulum peynir
3 ad yesil zeytin

aksam uzeri
1,5 ad. baklava (sirkette dagittilar )

aksam
3 ad. izgara kofte
1 kase corba
1 kasik pilav

ara
kabuklu fistik

--kizlar ne kadar cok yemisim ben dun, su an kendim bile sasirdim;
istah patlamasi yasadim sanirim

Pazartesi
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 8 kahvaltı azcık çok olmuş gibi yumurta ve tost. 1ini de yiyebilridn ama sabah olduğu için akşama kadar yakmışsındır muhtemelen
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
kuzu 8 tek lahmacun olsaydı keşke bide kşeke öğlen olsaydı=(

kocum ben detoks yapicam bugun. corbam pisiyorr...

anchusacım bildiğim kadarıyla senınde tiroid problemin vvar ve tiroid hastları asla lahana brokoli karnıbahar brüksel lahanası ve özlellkle soya sosu falan yememeliler tamamen tiroidleri yavaşlatıo kullandığın ilacın etkisini yok edıo=( senın detpks lahanayla mı alakalı yoksa:S

yok yok icine lahana koymadim...
pirasa, kabak, havuc, enginar, zencefil, maydanoz ve kerevizle yapiyorum kocum..

Doktora sormustum lahanayi ben. Az yemelisin hayatindan cikarmana gerek yok dedi. Ancak iki yilda bir annem lahana sarmasi yaparsa yiyorum..

Pazartesi
pepermint 6 kalori hesabı düşünürsek evt biraz fazla olmuş gibi ama sağlıklı en azından ızagara köfte falan var menunde gerci baklavada var=) onu görmek bile istemıorum=) kabuklu fıstık tam kalori bombardımanı eyvah eyvah

heee o zaman süpermiş
dediin doğru senede bir iki yenebilir ama soya için baya katı konuşmuştu doktor bende tve izlemiştim baya tanınmış ii bi doktorda adını unuttum şimdi:S

suleulku yolla dedim de mailimi vermeddim di mi??
cok saskin oluyorum bazennn...
simdi on dk beklemem lazim mail adresimi yollamam icin...

bende kendime kıtlık detoksu yapıorum galina benim menü berbat sölesemmi acaba:S
kötü örnek olmıyım koç olarak ama kendime 3 verıorum siz düşünün artık =)

bende kendime kıtlık detoksu yapıorum galina benim menü berbat sölesemmi acaba:S
kötü örnek olmıyım koç olarak ama kendime 3 verıorum siz düşünün artık =)

Pazartesi
pepermint 6 kalori hesabı düşünürsek evt biraz fazla olmuş gibi ama sağlıklı en azından ızagara köfte falan var menunde gerci baklavada var=) onu görmek bile istemıorum=) kabuklu fıstık tam kalori bombardımanı eyvah eyvah
intlogistics 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!

kendime de yorum yaptım=)

herkese günaydin,8puan icin tesekkürler koc ama fazla olan ne?ben anlamadimda,tostun 2dilim olmasimi,yada 2tostun yanindaki yumurtami?ama ikiside birbirinden farkli olan besin degilmi?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…