ben soya sosunu hic duymamistim bak... yemeyecek miyim simdi soya sosu?
ben bir d ebenim doktoruma sorayim. ben israrla ne yemeyeyim dedigim de diyete ihtiyacin yok demisti. abartmamak kosuluyla yiyebilirsin herseyi. bir tek tuzu iyotsuz kullanmani tavsiye ederim demisti.
Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 8 kahvaltı azcık çok olmuş gibi yumurta ve tost. 1ini de yiyebilridn ama sabah olduğu için akşama kadar yakmışsındır muhtemelen
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)
anchusa 10 dietisyenler bile bu kadar sağlıklı beslenmıolardır heralde=)
kuzu 8 tek lahmacun olsaydı keşke bide kşeke öğlen olsaydı=(
pepermint 6 kalori hesabı düşünürsek evt biraz fazla olmuş gibi ama sağlıklı en azından ızagara köfte falan var menunde gerci baklavada var=) onu görmek bile istemıorum=) kabuklu fıstık tam kalori bombardımanı eyvah eyvah
herkese günaydin,8puan icin tesekkürler koc ama fazla olan ne?ben anlamadimda,tostun 2dilim olmasimi,yada 2tostun yanindaki yumurtami?ama ikiside birbirinden farkli olan besin degilmi?:26:
canimm sagol yorumun icinn; 6 alabildigime sukrediyorum;
ben boyle reglime 4-5 gun kala istah patlamasi yasiyorum sonra istahim bir gidip bir geliyor regliye kadar
normalde arkadaslar bilirler gecen hafta hep 9 puan almistimm
ama azmettim, bugunden itibaren toparlicamm
canimm sagol yorumun icinn; 6 alabildigime sukrediyorum;
ben boyle reglime 4-5 gun kala istah patlamasi yasiyorum sonra istahim bir gidip bir geliyor regliye kadar
normalde arkadaslar bilirler gecen hafta hep 9 puan almistimm
ama azmettim, bugunden itibaren toparlicamm
2 tostun yanındaki yumurta sanki birazcık fazla olmuş gibi:26: ama sağlıklı sonuçta yağsız bi tost ama topllamda 4 dilim ekmek oluo dimi?
hayir canim,tostlar kapali degil yani tek olarak tost makinasinda kizartilmis,toplam iki dilim tost ekmegini yuttum
hee öleee bende zannettimki 2 ekmek arasınapeynir tost makinesinde bildiğimiz tost yani=)) o zamanda 4 dilim gibi oluo o zaman gayet başarılı dur hemen deiştiriyim=)
Yurtdışında tek başına yaşamana rağmen çok güzel bi işi beceriyorsun bence
Ben çıkıyorum kızlar, sonra görüşmek üzere
yesa dondu ben gidiyorum ingiltereye...
Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 8 kahvaltı azcık çok olmuş gibi yumurta ve tost. 1ini de yiyebilridn ama sabah olduğu için akşama kadar yakmışsındır muhtemelen
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)
anchusa 10 dietisyenler bile bu kadar sağlıklı beslenmıolardır heralde=)
kuzu 8 tek lahmacun olsaydı keşke bide kşeke öğlen olsaydı=(
pepermint 6 kalori hesabı düşünürsek evt biraz fazla olmuş gibi ama sağlıklı en azından ızagara köfte falan var menunde gerci baklavada var=) onu görmek bile istemıorum=) kabuklu fıstık tam kalori bombardımanı eyvah eyvah
intlogistics 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!
kendime de yorum yaptım=)
yalnız tabloyu excellde yapmama rağmen ve kenar çizgileride oluşturmama rağmen buraya kopyalayınca çıkmıolar:s biraz karışık duruo yazılar onu da çözcem inş yavaş yavaş
cok tesekkür ederim :))
kesinlesti mi??
ev tuttuk ucak biletini aldik bugun fotograf cektirip vize basvurusunda bulunacagiz. sinir oldum vize basvurusu 772 lira.... icime oturdu yaaaaa...
yuh ya nekadar artmış.. ben aldığımda 200 küsürdü sanıım..
normalde benim oturma iznim var shengen ulkelerinde ve vizeye bir sure daha ihtiyacim yok. ama ingiltere sinir bozucu bir ulke bu konuda. bir de tursit vizesi degil. tursi vizeleri yine 200 civari. calisma izni ve vizesi. ama coook yaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?