50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimkide aynı şeyleri söyledi tuz konusunda bide bende şeker düşüklüğü olduğuiçin bal yeme çikolata yeme çay kahve içme falan demişti.ben bu soya sosu ve lahanaları kubilaydan duydum tvde kanal d de doktorum programında izlemiştim 4 5 ay oluodur heralde:s

canimm sagol yorumun icinn; 6 alabildigime sukrediyorum;
ben boyle reglime 4-5 gun kala istah patlamasi yasiyorum sonra istahim bir gidip bir geliyor regliye kadar
normalde arkadaslar bilirler gecen hafta hep 9 puan almistimm
ama azmettim, bugunden itibaren toparlicamm

herkese günaydin,8puan icin tesekkürler koc ama fazla olan ne?ben anlamadimda,tostun 2dilim olmasimi,yada 2tostun yanindaki yumurtami?ama ikiside birbirinden farkli olan besin degilmi?:26:

2 tostun yanındaki yumurta sanki birazcık fazla olmuş gibi:26: ama sağlıklı sonuçta yağsız bi tost ama topllamda 4 dilim ekmek oluo dimi?

uzulme peppermint. normalde snein menulerinin ne guzel ldugunu biliyoruz..

olur cnm öle arada
bugun de kaçamak yapabilirsin bence regli önemli sonuçta ben 3 aydır olamıorum neler çekıorum=( keşke olsamda bende yesem öle=( yarından itibaren eski sormuna dönersın 2 gunden bişi olmaz cnm

Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 10 ben tostu yanlış anlayıp 4 dilim gibi bi hesap yapmıştım öyle değilmiş meğer tebrikler cnm=)
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)
anchusa 10 dietisyenler bile bu kadar sağlıklı beslenmıolardır heralde=)
kuzu 8 tek lahmacun olsaydı keşke bide kşeke öğlen olsaydı=(
pepermint 6 kalori hesabı düşünürsek evt biraz fazla olmuş gibi ama sağlıklı en azından ızagara köfte falan var menunde gerci baklavada var=) onu görmek bile istemıorum=) kabuklu fıstık tam kalori bombardımanı eyvah eyvah
intlogistics 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!

yalnız tabloyu excellde yapmama rağmen ve kenar çizgileride oluşturmama rağmen buraya kopyalayınca çıkmıolar:s biraz karışık duruo yazılar onu da çözcem inş yavaş yavaş

kizlar suleulku cok guzel listeler hazirlamis...
ozellikle koclara degerlendirmede cok faydali olacaktir. bu haftaki kocumuz isterse ozelden banaya da suleulkuye emailini atsin yollayalim..
spor degerlendirmesini de degistiriyoruz. fitness yurume ve pilatesin farkli puanlari olacak...

Yurtdışında tek başına yaşamana rağmen çok güzel bi işi beceriyorsun bence

Ben çıkıyorum kızlar, sonra görüşmek üzere

cok tesekkür ederim :))

yesa dondu ben gidiyorum ingiltereye...

kesinlesti mi??

ben ben beennn????? :))

dünkü menüm:

sabah--> 2 dilim kepek ekmegi+kkpeynir+1 tatli ksigi kadar bal+elma suyu ama sekrsiz dogal

ara--> 1 kivi+yarim hurma

öglen--> 3 kücük dilim pizza

ara+aksam--> 1 dilim pirasali börek

saat 7.30 gibi de 5 tane ici findikli minik cikolata topu :)

-------------

bugün ki kesin menüm (hersey hazir :)) )

sabah--> 2 dilim kepek ekmegi+kk peynir+cok az bal+elma suyu

ara--> 1 kivi+yarim hurma

öglen--> 3 adet firinda (finger fish) + 1 dilim kepek ekmegi

ara-->bol yesillikli salata

aksam--> tarhana corbasi+yogurt

yalnız tabloyu excellde yapmama rağmen ve kenar çizgileride oluşturmama rağmen buraya kopyalayınca çıkmıolar:s biraz karışık duruo yazılar onu da çözcem inş yavaş yavaş

canım buda çıkmıyor kenar çizgiler onun için tablonu kopyalaıp
komutlarının içine yaz...

Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 10 ben tostu yanlış anlayıp 4 dilim gibi bi hesap yapmıştım öyle değilmiş meğer tebrikler cnm=)
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)
anchusa 10 dietisyenler bile bu kadar sağlıklı beslenmıolardır heralde=)
kuzu 8 tek lahmacun olsaydı keşke bide kşeke öğlen olsaydı=(
pepermint 6 kalori hesabı düşünürsek evt biraz fazla olmuş gibi ama sağlıklı en azından ızagara köfte falan var menunde gerci baklavada var=) onu görmek bile istemıorum=) kabuklu fıstık tam kalori bombardımanı eyvah eyvah
intlogistics 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!
gzmnc 7 sabah iyi başlayıp öğlene doğru bi kalori bombardımanı olmuş sanki=) ama yürüyüşle dengelemişsin bugunku menü başarılı cnm=)

yuh ya nekadar artmış.. ben aldığımda 200 küsürdü sanıım..

normalde benim oturma iznim var shengen ulkelerinde ve vizeye bir sure daha ihtiyacim yok. ama ingiltere sinir bozucu bir ulke bu konuda. bir de tursit vizesi degil. tursi vizeleri yine 200 civari. calisma izni ve vizesi. ama coook yaaaaaaa.

bu arada detoks corbami iciyorum. tadi cok kotu degil. tuz da koymadim.. tabi bu ilk icisim. 3. den sonra gormek istemeyecegim muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…