50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada detoks corbami iciyorum. tadi cok kotu degil. tuz da koymadim.. tabi bu ilk icisim. 3. den sonra gormek istemeyecegim muhtemelen.

afiyet olsun cnm bende su sevmememe rağmen su içmeye gayret edıorum iice ödem tutmuştur vücut 3 ay bu yaa az bi zaman değil artık bu haftada regli olmazsam 2. kez gidicem doktora=(

ev tuttuk ucak biletini aldik bugun fotograf cektirip vize basvurusunda bulunacagiz. sinir oldum vize basvurusu 772 lira.... icime oturdu yaaaaa...

ne kadar cokmus..... peki isyeri karsilamiyor mu? sonucta onlar icin gidiliyor...

ama ne olursa olsun coook fazla.....simdiden hayirli olsun....

insallah güzel bir baslangic olur sizin icin....

evet malesef öyle oldu.. ama kocum toparliyorum :))

esiminkini karsiliyor tabi de benimkini karsilamiyor dogal olarak..

bu arada detoks corbami iciyorum. tadi cok kotu degil. tuz da koymadim.. tabi bu ilk icisim. 3. den sonra gormek istemeyecegim muhtemelen.

ben de bu c.tesi ya da pazar yapacagim.... h.ici okuldayken yapmak istemedim....

elbisem geldi, azicik göbekim cikiyor ama günlük mekik ve detoksla ondan kurtulabilirim umarim :))

cok tatli kirmizi bir ayakkabi buldum, onu aldim :)) hava cok soguk olacagindan siyah corap giymeyi düsündüm böyle olunca kirmizi ayakkabi cok batmaz umarim :)) ama ayakkabiyi görünce dayanamadim :)))

Günaydin herkese

kocum puanli calisiyorsun sende ha, vayy 8 puan güzelmis evet kisin cikolatasiz olmuyor..

ayakkabim.. yalniz topugu biras yüksek :)) ben de sadece bot ya da spor ayakkabisi giyen biri oldugum icin bilmiyorum nasil olcak :))

3 gündür calisiyorum aksamlari ve üzerinde durmayi basardim biraz daha calisip yürümeyi de ögrendim mi geriye dans kaliyor :)) o da hayirlisi

gule gule giy ayakkabini...

benim midem istahim delirdi bi canim herseyi cekiyor gibi oluyor bi hic birseyi. galiba regl zamanim geldi gelecek..

hahahaha kolay gelsin ne diyeyim. topuklu ayakkabi mesakatli is, hele bu havada daha da zor...

iyi günlerde kullan cnm topuklu zordur aynı durumdayız seninle sadece durabiliorum adım atmaya henüz geçemedim dans zaten benım için mucize gibi

hahahaha kolay gelsin ne diyeyim. topuklu ayakkabi mesakatli is, hele bu havada daha da zor...

iyi günlerde kullan cnm topuklu zordur aynı durumdayız seninle sadece durabiliorum adım atmaya henüz geçemedim dans zaten benım için mucize gibi

ögrencem ama coook kararliyim :)) zaten erkek arkadasimla aramizdaki 35 cm lik farki baska türlü kapatamam

düsüp kendimi rezil etmenin disinda kolum bacagim da saglam kalirsa bu is tamamdir :)) :78: :78: :78:

güle güle giy canım..... inş rahatça giyersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…