bu arada detoks corbami iciyorum. tadi cok kotu degil. tuz da koymadim.. tabi bu ilk icisim. 3. den sonra gormek istemeyecegim muhtemelen.
ev tuttuk ucak biletini aldik bugun fotograf cektirip vize basvurusunda bulunacagiz. sinir oldum vize basvurusu 772 lira.... icime oturdu yaaaaa...
Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 10 ben tostu yanlış anlayıp 4 dilim gibi bi hesap yapmıştım öyle değilmiş meğer tebrikler cnm=)
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)
anchusa 10 dietisyenler bile bu kadar sağlıklı beslenmıolardır heralde=)
kuzu 8 tek lahmacun olsaydı keşke bide kşeke öğlen olsaydı=(
pepermint 6 kalori hesabı düşünürsek evt biraz fazla olmuş gibi ama sağlıklı en azından ızagara köfte falan var menunde gerci baklavada var=) onu görmek bile istemıorum=) kabuklu fıstık tam kalori bombardımanı eyvah eyvah
intlogistics 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!
gzmnc 7 sabah iyi başlayıp öğlene doğru bi kalori bombardımanı olmuş sanki=) ama yürüyüşle dengelemişsin bugunku menü başarılı cnm=)
afiyet olsun cnmbende su sevmememe rağmen su içmeye gayret edıorum iice ödem tutmuştur vücut 3 ay bu yaa az bi zaman değil artık bu haftada regli olmazsam 2. kez gidicem doktora=(
ne kadar cokmus..... peki isyeri karsilamiyor mu? sonucta onlar icin gidiliyor...
ama ne olursa olsun coook fazla.....simdiden hayirli olsun....
insallah güzel bir baslangic olur sizin icin....
evet malesef öyle oldu.. ama kocum toparliyorum :))
bu arada detoks corbami iciyorum. tadi cok kotu degil. tuz da koymadim.. tabi bu ilk icisim. 3. den sonra gormek istemeyecegim muhtemelen.
bir arkadasim 9 ay olmadi. doktor beklemekten baska yapacak birsey yok demisti..
ne kadar cokmus..... peki isyeri karsilamiyor mu? sonucta onlar icin gidiliyor...
ama ne olursa olsun coook fazla.....simdiden hayirli olsun....
insallah güzel bir baslangic olur sizin icin....
evet malesef öyle oldu.. ama kocum toparliyorum :))
Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 8 kahvaltı azcık çok olmuş gibi yumurta ve tost. 1ini de yiyebilridn ama sabah olduğu için akşama kadar yakmışsındır muhtemelen
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)
Pazartesi
intlogistics 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!
kendime de yorum yaptım=)
Günaydin herkese
kocum puanli calisiyorsun sende ha, vayy 8 puan güzelmisevet kisin cikolatasiz olmuyor..
ben de bu c.tesi ya da pazar yapacagim.... h.ici okuldayken yapmak istemedim....
elbisem geldi, azicik göbekim cikiyor ama günlük mekik ve detoksla ondan kurtulabilirim umarim :))
cok tatli kirmizi bir ayakkabi buldum, onu aldim :)) hava cok soguk olacagindan siyah corap giymeyi düsündüm böyle olunca kirmizi ayakkabi cok batmaz umarim :)) ama ayakkabiyi görünce dayanamadim :)))
canimm sagol yorumun icinn; 6 alabildigime sukrediyorum;
ben boyle reglime 4-5 gun kala istah patlamasi yasiyorum sonra istahim bir gidip bir geliyor regliye kadar
normalde arkadaslar bilirler gecen hafta hep 9 puan almistimm
ama azmettim, bugunden itibaren toparlicamm
Eki Görüntüle 114456
ayakkabim.. yalniz topugu biras yüksek :)) ben de sadece bot ya da spor ayakkabisi giyen biri oldugum icin bilmiyorum nasil olcak :))
3 gündür calisiyorum aksamlari ve üzerinde durmayi basardimbiraz daha calisip yürümeyi de ögrendim mi geriye dans kaliyor :)) o da hayirlisi
Eki Görüntüle 114456
ayakkabim.. yalniz topugu biras yüksek :)) ben de sadece bot ya da spor ayakkabisi giyen biri oldugum icin bilmiyorum nasil olcak :))
3 gündür calisiyorum aksamlari ve üzerinde durmayi basardimbiraz daha calisip yürümeyi de ögrendim mi geriye dans kaliyor :)) o da hayirlisi
benim midem istahim delirdi bi canim herseyi cekiyor gibi oluyor bi hic birseyi. galiba regl zamanim geldi gelecek..
hahahaha kolay gelsin ne diyeyim. topuklu ayakkabi mesakatli is, hele bu havada daha da zor...
iyi günlerde kullan cnm topuklu zordur aynı durumdayız seninle sadece durabiliorum adım atmaya henüz geçemedim dans zaten benım için mucize gibi
Eki Görüntüle 114456
kocum ben detoks yapicam bugun. corbam pisiyorr...
9 ay mı ay allah korusun=( bugun biraz belim ağrıo bide kasıklarımda hafif bi sızı var ama beklıorum 4 gözle
bu arada mail gelmedi bana cnm :S
güle güle giy canım..... inş rahatça giyersin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?