ögrencem ama coook kararliyim :)) zaten erkek arkadasimla aramizdaki 35 cm lik farki baska türlü kapatamam
düsüp kendimi rezil etmenin disinda kolum bacagim da saglam kalirsa bu is tamamdir :)) :78: :78: :78:
.........................
57 kilodan 54 de düşmek isterken ben 58 oldum off yaaa şu boağa dur diyemiyorummmmmm
anchusaaa kırmızı ayakkabı aldın demek...kendime alışveriş yapan birlerini yandaş bulmam gerekiyorki strawdan almak istediğim bi set vardaaa.birde yılbaşı için kocama bi after shavew buldumkuzenimle ikisine alayım diyorummmm .
bu arada ancusacım este lauder idealist maskesini istemiştim ya o geldi ama daha kulanmadım
canim kirmizi ayakkabiyi alan gzmnc. ben degilim
markafonide toni guy sampuanlari ve benetton indirime girmis ama baktim baktim almadim
estee nin o maskesini ben de aldim ve kullandim. cok guzel...iyiki almisim...
benim simdi eye liner ve goz alti kapaticisi ve makyaj temizleyicisine ihtiyacim var...
göz çevresi ve allıkta clunique kullanıyorum.. çok memnunum tavsiye ederim..
suleulku
şimdi bu tabloyu herkes doldurup bana msj mı atcak nasıl olcak:S bide bu gunluk kullanmasam bunu olur mu şimdi geri dönüp tüm menüleri kontrol edemem toplam puanları yazarım menüye yarın ayrıntılı not yazarım
yok canım bu sende durcak herkesin menüsünü buna göre puanlıcaksın ve bu listey günlük yayınlıcaksın.. ama buraya aktarmada sorun çıktı be onu çözmeye çalışıyorum.... sen şimdilk kendi bildiğn şekilde devam et..düzelirse burdan devam edersin...
hii kullandim ben de clinique cok zamaninda...pek makyaj yapan biri degilim, ama ozel gunlerde lazim oluyor diye eyeliner a ve goz alti kapaticisina ozendim.
canim bu papiler yilbasi icin mi ? güle güle kullan. karda giyme ama. dikkatli ol.
selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?