50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ögrencem ama coook kararliyim :)) zaten erkek arkadasimla aramizdaki 35 cm lik farki baska türlü kapatamam

düsüp kendimi rezil etmenin disinda kolum bacagim da saglam kalirsa bu is tamamdir :)) :78: :78: :78:

canim bu papiler yilbasi icin mi ? güle güle kullan. karda giyme ama. dikkatli ol.

.........................

Son düzenleme:
anchusaaa kırmızı ayakkabı aldın demek...kendime alışveriş yapan birlerini yandaş bulmam gerekiyorki strawdan almak istediğim bi set vardaaa.birde yılbaşı için kocama bi after shavew buldumkuzenimle ikisine alayım diyorummmm .
bu arada ancusacım este lauder idealist maskesini istemiştim ya o geldi ama daha kulanmadım

Gene olmadı....................((((

Son düzenleme:
57 kilodan 54 de düşmek isterken ben 58 oldum off yaaa şu boağa dur diyemiyorummmmmm

kaçak kız anchusa ve erbesenın menulerini takip edebilrisin=) biz zaten aç kalmadan zayıflamaya çalışıoruz az ve sık sağlıklı şeyler yemek hedefimiz gerci ben bu haftayı bıraz sapıtık geçiriorum ama sen bana bakma zaten kötü örnek olmamak adına ben yamıorum menumu anchusa erbesen başarılı bu konuda

canim kirmizi ayakkabiyi alan gzmnc. ben degilim
markafonide toni guy sampuanlari ve benetton indirime girmis ama baktim baktim almadim
estee nin o maskesini ben de aldim ve kullandim. cok guzel...iyiki almisim...
benim simdi eye liner ve goz alti kapaticisi ve makyaj temizleyicisine ihtiyacim var...

suleulku
şimdi bu tabloyu herkes doldurup bana msj mı atcak nasıl olcak:S bide bu gunluk kullanmasam bunu olur mu şimdi geri dönüp tüm menüleri kontrol edemem toplam puanları yazarım menüye yarın ayrıntılı not yazarım

göz çevresi ve allıkta clunique kullanıyorum.. çok memnunum tavsiye ederim..

suleulku
şimdi bu tabloyu herkes doldurup bana msj mı atcak nasıl olcak:S bide bu gunluk kullanmasam bunu olur mu şimdi geri dönüp tüm menüleri kontrol edemem toplam puanları yazarım menüye yarın ayrıntılı not yazarım

yok canım bu sende durcak herkesin menüsünü buna göre puanlıcaksın ve bu listey günlük yayınlıcaksın.. ama buraya aktarmada sorun çıktı be onu çözmeye çalışıyorum.... sen şimdilk kendi bildiğn şekilde devam et..düzelirse burdan devam edersin...

günaydın kızlar geçmiş sayfaları takip edemiyorum işteyim bugün seans boştu bi gireyim dedim
intlogistic bu lahana çorbası diyetimde 2. günüm
sabah 1 kase lahana çorbası içtim
öğle kırmızı biber ve patlıcan közlemesi yanında yağsız salata evden getirdiim burdaki yemekler diyetime uymuyor
akşam da lahana çorbası ve fırında pişmiş mantar yiyeceğim
şulecim bugün spor yapamadım henüz akşam eve gidince yapabilirsem yazıcam sana

foruma eklenen tablolar cok ugrastiriyor.. insallah cozeriz bu problemi.

hii kullandim ben de clinique cok zamaninda...pek makyaj yapan biri degilim, ama ozel gunlerde lazim oluyor diye eyeliner a ve goz alti kapaticisina ozendim.

bende yapmam. makyajım herzaman rimel ve parlatıcı.. düğünüm için almıştım hepsini kuafördeki makyaj malzemelerini kullanmak istemediğim için almıştım hepsini..
lancome ve clinique den..
lancomeun fondotenide çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…