50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aldım menüyü haticecm puanlaıorum ama zcık düşük=( ara öğünler yok bide bu seferkide baya bi düşük kalorili menü

aldım menüyü haticecm puanlaıorum ama zcık düşük=( ara öğünler yok bide bu seferkide baya bi düşük kalorili menü

Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 10 ben tostu yanlış anlayıp 4 dilim gibi bi hesap yapmıştım öyle değilmiş meğer tebrikler cnm=)
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)
anchusa 10 dietisyenler bile bu kadar sağlıklı beslenmıolardır heralde=)
kuzu 8 tek lahmacun olsaydı keşke bide kşeke öğlen olsaydı=(
pepermint 6 kalori hesabı düşünürsek evt biraz fazla olmuş gibi ama sağlıklı en azından ızagara köfte falan var menunde gerci baklavada var=) onu görmek bile istemıorum=) kabuklu fıstık tam kalori bombardımanı eyvah eyvah
intlogistics 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!
gzmnc 7 sabah iyi başlayıp öğlene doğru bi kalori bombardımanı olmuş sanki=) ama yürüyüşle dengelemişsin bugunku menü başarılı cnm=)
hatice-84 6 sağlıklı denebilir belki ama baya bi az kalorili en az 1500 olmalı bu şekkilde hızlı kilo verebilrisin ancak diet sonrası kilonu korumaya dikkat etmen lazım cnm=)

amanin on almisim daha yeni gordum...kocum detoks yapiyom ya bugun . o yuzden degerlendirmeden muaf tut beni yarin icin.. yatip kalkip detoks corbasi iciyorum, tuzsuz yagsiz....cok yok kahve yok seker yok yag yok, katki maddeli gida yok.. ekmek bilem yok..icimi temizliyeyim iyice.... ama yarin protein agirlik beslenecgim..

tmm cnm senin bugünkü puanın detoks

siteye girememenin stresi disinda iyi :))

sen??? bu aralar cok sik giremiyorsun galiba, fazla göremedik...

Ay nerelerdesin sen? Bugun de girmesen mesaj cekecektim..Merak ettimm. Kotu birsey olmadi di mi?
Ben detoks yapiyorum, agzimin tadi pek yok o yuzden...

özledik seni hosgeldin :)

hoşbulduk kızlar gayet iyiyim ama pek diet yapamıyorum ne yalan söyliyim hafta sonları misafirleri yine yaktı beni. eşim allahtan çoğunu işyerine gönderdi.
site çok yavaş giresim gelmiyor o yüzden. zaten diyet de yapmıyorum. bu hafta sonu da baya bir özel misafir gelcek onlara ne yapsam diye yemek araştırması yapıyorum. bir de dizi tercüme işine sardım.
öyle yani.

şimdi okudum cnm yazdıklarını bu haftalık seni muaf tutabilirz istersen sen bilirisin..ama bence yaz menunu görmek başka bilmek başka çok da salmamış olursun kendini

lachesis hoşgeldin cnm
dünkü menünü alıyım bu haftaki koç benim

hiç yazmayı düşünmüyordum ama neyse yazıyım.

sabah 2 dilim börek 1 kurabiye.

ara 1 minik ekler pasta.

öğlen 1 mandalina, bir kurabiye.

ara bir minik ekler pasta.

akşam yoğurtlu ıspanak, 2 dilim tam tahıllı ekmek.

ara 4 tane minik ekler pasta

ara yarım mandalina.

slm.anchusa,sanada buara afiyet olsun ve kolay gelsin,benimicin detoks sabir isi sana bol sabirlar

oh afiyet olsun cnm inş yaramazda böle onlar yağ yerine su olur akar gider

lachesis hoşgeldin cnm
dünkü menünü alıyım bu haftaki koç benim

kızlar bu arada haftasonu misafirler için yapacağım menüyü yazıyım mı fikir verirsiniz?

çorba(yapsam mı bilemedim, yaparsam karalahana çorbası olabilir) sevmiyorum çorba olayını:S
zeytinyağlı biber dolması.
cipsli yoğurtlu tavuk salatası
salata ya da kısır (karar veremedim)
börek yapsam mı bilemedim sonra bana patlıyor
tepsi köfte(bu köfteyi metal kurabiye kalıplarıyla kesebilir miyiz kare kare mi kessem?
kaşarlı patates püresi
bademli pilav.
çikolata soslu sütlü irmik tatlısı.

gelicek kişi sayısı 3 bu arada. toplamda 5 olucaz yani.

Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(

cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi

erbesen 10 ben tostu yanlış anlayıp 4 dilim gibi bi hesap yapmıştım öyle değilmiş meğer tebrikler cnm=)

poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)

aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)

suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)

anchusa 10 dietisyenler bile bu kadar sağlıklı beslenmıolardır heralde=)

kuzu 8 tek lahmacun olsaydı keşke bide kşeke öğlen olsaydı=(

pepermint 6 kalori hesabı düşünürsek evt biraz fazla olmuş gibi ama sağlıklı en azından ızagara köfte falan var menunde gerci baklavada var=) onu görmek bile istemıorum=) kabuklu fıstık tam kalori bombardımanı eyvah eyvah

intlogistics 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!

gzmnc 7 sabah iyi başlayıp öğlene doğru bi kalori bombardımanı olmuş sanki=) ama yürüyüşle dengelemişsin bugunku menü başarılı cnm=)

hatice-84 6 sağlıklı denebilir belki ama baya bi az kalorili en az 1500 olmalı bu şekkilde hızlı kilo verebilrisin ancak diet sonrası kilonu korumaya dikkat etmen lazım cnm=)

lachesis ekler detoksu=))

merhaba kızlar nasılsınız? önce kendimi tanıtayım. kadınlar kulübü macerama 67kilo ile başlamıştım. sitede 59a kadar düştüm. o zamandan beri aranızda yoktum ama artık geri döndüm:) şimdi 55-56 civarındayım:):) tekrardan macerama devam edip 50'ye düşmeyi hedefliyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…