esim bugun annesine gidiyor. yalnizim firsat bu firsat dedim ve detoksa karar verdim...yok yapmam lazim birseyler. oldugum yerde sayiyorum cunku...
merhaba kızlar nasılsınız? önce kendimi tanıtayım. kadınlar kulübü macerama 67kilo ile başlamıştım. sitede 59a kadar düştüm. o zamandan beri aranızda yoktumama artık geri döndüm:) şimdi 55-56 civarındayım:):) tekrardan macerama devam edip 50'ye düşmeyi hedefliyorum:)))
hoşgeldin excity merhaba
öncelikle tebrik edıorum seni
sabrından ve azminden dolayı tebrikler
yerinde saymak benim gibi yüskelmekden iyidir :) ay ben bebiş düşüncesiyle bişey yapamıyorum açıkçası. ne çay, ne detox, ne koşu kaldım böyle
her sabah plates yapmaya çalışıyorum sadece.
Pazartesi
melahatt 7 öğlen biraz fazla kalorili olmuş=(
cacansu 6 akşam mantı yerine sebze ve salata yeseydin bugün bence kesin bi kaç gr tartı az gösterirdi
erbesen 10 ben tostu yanlış anlayıp 4 dilim gibi bi hesap yapmıştım öyle değilmiş meğer tebrikler cnm=)
poşetçay 5 kızartmalar pilavlar püreler oh bool kalorili bi menü afiyet olsun cnm=)
aygirl 8 gayet sağlıklı. Arada çikolata da yemek lazım tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla=)
suleulku 8 başarılı bi menü=) tahin pekmez çok kaçmamıştır umarım=)
anchusa 10 dietisyenler bile bu kadar sağlıklı beslenmıolardır heralde=)
kuzu 8 tek lahmacun olsaydı keşke bide kşeke öğlen olsaydı=(
pepermint 6 kalori hesabı düşünürsek evt biraz fazla olmuş gibi ama sağlıklı en azından ızagara köfte falan var menunde gerci baklavada var=) onu görmek bile istemıorum=) kabuklu fıstık tam kalori bombardımanı eyvah eyvah
intlogistics 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!
gzmnc 7 sabah iyi başlayıp öğlene doğru bi kalori bombardımanı olmuş sanki=) ama yürüyüşle dengelemişsin bugunku menü başarılı cnm=)
hatice-84 6 sağlıklı denebilir belki ama baya bi az kalorili en az 1500 olmalı bu şekkilde hızlı kilo verebilrisin ancak diet sonrası kilonu korumaya dikkat etmen lazım cnm=)
lachesis ekler detoksu=))
merhaba kızlar nasılsınız? önce kendimi tanıtayım. kadınlar kulübü macerama 67kilo ile başlamıştım. sitede 59a kadar düştüm. o zamandan beri aranızda yoktumama artık geri döndüm:) şimdi 55-56 civarındayım:):) tekrardan macerama devam edip 50'ye düşmeyi hedefliyorum:)))
Haklısın canım mantı ağır oldu akşam için biraz. Ama dolu dolu bir tabak yemedm.Az koydum tabağıma yani yoğurdumuda bol koydum.
Bugn öğlen bir poğaca ve bir tabak çorba içtim cnm sence bu nasıl poğaça ağoır kaçmşmıdır.?
hoşbuldum:))))))
akşama sebze ve 1 meyveyle geçirirsen bence gayet ii bi menü olur
canım gördümde cevap yazamadım saol bidenem iyiyim.nilufert selam tatlim naber?
dun sana mesaj yazmistim burda, gormedin mi??
lachess hayatım kimler geliyor ? güzelmiş menün.kızlar bu arada haftasonu misafirler için yapacağım menüyü yazıyım mı fikir verirsiniz?
çorba(yapsam mı bilemedim, yaparsam karalahana çorbası olabilir) sevmiyorum çorba olayını:S
zeytinyağlı biber dolması.
cipsli yoğurtlu tavuk salatası
salata ya da kısır (karar veremedim)
börek yapsam mı bilemedim sonra bana patlıyor
tepsi köfte(bu köfteyi metal kurabiye kalıplarıyla kesebilir miyiz kare kare mi kessem?
kaşarlı patates püresi
bademli pilav.
çikolata soslu sütlü irmik tatlısı.
gelicek kişi sayısı 3 bu arada. toplamda 5 olucaz yani.
Tamam canm öyle yapıym kabak yerim akşama birde elma :)
Bi şey görmştm konuda kabak tarfivardı sizde nasıldı biliyrmsn cnm
hoşbulduk kızlar gayet iyiyim ama pek diet yapamıyorum ne yalan söyliyim hafta sonları misafirleri yine yaktı beni. eşim allahtan çoğunu işyerine gönderdi.
site çok yavaş giresim gelmiyor o yüzden. zaten diyet de yapmıyorum. bu hafta sonu da baya bir özel misafir gelcek onlara ne yapsam diye yemek araştırması yapıyorum. bir de dizi tercüme işine sardım.
öyle yani.
hiç yazmayı düşünmüyordum ama neyse yazıyım.
sabah 2 dilim börek 1 kurabiye.
ara 1 minik ekler pasta.
öğlen 1 mandalina, bir kurabiye.
ara bir minik ekler pasta.
akşam yoğurtlu ıspanak, 2 dilim tam tahıllı ekmek.
ara 4 tane minik ekler pasta
ara yarım mandalina.
tam olarak bilmıorum cnm sandal sefasıydı galiba adı kabağın içine peynir koyup fırınlıosun mantık bu ama ince tarifi bilmıorum maalesef=(
kızlar bu arada haftasonu misafirler için yapacağım menüyü yazıyım mı fikir verirsiniz?
çorba(yapsam mı bilemedim, yaparsam karalahana çorbası olabilir) sevmiyorum çorba olayını:S
zeytinyağlı biber dolması.
cipsli yoğurtlu tavuk salatası
salata ya da kısır (karar veremedim)
börek yapsam mı bilemedim sonra bana patlıyor
tepsi köfte(bu köfteyi metal kurabiye kalıplarıyla kesebilir miyiz kare kare mi kessem?
kaşarlı patates püresi
bademli pilav.
çikolata soslu sütlü irmik tatlısı.
gelicek kişi sayısı 3 bu arada. toplamda 5 olucaz yani.
Çok teşekkür ederim canm akşama yapıcam bunu. :)Kabaklı sandal sefası.
3 tane kabağı haşlayın, ortadan ikiye uzunlamasına kesip içini kaşıkla çıkartın, bunları bir borcama dizin 6 tane olacak. ayrı bir yerde, beyaz peynir, dereotu, bir yumurtayı ve bir miktar tuzu karıştırın, kabakların içine doldurun. Üzerine çok az kaşar rendesi koyabilirsiniz, ya da kendi yiyeceklerinize koymayın diğerlerine koyun. En son üzerlerine kırmızı pul biber, ve çok az zeytinyağı gezdirip, )kendinizkine koymayabilirsiniz yine) fırına verin. Üzerleri kızardığında pişmiş demektir.
Afiyet olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?