50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esim bugun annesine gidiyor. yalnizim firsat bu firsat dedim ve detoksa karar verdim...yok yapmam lazim birseyler. oldugum yerde sayiyorum cunku...

yerinde saymak benim gibi yüskelmekden iyidir :) ay ben bebiş düşüncesiyle bişey yapamıyorum açıkçası. ne çay, ne detox, ne koşu kaldım böyle

her sabah plates yapmaya çalışıyorum sadece.

hoşgeldin excity merhaba
öncelikle tebrik edıorum seni
sabrından ve azminden dolayı tebrikler

hoşgeldin excity merhaba
öncelikle tebrik edıorum seni
sabrından ve azminden dolayı tebrikler

teşekkür ediyorum:) bi kere bu yola girdim ya artık devamı geliyor.
yeme alışkanlıklarım da düzeldi artık istesem de çok yiyemiyorum:)))
kk ile başladım kk ile bitireceğim. 50'ye düştüğümde zafer benimdir:))

Haklısın canım mantı ağır oldu akşam için biraz. Ama dolu dolu bir tabak yemedm.Az koydum tabağıma yani yoğurdumuda bol koydum.
Bugn öğlen bir poğaca ve bir tabak çorba içtim cnm sence bu nasıl poğaça ağoır kaçmşmıdır.?

hosgeldin excity...

ben biraz office izleyip çeviricem kızlar sonra yine gelirim. davet menüme bakıp fikir verin lütfen :)

akşama sebze ve 1 meyveyle geçirirsen bence gayet ii bi menü olur

nilufert selam tatlim naber?

dun sana mesaj yazmistim burda, gormedin mi??
canım gördümde cevap yazamadım saol bidenem iyiyim.
lachess hayatım kimler geliyor ? güzelmiş menün.

bu arada doğtaştan aldığım beyaz oturma odası koltuklarım geldi.şimdiden korkmaya başaldım galiba beyazdan.flok kumaş kullanan varmı kızlar aranızda?

Son düzenleme:

selam canım tebrik ederim

dizi tercüme mi ?

ben bunlari bazen tek ögünde yiyorum, hic takma kafana. haftaici dikkat et ki haftasonu misafirlerle yiyebilesin. bence facia bi durum yok site de düzeldi gibi gel sen yine gel...

gelecek misafirler yatili mi ?

canim bence corba sart. hazir domates corbasi yapsana, yakisir bence menüye..hem de kolay..
salata olarak lahana salatasi yapabilrsin, yoksa kisir
kisir yaparsan yanina biraz süs olarak domates ve salatalik dil veya salata kasesinda, altina eisberg koy öyle ikram et,ve kisir varsa hamur isi olmasin, yeterli karbonhidrat...
salata yaparsan hazir milföy hamurundan kücük kücük ici peynirli maydonozlu bohca yap derim
köfteyle ilgili pek fikrim yok. cigken kalipla kesersen olur ama pismisse formalri belli olmaz gibime geliyor.
püre, pilav cok iyi, pilava ben olsam bademleri kavururken birkac tane de dolmalik fistik atardim acaip lezzet katiyor
tatlin da cok iyi. bende gelebilir miyim ? istahim acildi :)

Kabaklı sandal sefası.

3 tane kabağı haşlayın, ortadan ikiye uzunlamasına kesip içini kaşıkla çıkartın, bunları bir borcama dizin 6 tane olacak. ayrı bir yerde, beyaz peynir, dereotu, bir yumurtayı ve bir miktar tuzu karıştırın, kabakların içine doldurun. Üzerine çok az kaşar rendesi koyabilirsiniz, ya da kendi yiyeceklerinize koymayın diğerlerine koyun. En son üzerlerine kırmızı pul biber, ve çok az zeytinyağı gezdirip, )kendinizkine koymayabilirsiniz yine) fırına verin. Üzerleri kızardığında pişmiş demektir.
Afiyet olsun:)

Çok teşekkür ederim canm akşama yapıcam bunu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…