Kabaklı sandal sefası.
3 tane kabağı haşlayın, ortadan ikiye uzunlamasına kesip içini kaşıkla çıkartın, bunları bir borcama dizin 6 tane olacak. ayrı bir yerde, beyaz peynir, dereotu, bir yumurtayı ve bir miktar tuzu karıştırın, kabakların içine doldurun. Üzerine çok az kaşar rendesi koyabilirsiniz, ya da kendi yiyeceklerinize koymayın diğerlerine koyun. En son üzerlerine kırmızı pul biber, ve çok az zeytinyağı gezdirip, )kendinizkine koymayabilirsiniz yine) fırına verin. Üzerleri kızardığında pişmiş demektir.
Afiyet olsun:)
lachess hayatım kimler geliyor ? güzelmiş menün.
bu arada doğtaştan aldığım beyaz oturma odası koltuklarım geldi.şimdiden korkmaya başaldım galiba beyazdan.flok kumaş kullanan varmı kızlar aranızda?
dizi tercüme mi ?
canim bence corba sart. hazir domates corbasi yapsana, yakisir bence menüye..hem de kolay..
salata olarak lahana salatasi yapabilrsin, yoksa kisir
kisir yaparsan yanina biraz süs olarak domates ve salatalik dil veya salata kasesinda, altina eisberg koy öyle ikram et,ve kisir varsa hamur isi olmasin, yeterli karbonhidrat...
salata yaparsan hazir milföy hamurundan kücük kücük ici peynirli maydonozlu bohca yap derim
köfteyle ilgili pek fikrim yok. cigken kalipla kesersen olur ama pismisse formalri belli olmaz gibime geliyor.
püre, pilav cok iyi, pilava ben olsam bademleri kavururken birkac tane de dolmalik fistik atardim acaip lezzet katiyor
tatlin da cok iyi. bende gelebilir miyim ? istahim acildi :)
Kabaklı sandal sefası.
3 tane kabağı haşlayın, ortadan ikiye uzunlamasına kesip içini kaşıkla çıkartın, bunları bir borcama dizin 6 tane olacak. ayrı bir yerde, beyaz peynir, dereotu, bir yumurtayı ve bir miktar tuzu karıştırın, kabakların içine doldurun. Üzerine çok az kaşar rendesi koyabilirsiniz, ya da kendi yiyeceklerinize koymayın diğerlerine koyun. En son üzerlerine kırmızı pul biber, ve çok az zeytinyağı gezdirip, )kendinizkine koymayabilirsiniz yine) fırına verin. Üzerleri kızardığında pişmiş demektir.
Afiyet olsun:)
Lachesis mısırlı havuç salatası çok güzel oluyo salata olarak onu yapabilirsin..
benimde haftasonu ağır misafirrlerim var onu yapıcam
cnm bunun tadi nasil ?
eşimin üniden arkadaşları gelecek, bir de eşleri, arkadaşlarını tanıyordum da eşiyle ilk defa tanışıcam. koltuklarını güle güle kullan canım. flok kumaş nasıl birşeydir hiç bilmiyorum. inşallah leke tutmayan kaygan bişeydir. benim krem koltuğum keten gibi çok leke tutuyor, örtü var üstünde o yüzden :) ama kollarında yok, onları da kosla spreyle siliyorum.
türkçe altyazı hazırlıyorum canım.
süper tavsiyeler canım. lahana salatası güzel fikir kısır yerine onu yapıyım.
börek dediğin gibi et olduğundan çok olur. etin yanında yoğurtlu tavuk salatası çok garip olur mu ya, kırmızı et sevmeyenler için iyi olur demiştim ama.
köfteyi dilimleyip veriyim ya hiç kalıpla uğraşmıyım dimi:)
gel bebekim seni de beklerim, ne güzel olur:)
pepper napıyorsun kuşum?
esin serbest zamanli mi calisiyor tatlim;ben çıkıyorum eşim geldi, araba kullanıcam tecrübem artsın diye öpüldünüz bebekler:)
türkçe altyazı hazırlıyorum canım.
süper tavsiyeler canım. lahana salatası güzel fikir kısır yerine onu yapıyım.
börek dediğin gibi et olduğundan çok olur. etin yanında yoğurtlu tavuk salatası çok garip olur mu ya, kırmızı et sevmeyenler için iyi olur demiştim ama.
köfteyi dilimleyip veriyim ya hiç kalıpla uğraşmıyım dimi:)
gel bebekim seni de beklerim, ne güzel olur:)
evet o da güzel olur havuç rendelemeye üşenmezsem yaparım. rende en sevmediğim işlerden biri, diğeri de sarımsak doğramak.
valla nefis oluyor;
ben birkez abimlere yapmistim, abim bayildi, esi sasirdi sen kabak sevmezsin diye, boylesi olursa severim dedi o da) harika olmus dedi.
dereotunu unutma ama , o tat veriyor buyuk olcude.
iyiyim cnmm;
gorusemedik, sen nasilsin? mesgulsun yine bu aralar, misafirler; ceviriler; cok sosyalsin ama hosuma gidiyor bu halin cnm. ceviriyi tv ye mi yapiyorsun; zevk icin internete mi yoksa?
esin serbest zamanli mi calisiyor tatlim;
bakiyorum cogu zaman erkenden geliyor?
koay gelsin cnmmm.. basarilarr
güzelmis ceviri olayi...
hmm bence olur biri et biri tavuk olsa da farkli seyler ve ayni tabakta yenmeyecek sonucta..
köfteyi dilimle gitsin, bildik seyler en iyisi, ugrassan da görüntüsü cok farkli olmaz nasilsa..
misafirlerin cok sanslilar :)
rendenin makinasi varmi ki? bende sevmem... sarimsak dogramakda mesele :s
çok sağol canım. ben çok seviyorum misafir ağırlamayı ilgilenmeyi, onları memnun etmeye çalışmayı, ama karşılığını bulamazsam da çok sinirleniyorum. benim evime gelen insan gülecek, eğlenecek somurtkan memnuniyetsiz tipleri bir daha evime sokmuyorum mesela:)
var canım mutfak robotları rende yapıyor. sarımsak doğramak içinde değişik bir rende aldım ama yarısı içinde kalıyor
maşşallah anchusam ne yaptın bize de anlat:)
maşşallah anchusam ne yaptın bize de anlat:)
ne yapicam, aslinda ne duyduysam yaptim.. ne iyi geldi acaba.. novocrin placenta arti losyonun yani sira, sarimsak yagi, badem yagi ve bepanten ampul, bir de agizdan b - e ve bitin kompleksi.... yani hep bilinen seyler.. simdi hc sac yagini alacagim. ben bu sampuani birakmayi hiiic dusunmuyorum. bir de arada bir organicum kullaniyorum ..
ne yapicam, aslinda ne duyduysam yaptim.. ne iyi geldi acaba.. novocrin placenta arti losyonun yani sira, sarimsak yagi, badem yagi ve bepanten ampul, bir de agizdan b - e ve bitin kompleksi.... yani hep bilinen seyler.. simdi hc sac yagini alacagim. ben bu sampuani birakmayi hiiic dusunmuyorum. bir de arada bir organicum kullaniyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?