50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bunun tadi nasil ?

Lachesis mısırlı havuç salatası çok güzel oluyo salata olarak onu yapabilirsin..
benimde haftasonu ağır misafirrlerim var onu yapıcam

eşimin üniden arkadaşları gelecek, bir de eşleri, arkadaşlarını tanıyordum da eşiyle ilk defa tanışıcam. koltuklarını güle güle kullan canım. flok kumaş nasıl birşeydir hiç bilmiyorum. inşallah leke tutmayan kaygan bişeydir. benim krem koltuğum keten gibi çok leke tutuyor, örtü var üstünde o yüzden :) ama kollarında yok, onları da kosla spreyle siliyorum.

dizi tercüme mi ?

türkçe altyazı hazırlıyorum canım.

süper tavsiyeler canım. lahana salatası güzel fikir kısır yerine onu yapıyım.
börek dediğin gibi et olduğundan çok olur. etin yanında yoğurtlu tavuk salatası çok garip olur mu ya, kırmızı et sevmeyenler için iyi olur demiştim ama.
köfteyi dilimleyip veriyim ya hiç kalıpla uğraşmıyım dimi:)

gel bebekim seni de beklerim, ne güzel olur:)

pepper napıyorsun kuşum?

Lachesis mısırlı havuç salatası çok güzel oluyo salata olarak onu yapabilirsin..
benimde haftasonu ağır misafirrlerim var onu yapıcam

evet o da güzel olur havuç rendelemeye üşenmezsem yaparım. rende en sevmediğim işlerden biri, diğeri de sarımsak doğramak.

ben çıkıyorum eşim geldi, araba kullanıcam tecrübem artsın diye öpüldünüz bebekler:)

cnm bunun tadi nasil ?

valla nefis oluyor;
ben birkez abimlere yapmistim, abim bayildi, esi sasirdi sen kabak sevmezsin diye, boylesi olursa severim dedi o da ) harika olmus dedi.
dereotunu unutma ama , o tat veriyor buyuk olcude.

iyiyim cnmm;
gorusemedik, sen nasilsin? mesgulsun yine bu aralar, misafirler; ceviriler; cok sosyalsin ama hosuma gidiyor bu halin cnm. ceviriyi tv ye mi yapiyorsun; zevk icin internete mi yoksa?

güzelmis ceviri olayi...

hmm bence olur biri et biri tavuk olsa da farkli seyler ve ayni tabakta yenmeyecek sonucta..
köfteyi dilimle gitsin, bildik seyler en iyisi, ugrassan da görüntüsü cok farkli olmaz nasilsa..
misafirlerin cok sanslilar :)

valla nefis oluyor;
ben birkez abimlere yapmistim, abim bayildi, esi sasirdi sen kabak sevmezsin diye, boylesi olursa severim dedi o da ) harika olmus dedi.
dereotunu unutma ama , o tat veriyor buyuk olcude.

ouu abin fena sevmis yoksa öyle demezdi dimi :) bende yapayim bi :) tarifini yazilar cogalmadan mailime atayim dereotu tamamdir, severim zaten

iyiyim cnmm;
gorusemedik, sen nasilsin? mesgulsun yine bu aralar, misafirler; ceviriler; cok sosyalsin ama hosuma gidiyor bu halin cnm. ceviriyi tv ye mi yapiyorsun; zevk icin internete mi yoksa?

internete yapıyorum canım. bazı izlediğimiz diziler var, çevireni fazla yok, bir sürü insan bekliyor, hayrına çeviriyim dedim.
ben de altyazılı izliyorum zaten hızlı hızlı ne konuştuklarını anlamıyorum :)
bir yandan da kendimiz için çeviriyorum yani, hem dilim için de iyi oluyor, bir sürü deyim falan öğreniyorum, sit-com geyiği falan :)
keyifli birşey bir de.

esin serbest zamanli mi calisiyor tatlim;

bakiyorum cogu zaman erkenden geliyor?

koay gelsin cnmmm.. basarilarr

yok canım serbest zamanlı değil ama kendi programını kendisi yapıyor, bir de saha falan geziyorlar, bugün bizim evin olduğu bölgedeymişler, ordan eve gelmiş işe dönmemiş. evimiz yakın olsa aslında daha çok erken döner ama, işyeri uzak olduğundan arabasız gidiyor servisle, o yüzden servisi bekliyor haliyle

çok sağol canım. ben çok seviyorum misafir ağırlamayı ilgilenmeyi, onları memnun etmeye çalışmayı, ama karşılığını bulamazsam da çok sinirleniyorum. benim evime gelen insan gülecek, eğlenecek somurtkan memnuniyetsiz tipleri bir daha evime sokmuyorum mesela:)

rendenin makinasi varmi ki? bende sevmem... sarimsak dogramakda mesele :s

var canım mutfak robotları rende yapıyor. sarımsak doğramak içinde değişik bir rende aldım ama yarısı içinde kalıyor

kizlar ben geldim
kuafore gittim bugun. ne yaptin bu saclara cok guclenmis dedi..
o kadar bakimin karsiligini almak coooook guzel...bir ara kel kalcagim saniyordum cunku...

e heralde sinirlenirsin, onca emek harciyor insan.. düsüncelerin cok güzel.

hmm o halde ceyizime bi robot sart dimi

maşşallah anchusam ne yaptın bize de anlat:)

ne yapicam, aslinda ne duyduysam yaptim.. ne iyi geldi acaba.. novocrin placenta arti losyonun yani sira, sarimsak yagi, badem yagi ve bepanten ampul, bir de agizdan b - e ve bitin kompleksi.... yani hep bilinen seyler.. simdi hc sac yagini alacagim. ben bu sampuani birakmayi hiiic dusunmuyorum. bir de arada bir organicum kullaniyorum ..

Son düzenleme:

o yaglari kullanirken sadece sac tellerine mi yoksa deriye de uyguluyor musun?? bir de yikamasi zor olmuyor mu??

novocrin placenta nedir ?
sarimsak yagi dedigin evde yagin icine sarmisak mi attin ? bepanten, bemiks bunlar burada var mi acaba ya,cok duyuyorum iyi geliyormus.

sampuanin hangisi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…