o yaglari kullanirken sadece sac tellerine mi yoksa deriye de uyguluyor musun?? bir de yikamasi zor olmuyor mu??
ne yapicam, aslinda ne duyduysam yaptim.. ne iyi geldi acaba.. novocrin placenta arti losyonun yani sira, sarimsak yagi, badem yagi ve bepanten ampul, bir de agizdan b - e ve bitin kompleksi.... yani hep bilinen seyler.. simdi hc sac yagini alacagim. ben bu sampuani birakmayi hiiic dusunmuyorum. bir de arada bir organicum kullaniyorum ..
novocrin placenta nedir ?
sarimsak yagi dedigin evde yagin icine sarmisak mi attin ? bepanten, bemiks bunlar burada var mi acaba ya,cok duyuyorum iyi geliyormus.
sampuanin hangisi ?
anchusa senin saclarin dogal olarak nasillar veya kullanmadan önce nasillardi ? yani düz dalgali, dolgun falan merak ettim..
diger topiclerden bi arkadas var, onun linkini ekliyorum saclarin gürlesmesi ve uzamasi icin formüller yazmis, resim de eklemis bakmanizi tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
depresyonda bu hastaligin yan etkisi.... psikiatri bolumune giden depresyon hastalarinin yuzde 40 i tiroid hastasiymis. Morali yuksek tutmak lazim.
Doktorla konustum, hersey kontrol altinda yilda bir gelmen yeterli dedi. Ablam da yilda bir gidiyor, o da tiroid hastasi. Yalniz kendimi sinirli hissedersem, sac dokulmesi yine baslarsa tabi giderim doktora.surekli takip ediyorum kendimi.bence 3 ayda bir gitmeye gerek yok.. 3 ay arayla uc kere bakildi tsh ima hersey normaldi su ana kadar. Insallah oynama yapmaz.Nodul var mi sende yoksa yalnizca hasimato mu?
insallah guzel olur spatz ve umarim begenirsin.
olsun canim onumuzdeki aylar olur.
selam canım
yok tatlım nodül filan yok .sende var mı
ya benim detoks hikaye olmak uzere. cok basim agridi....az kaldi bir sandwich yapip yememe....
İyi akşamlar kızlar bugnkü menüm
Sabah:1 dilim kızarmş ekmek.1 bardak şekersz çay.1 tane portakal
Ara:Orta boy bardak mısır.
Öğlen:1 tabak çorba.1 tane poğça
Ara:1 tane mandalina
Akşam :1 tane sandal sefası. (yarım Kabaktan)
insallah guzel olur spatz ve umarim begenirsin.
Dunku menum
Kahvalti:
1 kepekli simit
1 kk beyaz peynir
2 yesil zeytin
1 domates
2 salatalik
Ara:1 havuc , iki badem
Ogle: Mercimek corbasi, 3 izgara kofte, salata
Ara:1 dilim kepekli ekmek ve camamber peyniri
Aksam: 2 kasik zeytinyagli taze fasulye, sandal sefasi,cok bol salata
spor olarak da leslie fast 4 mile syaptim
dünkü menümü utana sıkıla yazıyorum..
kahvaltı
1 bardak tarçınlı süt 1 portakal
ara yapamadım
öğlen iki dilim tam tahıllı ekmekle yağsız kaşarlı tost
ara nar,bir avuç badem fındık kuruüzüm karışık
akşam iki lahmacı-un 1 ayran
ara 1 adet muz,nar..
kizlar ben geldim
kuafore gittim bugun. ne yaptin bu saclara cok guclenmis dedi..
o kadar bakimin karsiligini almak coooook guzel...bir ara kel kalcagim saniyordum cunku...
Beğendim ben menünü... Keşke bende az yiyebilsem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?