maşşallah anchusam darısı başımıza. ben de breziya fönü düşünüyorum, hem 3 ay fönlü kalıyor hem de saçı yapısını keratinle onarıyormuş. iyi yapan biryer bulursam yapabilirim.
iyice araştır canım.ben geçen sene yaptırmıştım.loreal in brezilya fönü.8 hafta garanti vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.ilk 1 hafta çok güzeldi.yıkayıp kurutup çıkıyordum. 2 . haftadan itibaren üzerine tekrar fön çekmem gerekti. sadece fönün süresi azaldı.önceden 15 dakikada çwkiyorsam 7-8 dakikada çekmeye başladım.kuaföre gidip söyledim.gittiğim yer de öyle kötü bir yer değildi.kuaför gel bir daha yapalım dedi.özür diedi falan.ama saça baya bir şey sürüyorlar.aynan saçını boyatmış gibi saatlerce bekliyorsun falan.tekrar yaptırsam ne değişecek ve saçım yıpranacak diye gitmedim.
novocrin placenta sampuanin adi. eczanelerde satiliyor.
aktarlarda da sarimsak yagi satiliyor.ve cok kokmuyor, yikayinca geciyor.
dalgali saclarim
benim saclarim cok kirilir ve dokulur. bu bakimlardan sonra hem uzamasi artti hem de kirilmadan uzuyor artik. bir de dokulmuyor. bu sinameke li bakimi ben de duydum ama uygulamadim.
..........................................
lachescimmm bu brezilya fönü nee
ilk defa duydum bi araştırayım bakıyım
heyooooo günaydııııııııııııııııın
çok mutluyum tartıyı öpebilirim
50.6 olmuşum
cetveli mi deiştireyim
NOT:ilk puan pazartesi 2. puan salı gününe ait
Pazartesi Salı
aygirl 8 7 cnm biraz kalori değeri fazla olan şeyler yemişsin =( dikkat tatlım bugun daha az kalori almaya dikkat et ki dengelensin=)
görebildiğim menülere not verdim..tşk eden arkadaşlarım olmuş..ay rica ederim şekerler ne demek zevkle yapıorum işten fırsat bulsam daha ayrıntılı yorumlar da yapabilcem ama bu kadarına yetişebilirorum=( hepinizi öpüorum bugun haftanın ortası cuma kilo bldirimleri var onu düşünerek yiyelim ne kadar az kalori o kadar az kilosloganıyla tam gaz diete devam bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?