50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar............nasılsınız bakalım......

Son düzenleme:

kızlar böyle bi menü listesi yapmıştık ama buraya eklenmiyor

Son düzenleme:
..........................................

Son düzenleme:
maşşallah anchusam darısı başımıza. ben de breziya fönü düşünüyorum, hem 3 ay fönlü kalıyor hem de saçı yapısını keratinle onarıyormuş. iyi yapan biryer bulursam yapabilirim.

iyice araştır canım.ben geçen sene yaptırmıştım.loreal in brezilya fönü.8 hafta garanti vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.ilk 1 hafta çok güzeldi.yıkayıp kurutup çıkıyordum. 2 . haftadan itibaren üzerine tekrar fön çekmem gerekti. sadece fönün süresi azaldı.önceden 15 dakikada çwkiyorsam 7-8 dakikada çekmeye başladım.kuaföre gidip söyledim.gittiğim yer de öyle kötü bir yer değildi.kuaför gel bir daha yapalım dedi.özür diedi falan.ama saça baya bir şey sürüyorlar.aynan saçını boyatmış gibi saatlerce bekliyorsun falan.tekrar yaptırsam ne değişecek ve saçım yıpranacak diye gitmedim.

Eki Görüntüle 114778

kızlar böyle bi menü listesi yapmıştık ama buraya eklenmiyor

vayy süpermiş ya, ben bu şekilde ayarlıyım menülerimi bakalım başarabilecek miyim?

hadi ya, saçı koruduğu falan yalan mı o zaman, hım o zaman vazgeçiyim en iyisi, keşke uzun süre kalsa

neyse ben de yatıyım iyi geceler herkese:)

Gelmisken bugün yediklerimi de yazayim:

sabah: 2 küück dilim tahilli ekmek, kabak cekirdekli, üzerine tereyag birine labne peyniri 2 zeytin
öglen: bir tabak sütlü cornflakes
ara: bir minik noel baba cikolatasi
aksam: sütlü havuc corbasi (annem yemekteyize özenmis) ve pilav, mantar

buraya kadari iyi amaaa....

galiba regl olucam, istahim ilginc, canim fena halde evde yapilan kurabiye cekti yaptim (hic huyum degildir, beceriksizimdir de bu konuda) az cikolatalilarindan 5-6 tane yemisimdir.

su an kendi hazirladigim 5i bi yerde cayini iciyorum hergün bir iki bardak icmeyi düsünüyorum

spor yok, sabah 25 dakika, öglen 15 dakika yürüdüm

Merhaba kızlar

ŞULECİM spor konusunda kendimi yaramaz öğrenci gibi hissetmeye başladım :78: Ya inan spor yapma niyeti var, fırsat yok. Ama bugün sırf imkansızlığıma inat 10 dk spor yaptım Bu hafta da pek vakit bulamıcam gibi gözüküyor. Ama haftaya tam gaz başlama fırsatı yakalıcam gibi gözküyor şimdilik

Buarada beslenme listeniz çok güzel olmuş, başarabilen arkadaşları tebrik ediyorum şimdiden :81:

Aygirlcüm sabah ve akşam arası öğünlerin pek olmamış. Spor için tebrikler

yaaaa kızlar bir türlü tekrar diete başlayamıyorum 5 kilo vrdim şımardım sanrım am yarın kesin başlıycam epeydirde yazmıyodum şimdi hergün yazıcam vericem kloları biri bana kötü polislik yapabilirmi? yani koçluk bende ona destek olurum veririz birlikte neolurrrr vazgecmek üzereyim yardı edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

NOT:ilk puan pazartesi 2. puan salı gününe ait

Pazartesi Salı
melahatt 7 8 sabahtan itibaren süper ama akşma olmamış=( keşke keki sabah yiyip gece tost yeseydin en azından sabahtan itibaren yakardın keki=(

cacansu 6 9 sabahki menüde peynirde olsaydı 10 olmuştu puanın=)

erbesen 10 6 regline bağlıorum cnm yoksa puan daha da düşük olabilirdi=) dikkat et cnm sende bu gun sebze meyve ağırlıklı beslenirsen denge sağlarsın=)

poşetçay 5

aygirl 8 7 cnm biraz kalori değeri fazla olan şeyler yemişsin =( dikkat tatlım bugun daha az kalori almaya dikkat et ki dengelensin=)

suleulku 8

anchusa 10 detoks

kuzu 8 8 tek lahmacun olsaydı örnek menüler arasında olabilridi=( lahmacunun yanında ayran ii bi seçim tebrikler=)

pepermint 6

intlogistics 3 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!

gzmnc 7 9

hatice-84 6

lachesis ekler detoksu=))

Spatz 8 7 git gide kalori değeri artıo meslektaşım aman dikkat =)

görebildiğim menülere not verdim..tşk eden arkadaşlarım olmuş..ay rica ederim şekerler ne demek zevkle yapıorum işten fırsat bulsam daha ayrıntılı yorumlar da yapabilcem ama bu kadarına yetişebilirorum=( hepinizi öpüorum bugun haftanın ortası cuma kilo bldirimleri var onu düşünerek yiyelim ne kadar az kalori o kadar az kilo sloganıyla tam gaz diete devam bayanlar

Son düzenleme:
lachescimmm bu brezilya fönü nee
ilk defa duydum bi araştırayım bakıyım

canım bir kimyasal ile saça kalıcı fön yapıyorlar. 2-3 ay gidiyormuş, keratinle kaplıyorlarmış o da aynı anda saçı koruyormuş iyileştiriyormuş, parlatıyormuş internette yazdığına göre. ama iyi biryerde yapılmazsa saça zarar da verebiliyormuş.nette yazanlar bunlar.

ama melahat yaptırmış, 2-3 haftada fön bozulmaya başlamış, çok dayanmamış yani. öyle olcaksa değmez açıkçası. baya da pahalı 300-400 lira.

haklisin canim bugün dikkat edicem biraz..
gayretlendim simdi, sagol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…