50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar..... sabahtan beri koşturuyorum yeni bş buldum geldim.hemen menümü yazayım dedim

dün oruç tutum

sahurda
1 tabak erişte
2 kaşık yoğurt
4 tavuk kanat (derisini yemedim)
1 muz bir mandalina yarım bardak süt

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kepçe etli bezelye yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
brokoli salatası ve yoğurtlu havuç salatası onlardanda en fazla 2 kaşık yemişimdir

ara
1 büyük fincan elma çay
2 büyük fincan kuşburnulu yeşil çay
3 tatlı kaşığı tramisu ( eşime getirmiştim o beğenmedi kalanını mecbur ben yedim)
4-5 kuru erik

bende araştırdım canım evet pahalı gerçekten. birde senin saçların öle çok kıvırcık kötü değil canım yaptırma bence sen zaten

Son düzenleme:
biliyormusunuz dün benim spora ve düzgün beselenerek kilo vermeye başlamamın senesiydi.... geçen sene 14 aralıkta 56.1 ile başlamşım...bu sene 53 falanım 1 senede 3 kilo vermişim güleymmi ağlayammı bilemedi :

:)))))
çok hoş yaa.
ben de mart nisan tam hatırlamıyorum.o zaman başlamıştım burayada talımya 58 le .52 ye kadar indim ama şimdi 53 -54 lerdeyim. ahhhh ah

..........................................

resim olarak eklesek en sonunda... yani koclara mail atilir, o hafta boyunca doldurur ve son halinin resmini cekip buraya ekler ...

harika, bence cok kararli ilerliyorsunuz ki bu en güzeli...

tebrikler....

darisi basima.....

resim olarak eklesek en sonunda... yani koclara mail atilir, o hafta boyunca doldurur ve son halinin resmini cekip buraya ekler ...

resim olarak ekleyince küçük görünüyor tıklamak gerekiyor...bu hafalık değil günlük olur anca...koçlar dodurur günün sonuna yayınlar diye düşündm bende senin gibi.....bu hafta geçtide önümüzdeki haftaya uygulayalım bari.....

Son düzenleme:

hmm, evet günlük olsa cok daha güzel olurdu... bana mail atabilir misin ben de deneyeyim??

bu hafta spor yapan yokmu yoksa burayamı bildirmiyorsunuz???? çok az bildiren var hayırdır????

ösür dilerim spor kocum :)) unutmusum

evet dün 40 dakka yürüyüs + 25 mekik. bugün sanirsam sadece 30 dakka yürüyebilirim ama +25 mekik kesin.. hatta bu aksam 50 yi deneyecegim. yarin bildiririm...

{| class="wikitable"
|
| Simple
| Piso
|-
| relaxationFactors
| p 0.3, <br >Rest 0.7
| Alle 1
|-
| nOuterCorrectors
| 0
| 2
|}

<table border="1">
<tr>
<th>{SIMPLETEXT1}</th>
<th>{SIMPLETEXT2}</th>
</tr>
<tr>
<td>{TEXT1}</td>
<td>{TEXT2}</td>
</tr>
</table>

<table border="1">
<tr>
<th>{SIMPLETEXT1}</th>
<th>{SIMPLETEXT2}</th>
</tr>
<tr>
<td>{TEXT1}</td>
<td>{TEXT2}</td>
</tr>
</table>

html kodlarıylamı denedin onu bende denedim ama kabul etmiyor onuda...(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…