heyooooo günaydııııııııııııııııın
çok mutluyum tartıyı öpebilirim
50.6 olmuşum
cetveli mi deiştireyim
canım bir kimyasal ile saça kalıcı fön yapıyorlar. 2-3 ay gidiyormuş, keratinle kaplıyorlarmış o da aynı anda saçı koruyormuş iyileştiriyormuş, parlatıyormuş internette yazdığına göre. ama iyi biryerde yapılmazsa saça zarar da verebiliyormuş.nette yazanlar bunlar.
ama melahat yaptırmış, 2-3 haftada fön bozulmaya başlamış, çok dayanmamış yani. öyle olcaksa değmez açıkçası. baya da pahalı 300-400 lira.
biliyormusunuz dün benim spora ve düzgün beselenerek kilo vermeye başlamamın senesiydi.... geçen sene 14 aralıkta 56.1 ile başlamşım...bu sene 53 falanım 1 senede 3 kilo vermişim güleymmi ağlayammı bilemedi :
biliyormusunuz dün benim spora ve düzgün beselenerek kilo vermeye başlamamın senesiydi.... geçen sene 14 aralıkta 56.1 ile başlamşım...bu sene 53 falanım 1 senede 3 kilo vermişim güleymmi ağlayammı bilemedi :
3 kiloyu vermeseydin ya ? bide öyle düsün
..........................................
resim olarak eklesek en sonunda... yani koclara mail atilir, o hafta boyunca doldurur ve son halinin resmini cekip buraya ekler ...
:)))))
çok hoş yaa.
ben de mart nisan tam hatırlamıyorum.o zaman başlamıştım burayada talımya 58 le .52 ye kadar indim ama şimdi 53 -54 lerdeyim. ahhhh ah
resim olarak ekleyince küçük görünüyor tıklamak gerekiyor...bu hafalık değil günlük olur anca...koçlar dodurur günün sonuna yayınlar diye düşündm bende senin gibi.....bu hafta geçtide önümüzdeki haftaya uygulayalım bari.....
aa ben yürüyüs yapiyorum hergün 40-45 dakka kadar + 25 mekik....
<table border="1">
<tr>
<th>{SIMPLETEXT1}</th>
<th>{SIMPLETEXT2}</th>
</tr>
<tr>
<td>{TEXT1}</td>
<td>{TEXT2}</td>
</tr>
</table>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?