50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kisi--------sabah----------ara-----------öglen------------ara----------------aksam----------ara-------------------------------------------------”-”----son
------------(1p)----------(1p)------------(3p)-------------(1p)----------------(3p)-----------(1p)------------------------------------------------#-----#
----------Düz. Kah----Mv,KMv,KYs----Sz,KBk,Et,Tv,Bk----Mv,KMv,KYs------Sz,KBk,Et,Tv,Bk---Mv,KMv,KYs-------------------------------------------------------
-------------------St,Ay,BCy,MSu-------Ek,Pv,Ma-------St,Ay,BCy,MSu-------Ek,Pv,Ma------St,Ay,BCy,MSu-------------------------------------------------
----------------------------------------Ay,Yog,Sal-------------------------Ay,Yog,Sal---------------------------------------------------------------------

Şule-------->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Peppermint->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Lachesis---->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Gzmnc----->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Aygirl------->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Anchusa---->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Dulcina----->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Kuzu------->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Erbesen---->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Intlogistics-->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

ca_cansu--->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Hatice_84-->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

Poşetcay--->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

sPatz------>-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####

bu günlük yayinlanabilir, en azindan düzgün duruyor. asil listeyi de hafta basinda koc olana yollariz...
# ler silinip yerine puanlar yazilirsa düzgün görüntüleniyor...

regl oldum ohh mis gibi iştiham da kesildi yoksa deli gibi yiyordum.öğlen de tavuk çıkmış işyerinde normalde yerim ama buranın tavuğunu sevmiyorum canımda istemedi . dolayısıyla hiç bişi yemedim.ne yesem acaba canımda bişey isemiyorum gerçide

benim menüm:

sabah--> 1 bardak süt+kk peynir+recel

ara--> mandalina

öglen--> 1 tabak corba+kücük bir kase patates püresi+ayran

ara--> muz

aksam--> corba+patates püresi+salata

evet diğerlerine göre daha okunaklı olmuş ellerine sağlık.... ama genede biz bildiğimiz içinyazılanları okuybiliyoruz ilk gören için zo olur... en iyisi excel sayfasını günlük doldurup resim olarak yayınlamak....diyorum sizce kızlar ?????

o cok daha güzel olur... ama bunda da altina kisaltmalarin neler oldugunu yazariz.. zaten listeyi herkes birkere kopyalasin kendisine saklasin. koc oldugu hafta üzerinde degisiklikler yapip kopyala yapistir da yapabilir...

benim menüm:

sabah--> 1 bardak süt+kk peynir+recel

ara--> mandalina

öglen--> 1 tabak corba+kücük bir kase patates püresi+ayran

ara--> muz

aksam--> corba+patates püresi+salata

senin şartlarında çok güzl bir menü......tebrik ederim

senin şartlarında çok güzl bir menü......tebrik ederim

tesekkür ederim :)) tarhana corbasini özlemistim, bolcana yaptim, insallah tezgahin uzerinde bisi olmas :)) ama bugün püreden az yerim yarina da yanina kiymayla bisi yapar 3 ünü birlestiririm die düsünüyorum...

tartim yok ama vücudumun birascik da olsa sekle girdigini hissediyorum.. kiyafetlerimden anliyorum ama emin degilim :))

yilbasindan sonra kesinlikle bir tarti alacagim, olmuyor böyle.. marketler de bi getirtmiyorlar ki söyle indirimde guzel bir tarti (

bence de resim olarak daha iyi

Kizlar bugün sabah bi dilim siyah cekirdekli ekmek yedim (kücük bir dilim) ve bir domates
ara yapmadim
öglen yemekteydik yine, noel yemekleri maglum, bir kirmizi biber, az mozzarella ve domates ve gnocci dedim, sosu agirdi ama baska yiyebilecegim secenek yoktu
aksama corba düsünüyorum ve birazdan elma iyi gelir sanki ara olarak

kizlar bu sekilde olmaz mi ? ben alakasiz bilgiler yazdim

olurda bizm tablo çok büyük olduğuiçin sığmıyor...ama şöyle olabilir çok ayrıntı olmdan sadece öğünleri yapmışmı atlaışmı diye bakılabilir...

olurda bizm tablo çok büyük olduğuiçin sığmıyor...ama şöyle olabilir çok ayrıntı olmdan sadece öğünleri yapmışmı atlaışmı diye bakılabilir...

o zaman koc sadece ara ögün ve ana ögün isimleriyle birlikte kac puan verdigini yazsin günlük.. haftanin sonunda da toplu pano resim olarak eklensin.. zaten biz bizeyiz burada :) anlasilir....

o zaman koc sadece ara ögün ve ana ögün isimleriyle birlikte kac puan verdigini yazsin günlük.. haftanin sonunda da toplu pano resim olarak eklensin.. zaten biz bizeyiz burada :) anlasilir....

hııımmm olabilir aslında.......

tesekkurler kocummm

yaaa ben hasta oluyorum (

suan en sooonn istedigim sey hasta olmak ama yaaa........

bogazlarim kötü, basim agriyor, halsizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…