beni hiç bi listeye eklemiyorsunuz artık
kisi--------sabah----------ara-----------öglen------------ara----------------aksam----------ara-------------------------------------------------”-”----son
------------(1p)----------(1p)------------(3p)-------------(1p)----------------(3p)-----------(1p)------------------------------------------------#-----#
----------Düz. Kah----Mv,KMv,KYs----Sz,KBk,Et,Tv,Bk----Mv,KMv,KYs------Sz,KBk,Et,Tv,Bk---Mv,KMv,KYs-------------------------------------------------------
-------------------St,Ay,BCy,MSu-------Ek,Pv,Ma-------St,Ay,BCy,MSu-------Ek,Pv,Ma------St,Ay,BCy,MSu-------------------------------------------------
----------------------------------------Ay,Yog,Sal-------------------------Ay,Yog,Sal---------------------------------------------------------------------
Şule-------->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Peppermint->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Lachesis---->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Gzmnc----->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Aygirl------->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Anchusa---->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Dulcina----->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Kuzu------->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Erbesen---->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Intlogistics-->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
ca_cansu--->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Hatice_84-->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
Poşetcay--->-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
sPatz------>-##---------##---------------##---------------##----------------##-------------##------------------------------------------##------####
bu günlük yayinlanabilir, en azindan düzgün duruyor. asil listeyi de hafta basinda koc olana yollariz...
# ler silinip yerine puanlar yazilirsa düzgün görüntüleniyor...
evet diğerlerine göre daha okunaklı olmuş ellerine sağlık.... ama genede biz bildiğimiz içinyazılanları okuybiliyoruz ilk gören için zo olur... en iyisi excel sayfasını günlük doldurup resim olarak yayınlamak....diyorum sizce kızlar ?????
benim menüm:
sabah--> 1 bardak süt+kk peynir+recel
ara--> mandalina
öglen--> 1 tabak corba+kücük bir kase patates püresi+ayran
ara--> muz
aksam--> corba+patates püresi+salata
senin şartlarında çok güzl bir menü......tebrik ederim
beni hiç bi listeye eklemiyorsunuz artık
evet diğerlerine göre daha okunaklı olmuş ellerine sağlık.... ama genede biz bildiğimiz içinyazılanları okuybiliyoruz ilk gören için zo olur... en iyisi excel sayfasını günlük doldurup resim olarak yayınlamak....diyorum sizce kızlar ?????
a b c d e f
1
2 x
3 x
4
5
kizlar bu sekilde olmaz mi ? ben alakasiz bilgiler yazdim
kizlar bu sekilde olmaz mi ? ben alakasiz bilgiler yazdim
olurda bizm tablo çok büyük olduğuiçin sığmıyor...ama şöyle olabilir çok ayrıntı olmdan sadece öğünleri yapmışmı atlaışmı diye bakılabilir...
o zaman koc sadece ara ögün ve ana ögün isimleriyle birlikte kac puan verdigini yazsin günlük.. haftanin sonunda da toplu pano resim olarak eklensin.. zaten biz bizeyiz burada :) anlasilir....
bunu direk kopyala yapistir mi yaptin canim??
Pazartesi Salı
melahatt 7 8 sabahtan itibaren süper ama akşma olmamış=( keşke keki sabah yiyip gece tost yeseydin en azından sabahtan itibaren yakardın keki=(
cacansu 6 9 sabahki menüde peynirde olsaydı 10 olmuştu puanın=)
erbesen 10 6 regline bağlıorum cnm yoksa puan daha da düşük olabilirdi=) dikkat et cnm sende bu gun sebze meyve ağırlıklı beslenirsen denge sağlarsın=)
poşetçay 5
aygirl 8 7 cnm biraz kalori değeri fazla olan şeyler yemişsin =( dikkat tatlım bugun daha az kalori almaya dikkat et ki dengelensin=)
suleulku 8 8 allah kabul etsin cnm=)
anchusa 10 detoks
kuzu 8 8 tek lahmacun olsaydı örnek menüler arasında olabilridi=( lahmacunun yanında ayran ii bi seçim tebrikler=)
pepermint 6 10 çok başarılı bravooo=)
intlogistics 3 3 berbatsın! Böle gidersen sağlıksız bi sıska olcaksın!
gzmnc 7 9
hatice-84 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?