50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlarr

tum gundur pek giremedim siteye

simdi geldim ama bu sefer de kimse yok

anchusa ne guzelll saclarini kuvvetlendirmissin bakimlarla..
benim hic vaktim yok bakima

yalniz bana da john frieda cok iyi geldi; sac uclarim kuruyordu boyadan ,serum kullaniyordum ; simdi serum bile surmuyorum yumusacik saclarim; bir de cok parliyorr

nilufert regli olmussun, istahim gitti demissin, bu iyi bisey.. he hee )
ben de olcam h.sonu; su anda istahim tavann.. puanlama sistemi var diye zor tutuyorum kendimi

spatz cnm neden girmiyosun listelere; sporlarini ve menulerini bildiriyo musun cnm??

sule tatlim bisey yok, bu hafta keyifsizim biraz; spor yapmak istemiyor canim...

canımmm benimmmmm sen ayrısın şekerim . bak bende eklenmiyorum:))) bende geçen 2 hafta izindeydim .kızlar çoşmuş puanlmalrrr yok bilmem nelerrr

beni hiç bi listeye eklemiyorsunuz artık

bayanlaaaar ptesi salı ve çarşamba günkü menülerinizi söleyin hemen ekliyim listeye sizide..gerci ben daha öncede sölemiştim işten dolayı çok fazla ilgilenemıorum kusura bakmayın arada kaçırıosam=(
elimden geldiğince yapmaya çalışıorum

kocum ben bugunku menumu yarin bildiririm..
aksam ne yiyecegim belli olmuyor da bazen..

Selam kızlar.
Bugün pek giremedim siteye kusura bakmayın.:) geçmişide okumadım ne var ne yok ?
Bugünkü menüm pek güzel olmasada söliyim
Sabah.:1 dilim kızarmış ekmek yaptım çantama koydum geç kalıyordum yolda yedim.1 bardak çay içtim.1 tane portakal yedim.
Ara:1 tane zeytinli poğça.1 tane elma
Öğlen:Misafrliğe gittim annemle.
1 tane börek.1 kaşık kısır.1 kaşık makarna.1 tane profiteröl.1 bardak çay. =(
Akşm:Bu kadar yemekten sonra bi şey yemeyi düşünemiyorum.Sadece yersem meyve yerim.Elma yada mandalina. o kadar.

yaaa ben hasta oluyorum (

suan en sooonn istedigim sey hasta olmak ama yaaa........

bogazlarim kötü, basim agriyor, halsizim...

bu konuda sicak tavuk sulu corba cok iyi, aspirin complex de baslangicta alinirsa ise yariyor umarim soguk alginligidir da hemen gecer

slm.,allah kabul etsin canim

herkese slm.,bugünki menüm
sabah:2dilim kepekli ekmek,yarim domates
2tane zeytin,salatalik,kk beyaz peynir
1fincan cay
ara:light yogurt
öglen:1kase domates corbasi
2kasik etli patates yemagi
2tane biber tursusu
ara:kücük parca cevizli tarcinli kek
aksam:2kasik bulgur pilavi,az cacik
ara:meyve yemegi düsünüyorum
,buaralar fazla giremiyoru,isim yogun oldugu icin,herkese slm.:79:

kızlar başladım bantla yapıyodum dietimi devam ediyorum
bugün:
1dilim kepek ekmeği
zeytin
peynir
çay
akşamada salata yiycem
1 saat spor yapıcam titreşimli kemerimi takıcam yatıyokende termal kemerimi takıcam
yorumlarınızı bekliyorum

selam kızlar.bugün eve geç geldim.çok üşüdüm dışarıda,çok soğuktu.benim de boğazım kaşınmaya başladı.sıcak bir şeyler yapıp içeceğim.

yarın temizliğe kadın gelecek.ben şimdiye kadar çok az çağırmıştım.hep yaparım nolacak diye düşünüyordum.sadece büyük temziliklerde alıyordum.ama artık 2 haftada bir almaya başladım.yarım gün alıyorum öğlene kadar çalıştığım için. valla memnun kaldım.bir günde yaptığı işlerin çoğunu yapıyor.sadeec ben süpürgeyi yapıyorum.camları siliyor.en çok da ona seviniyorum.çünkü yükseklik korkum var. ben de oturmuyorum, onunla beraber yapıyorum amadeğiyor. hem fiyatı da çok uygun tavsiye ederim kızlar.kendimize yormaya değmez.

bugünkü menümü yazayım.

sabah: peynirli-maydonozlu yağsız tost

ara: 1 mandalina,1 elma

öğle: 2 kaşık makrna, 2 kaşık patets salatası

ara: çeyrek dilim kek

akşam:çorba yapıp içececğim.

evet sana katılıyorum paranda varsa çağıracaksın buyük yük kalkıyor insanın omuzlarından bu arada güzel vermişsin kiloları cnm nasıl ve ne kadar zaman da verdin??????

selam herkese
İntlogistic bugünkü menüm
sabah: meyve
beşibiyerde çayı
öğle: pancar turşulu yeşil salata yağsız
ara: meyve
akşam: meyve
beğenmeyeceksin biliyorum yarın devam etmeyeceğim
spor yapamadım yine

hayır devam et cnm bende yapamıyodum hemde evde boşum ama bugun başladım bu konuda aynı seylerı hıssedıyoruz bırbırımızı tetikleyelim ben bugun yaptım yarın sorucam kesın yap tamam cnm

hayır devam et cnm bende yapamıyodum hemde evde boşum ama bugun başladım bu konuda aynı seylerı hıssedıyoruz bırbırımızı tetikleyelim ben bugun yaptım yarın sorucam kesın yap tamam cnm

canım hoş geldin aramıza..... biz spor listeside yapıyoruz dahil olmak istermisin? günlük kaç dkspor yaptığımız paylaşıyoruz ben liste tutuyorum hafta sonunda sürelere göre1. mizi seçiyorz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…