canımmm benimmmmm sen ayrısın şekerim . bak bende eklenmiyorum:))) bende geçen 2 hafta izindeydim .kızlar çoşmuş puanlmalrrr yok bilmem nelerrr
beni hiç bi listeye eklemiyorsunuz artık
bol bol c vitamini al cnm,yaaa ben hasta oluyorum(
suan en sooonn istedigim sey hasta olmak ama yaaa........
bogazlarim kötü, basim agriyor, halsizim...
bol bol c vitamini al cnm,
sicak sicak seyler ic
iyi gelir
olmazsin hasta insallahh
bayanlaaaarptesi salı ve çarşamba günkü menülerinizi söleyin hemen ekliyim listeye sizide..gerci ben daha öncede sölemiştim işten dolayı çok fazla ilgilenemıorum kusura bakmayın arada kaçırıosam=(
elimden geldiğince yapmaya çalışıorum
yaaa ben hasta oluyorum(
suan en sooonn istedigim sey hasta olmak ama yaaa........
bogazlarim kötü, basim agriyor, halsizim...
bu konuda sicak tavuk sulu corba cok iyi, aspirin complex de baslangicta alinirsa ise yariyor umarim soguk alginligidir da hemen gecer
umarim.... hic istemiyorum hasta olmayi...
günaydınlar..... sabahtan beri koşturuyorum yeni bş buldum geldim.hemen menümü yazayım dedim
dün oruç tutum
sahurda
1 tabak erişte
2 kaşık yoğurt
4 tavuk kanat (derisini yemedim)
1 muz bir mandalina yarım bardak süt
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kepçe etli bezelye yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
brokoli salatası ve yoğurtlu havuç salatası onlardanda en fazla 2 kaşık yemişimdir
ara
1 büyük fincan elma çay
2 büyük fincan kuşburnulu yeşil çay
3 tatlı kaşığı tramisu ( eşime getirmiştim o beğenmedi kalanını mecbur ben yedim)
4-5 kuru erik
umarim.... hic istemiyorum hasta olmayi...
seni cok iyi anliyorum
selam kızlar.bugün eve geç geldim.çok üşüdüm dışarıda,çok soğuktu.benim de boğazım kaşınmaya başladı.sıcak bir şeyler yapıp içeceğim.
yarın temizliğe kadın gelecek.ben şimdiye kadar çok az çağırmıştım.hep yaparım nolacak diye düşünüyordum.sadece büyük temziliklerde alıyordum.ama artık 2 haftada bir almaya başladım.yarım gün alıyorum öğlene kadar çalıştığım için. valla memnun kaldım.bir günde yaptığı işlerin çoğunu yapıyor.sadeec ben süpürgeyi yapıyorum.camları siliyor.en çok da ona seviniyorum.çünkü yükseklik korkum var. ben de oturmuyorum, onunla beraber yapıyorum amadeğiyor. hem fiyatı da çok uygun tavsiye ederim kızlar.kendimize yormaya değmez.
bugünkü menümü yazayım.
sabah: peynirli-maydonozlu yağsız tost
ara: 1 mandalina,1 elma
öğle: 2 kaşık makrna, 2 kaşık patets salatası
ara: çeyrek dilim kek
akşam:çorba yapıp içececğim.
selam herkese
İntlogistic bugünkü menüm
sabah: meyve
beşibiyerde çayı
öğle: pancar turşulu yeşil salata yağsız
ara: meyve
akşam: meyve
beğenmeyeceksin biliyorum yarın devam etmeyeceğim
spor yapamadım yine
hayır devam et cnm bende yapamıyodum hemde evde boşum ama bugun başladım bu konuda aynı seylerı hıssedıyoruz bırbırımızı tetikleyelim ben bugun yaptım yarın sorucam kesın yap tamam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?