slm.aygirl naber nasil gidiyor?nasilsin canim,ben bugün yavas yavas normale dönüyorum,havalarin durumu malum hasta olmamak mümkün degil hele sürekli disari cikmak zorundaysan,aman canim kendine iyi bak,selamlar
bende menümü yazayım bu saatten sonra bir şey yemem herhalde
sahurda
1 kase çorba
1 dilim ekmek ve çeyrekten fazla simitle havuçlu yoğurt salatası
1 barda süt
iftarda
bir kase mercimek çorbası
bol hoşaf
3 kaşık bulgur pilavı
3-4 kaşık brokoli salatası
fırnda balık
ara
2 fincan yeşil çay
yarım dilim kazandibi
canım hoş geldin aramıza..... biz spor listeside yapıyoruz dahil olmak istermisin? günlük kaç dkspor yaptığımız paylaşıyoruz ben liste tutuyorum hafta sonunda sürelere göre1. mizi seçiyorz...
canım hoş geldin aramıza..... biz spor listeside yapıyoruz dahil olmak istermisin? günlük kaç dkspor yaptığımız paylaşıyoruz ben liste tutuyorum hafta sonunda sürelere göre1. mizi seçiyorz...
sbh ( 1p ) ara (1p) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) “-”ler SON
Düzgün K. Meyve-K.Meyve-K.Yemis Sebze-K.Bakla-Et-Tavuk-Balik Meyve-K.Meyve-K.Yemis Sebze-K.Bakla-Et-Tavuk-Balik Meyve-K.Meyve-K.Yemis
Süt-Ayran-B.Cayi-M.Suyu Ekmek-Pilav-Makarna Süt-Ayran-B.Cayi-M.Suyu Ekmek-Pilav-Makarna Süt-Ayran-B.Cayi-M.Suyu
Ayran-Yogurt-M.suyu-Salata Ayran-Yogurt-M.suyu-Salata
Şule -----------------> --------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Peppermint ------->--------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Lachesis -----------> --------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Gzmnc -------------> --------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Aygirl -------------->--------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Anchusa ----------> --------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Dulcina ----------->--------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Kuzu --------------->--------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Erbesen -----------> --------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Intlogistics ------->--------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
ca_cansu --------->--------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Hatice_84 ---------> --------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
Poşetcay ---------> --------##---------------------##------------------------------##-------------------------------------------------##-----------------------------------------##-------------------------------------------##------------------------------##---------------####
poşetçay, pepermint, gzmnc, lachesis, spatz..
bayanlaaaar
çarşamba günkü menüleri alıyım..
@kahvem kuzum nasılsın?
@şulem bugün senin listene uymaya çalışıyordum son anda sapıtmışım
selam herkese
İntlogistic bugünkü menüm
sabah: meyve
beşibiyerde çayı
öğle: pancar turşulu yeşil salata yağsız
ara: meyve
akşam: meyve
beğenmeyeceksin biliyorum yarın devam etmeyeceğim
spor yapamadım yine
poşetçay, pepermint, gzmnc, lachesis, spatz..
bayanlaaaar
çarşamba günkü menüleri alıyım..
günaydınlarr:79:
Günaydin kizlar nasilsiniz ?
lachem çok yoğunum ya
şu iki saatte bir boşluğum var öğleden sonra yine kırk yılın çarşambası:84:
sen nasılsın kuzum , keyifler yerinde mi?
ben hastayim malesef( dün sinyallerini veriyordu bugün iyice artti
geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?