gzmnc gecmis olsun canim.peki calisiyor musun bu halde ?
poşetçay, pepermint, gzmnc, lachesis, spatz..
bayanlaaaar
çarşamba günkü menüleri alıyım..
tesekkürler....
dün ancak yemegimi yiyip yatabildim, aslinda sicak cay da icebilseydim iyi olurdu ama hiic halim yoktu(
koçum menumumu mantı bozuyo biliyorum ama, akşama kadar iyimiş dimi
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği+beyaz peynir + domates+salatalık + 1 kupa şekersiz çay
ara: fındık, badem, kuru üzüm 1 avuç
öğlen: tavuk şiş+ 2 kaşık bulgur pilavı + bir kaç çatal salata +ayran
ara: yeşil çay + 1 biskuvi
akşam: 1 tabak mantı
ara:2 mandalina
Günaydin kizlar nasilsiniz ?
günaydin gzmnc,sanada buara gecmis olsun,insallah cabuk atlatirsin,kendine iyi bak,selamlar....:79:
evet.. yapmam gereken seyler var.. yarin hocayla toplanti var
bugünü atlatsam yarin toplantidan sonra istirahat alirim die düsünüyorum ama bakalim.. insallah gerek de kalmaz...
günaydin kizlarrrrrrrrr,
slm.aygirl,bendede isler yolunda sükür,evet calisiyorum, ben sadece gece nöbeti yaptigim icin yogun oluyorum malum cocuklarda olunca daha cok kosusturma oluyor.
evet ya bugün kar yagacakmis dikkat et kendine iyi bak canim....
herkese slm.
slm tatlim. gece nöbeti mi ? hangi branstasin ? o kosusturmalar bitmiyor ki..
karlar yagiyor evet bugün daha bi cogalacakmis. haftasonu gelsenkirchende avrupa kültür baskenti etkinliklerinin kapanisina davetliyim ama malesef gidemeyecegim, bu havada 2 saat gösteri icin hastalanmak istemiyorum cünkü. önümüzdeki günlerde tatilin var mi ?
ben de dün sadece 30 dak yürüyebildim + 25 mekik... eve vardigimda kardan adam olmustum :))
soguktu ama temiz hava iyi geldi...
bugün sogukta pek kalmamayi düsünüyorum ama bakalim...
Iyi dilekleiniz icin cok cok tesekkür ederim... simdi kendime bir fincan yesil cay aldim... mandalinam ve muzum da var :))
insallah en kisa sürede toparlanirim....
burun spreyimi evde unutmusum, burnum cok fena kapali, acmak icin bildiginiz dogal bir yol var mi ??
burnuna tuzlu su cekersen acilir ama bu hos degil biliyorum. iyi bi sakiz da bazen iyi geliyor hani cok naneli ..
bu arada kizlar benim regl geldim gelecegim diyor belli ki, hormanlar bi acaip. aniden asabilesiyorum bi an aglamakli oluyorum ise bile konsantr olamiyorum bu garip duygulardan.
ben hastanede ortopedi bölümünde calisiyorum canim,cocuklar oldugu icin sabah ve öglen vardiyesi yapamiyorum cünki esimde sabah cikip aksam dönüyör cocuklari herzaman almaya giden kimse yok,mecburen böyle olmak zorunda.....evet tatilim var canim,birikmis saatlerim var onlari kullanacagim..
bencede bu havada sarmaz zaten bide hasta olursun tatillerin tadini cikartamassin,var degilmi tatilin?
bu yesil caylarin tansiyon düsürmek gibi bir özellikleri var mi??
ben ne zaman icsem, kalp atisim hizlaniyor, kendimi cook halsiz hissediyorum. ayakta duracak gücüm kalmiyor... kahve daha da beter...
hmm deneyeyim...
ayy evet cok kötü, ben ne zaman regli olsam, zara'nin kizim diyor türküsünü acar defalarca dinler oturur aglarim... diger türlü cok asabi oluyorum.. icimdeki enerjiyi birsekilde cikartiyorum sanirim :))
Kaldim anam gurbet elde hasret sabrimi deniyor
Yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor
Yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor
Nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor
Ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor
Ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor
Kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor
Kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor
Benden garip dertli anam senden ayri olmaz yaram
Ne sarilan ne seven var eller sen degil ki anam
Ne arayan ne soran var caresizim halim yaman.
Nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor
Ben nezaman bir of çeksem hatrima anam geliyor
Ben nezaman bir of çeksem imdada anam geliyor
Kizim diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor
Kizim diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?