o zaman cok agir gecer günlerin, hani cifte vardiyali calisir gibisin, cocuklar mutlaka yoruyor insani..
bu arada bi yerim kirilirsa sana gelirim
benim de tatilim var daha, ya noel sonrasi ya da 1. ocak haftasinda alicam 3-4 gün.. ama kararsizim, cünkü noel sonrasi ofiste calismak iyi olur aslinda, millet o günlerde kendileriyle mesgul diye. kalan islerimi halledebilriim, ilk ocak haftasinda da patron yok ama sanki isler cogalir gibime geliyor. su an bir projemiz var ve bu ay sonu yine belirli müddetler doluyor, sirketlerle yazisma falan basliyor. hem kalan islerimi halletmeliyim rahatca hem de o cikacak isleri planlamaliyim. aslinda hic izin kullanmasam yeridir, o kadar cok isim. ama su da var, su an personel sorunumuz var ve daha sonra izin kullanma gibi bir olanagim olmayacak uzun süre. hazir patron yokken kullanmam cok iyi olur. bakayim, biseyler yapmaliyim artik..
sanada kolay gelsin,insallah biryerini kirmassin tabi,kaza geliyorum demez hani olurda ya ozaman bana gel tabi,süper bakarim sana
yeşil çayda kafein canım o çarpıntı yapıyordur, kötü oluyorsan içme.
canim ben onu dinlesem daha cok aglarim heralde. ama genelde türkülerde biraz desarj etkisi oluyor bunu bende farkettim. bi sevgilim olsa da catsam, naz yapsaydim biraz. ama kahretsin ondan da yok
hmmm, demek ondanmis... evet gercekten cok etkiliyor... ne kadar limon kayarsam koyayim, hemen benim eller titremeye basliyor.. normalde de tansiyonum düsüktür ama cay ve kahveden sonra daha kötü oluyor.. evet en iyisi icmemek.. sicak su iceyim sadece...
ben eger aglamazsam rahat edemiyorum... türkü de bahanem oluyor, diger türlü kafamda 100binmilyon sey kurup onlara takiyorum...
he he benim ki coook cekiyor benden :) zaten direk anliyor, sen karisiksin bana yaklasmasan canim diyip siyriliyor isin icinden...
insallah gönlüne göre biri cikar karsina.. kiymetini bilir.. en az senin onu sevdigin kadar o da seni sever ve deger verir...
kizlar ben yavas yavas yemek yapmak icin kalkmam lazim daha ne pisirecegimide bilmiyorum anca isim biter cocuklarin saatine,herkese kolay gelsin:79:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlisteyi açıklıorum çarşamba gününe ait olan bi tek poşetçay eksik
Çarşamba
aygirl 7 afiyet olsun cnm kurabiyeler güzelmiydi?=)
kahve bana da carpinti yapar bazen, ellerimi de tiretir..
yesil cayda ve türk cayinda nadir oldu ..
türküye bi agliym derken bosalmis oluyorsun, etkili bir yöntemmis. beni aglamak kesmiyorsakin yapili aygirl su günlerde biraz hircinlasiyor aslinda birini dövsem rahatlayabilirim belki
hehe öyle diyor ha :) insallah canim. su an biraz öyle biri olsa diye umut ediyorum, her zaman güclü olamiyorum :44:bide maglum konu var ya, aslinda ne kadar vazgecsem de, böyle anlarda cosuyorum, olsaydi nolurdu pis adam falan diyorum :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlisteyi açıklıorum çarşamba gününe ait olan bi tek poşetçay eksik
Çarşamba
melahatt 6 karbonhidrat ağırlıklı olmuş azcık=(
cacansu 8 sende farkındasın cnm öğlen biraz fazla olmuş=(
erbesen 9 keki aslında doğru bi zamanda yemişsin akşama bırakmamışsın tebrikler=)
poşetçay
suleulku 8 çok istikrarlı devam edıosun puan konusunda allah kabul etsin cnm=)
anchusa detoks
kuzu 8 gnocci mnocci ben bilmıorum ama sabahı ve akşamı hafif geçirmişsin güzel=)
pepermint 10 tebriklerrrrrrr gayet iyi gidiosun Cuma tartıda farklılıklar olabilir=)
intlogistics 3 kilo verıosun ama sonrasın löp die alcaksın gibi gelıo dikkat etsene kızım!
gzmnc 9 gayet iyi gidiosun cnm devam senden böle menüler beklıoruz=)
hatice-84 6 kalorii değeri çoook düşük dikkat etmen lazım=(
lachesis 7 bu haftalık böle geçsin cnm Pazartesi sıkı bi menüyle başlarsın haftaya metabolizma şaşırıp yağları ertimeye başlar=)
Spatz 8 tam 10 verıodum kiii akşam mantıyı görünce 2 puancık kırdım=( ama mantıda yenir hani afiyet olsun cnm=)
Çarşamba
melahatt 6 karbonhidrat ağırlıklı olmuş azcık=(
erbesen 9 keki aslında doğru bi zamanda yemişsin akşama bırakmamışsın tebrikler=)
poşetçay
suleulku 8 çok istikrarlı devam edıosun puan konusunda allah kabul etsin cnm=)
anchusa detoks
kuzu 8 gnocci mnocci ben bilmıorum ama sabahı ve akşamı hafif geçirmişsin güzel=)
pepermint 10 tebriklerrrrrrr gayet iyi gidiosun Cuma tartıda farklılıklar olabilir=)
intlogistics 3 kilo verıosun ama sonrasın löp die alcaksın gibi gelıo dikkat etsene kızım!
gzmnc 9 gayet iyi gidiosun cnm devam senden böle menüler beklıoruz=)
hatice-84 6 kalorii değeri çoook düşük dikkat etmen lazım=(
lachesis 7 bu haftalık böle geçsin cnm Pazartesi sıkı bi menüyle başlarsın haftaya metabolizma şaşırıp yağları ertimeye başlar=)
Spatz 8 tam 10 verıodum kiii akşam mantıyı görünce 2 puancık kırdım=( ama mantıda yenir hani afiyet olsun cnm=)
Ahhh şu hamur işleri yokmu yaktın beni yaktın :)kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlisteyi açıklıorum çarşamba gününe ait olan bi tek poşetçay eksik
Çarşamba
hayirlisi olur canim ins... cok da kafana takma, kismetinin nerden gelecegi hiiic belli olmaz...
haklisin.. hem zaten o kilo almis, ben zayifliyorum ona bakmam artik ince ince olucam ya
gzmnc menün neydi cnm bulamıorum şuanda :S
nerden kırdım ki puanı acaba
Allah kabul etsin canim, cok saglikli olmus iftarin
evet katılmak isterım ne yapmam gerekiyor hergün ne kadar spor yaptığimimi bildiricem yardım edersen sevinirim
bu ne listesi ..ben niye yokum bu listede
@kahvem kuzum nasılsın?
@şulem bugün senin listene uymaya çalışıyordum son anda sapıtmışım
:)) hehe evet kocum yazmamissin ben de merak ettim...
sabah--> 1 bardak süt+2 dilm kepek ekmegi+kk peynir+recel
ara--> mandalina
öglen--> corba+patates püresi+ayran
ara--> muz
aksam--> corba+püre+salata
ara-->5 tane badem
evet ya bosver, anlattiklarindan anladigim kasinti ve ne istedigini bilmeyen biri...
ben uni 2 de biriyle tanismistm, bizim bolumde benden 2 sinif büyük. birlikte 1. siniflara ders veriyorduk. benden büyük, caliskan, eli yüzü düzgün bir arkadas olunca ben de etkilenmistim. 1 yil olee kendim calip kendim oynuyordum. yil bitti, o mezun oldu. sonra yine okullar acildi 2 hafta sonra bi baktim, sinifta oturuyor, meger master a baslamis. ben tabi yine heyecan yaptim. bir gün ders arasinda o sinifta tek basina oturuyordu, birden aklimdan sey gecti, 'onunla arkadas olms olsaydik, bu vakti basbasa sohbet ederek geciriyor olurduk' eve gidip, ondan hoslandigimi falan maille yazmistim. sonra hatta inanilmaz zor bir aksamdi, evde degilim, maillere bakamiyorum ne yazdigini coook merak ediyorum. eve gittim daha cvp yazmamisti sonra elektrikler kesildi falan... neyse sonra gördüm mailini, hic benimle ilgili öyle seyler düsünmemis, kusura bakmayaymisim falan filan.. sonra karsilastikca konustuk.. o olay hic olmamis gibi davrandik.
ama benim yasadigim hayal kirikligini anlatamam..
o yil da bitti ben staja basladim bir fabrikada. kalite kontrol bölümündeyim ama yine de üretimin ic. yagli pasli is kiyafetleri icindeyim :))
sonra cok tatli gülüslü, upuzun, oldukca merakli biras geveze bi cocuk, birgün ben bilg.da verileri incelerken geldi yanima, neler buldugumdan, okuldan, derslerden konustuk.. mail adresini aldim, ki verileri ona yollayayim die :) ben aksam maili yolladim, datalar bunlar, staj defterine eklersin die. o da bana havalardan soguk olacagindan falan bahsettisonra biz hergün bol bol konusmaya basladik... ve suan 52 aydir hergün her dakika konusuyoruz....
yani ortada hicbirsey yokken, en cirkin halimle karsima cikti boncuk gözlüm, insallah da heep hayatimda olur...
evet galiba öyle biri gercekten.
o hayal kirikligini düsünebiliyorum ne zorlukla yazmissindir oysaki maili..
vaybe askin cok ilginc bir sekilde gelismis. senin cirkin olarak algiladigin hal onun hosuna gitmis demekki. isnan begenince öyle de begeniyor iste. cok güzel bisey, okurken tebessüm ettim.
Allah bozmasin canimayychh duygulandim yine ama bu sefer iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?