50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aygirl canım pazartes ve dün spor yaptınmı?

erbesen, ca_cansu,kuzu, hatice84, poşetçay spor yapıyor musunuz?????

Ben spor değil ama okula giderken ve gelirken her gn 20 dk gidiş 20. dk dönş yol yürüyorum perşmbeleri ve hafta sonları hariç.
Her günde 20 mekik çekiyorum canm.Eğer perşembe ve hafta sonları 20 mekik dışınd ek bir şey yaparsam söylerim canım.

40 dk olarak perşembe hariç her güne yazıyorum ozaman.... hafta sonu listesi tutmuyoruz.haftaiçi bizimki sadece....

evet, ama belirsizlikten iyiydi benim icin... diger türlü kafamda sürekli acabalar, her yaptigindan anlam cikartmaya calismalar olacakti..

insallah :)) simdi dalga gecer benim, ben seni o halle nasil begenmisim diye :)) ben de derim begenmeseydin bananeee :))

haklisin da sonucta siz yine uzlasip bisey olmamis gibi davranmissiniz hayal kirikligina ragmen. bende farkli olur karsilastigimizda cok kötü olurum ve ya ailesinden ortak arkadaslairmizdan birine derse endisesi var.

haklisin valla begendin ya ona bak de

hoşgeldin kaçak lachesis bu hafta spor yaptınmı hiç bildirim yapmamışında.....

bu arada sana çok teşekkür ederim pazar günü poşetçaya ebruyu izlemesini söylemiştin ya bende pazartesi onla pilates yaptım sayende haftada 3 gün yapabiliyorum okul olmadığında yada geç geldiğimde çok iyi oldu benim için.....

Şulecim bugün 35 dk spor yaptım. Zumba cardio party ve biraz kendi kendime debelendim. Tekrardan teşekküler liste için

harikasınnnn çk güzel olmuş. bi silkinip kendine gelmişindir işte sahalarda görmek istediğimiz dulcinea bu......

Son düzenleme:
selam kizlarr napiyosunuz?

benim isler yogun biraz fazla giremiyorum

sule naber? anchusa , lachesis yok mu?

intlogistics cnm koclugun harika gidiyor

ben bugun de fena beslenmiyorum bakalim; aksama da bozmam insallah;

gecen hafta beslenmede 3. olmustum, bu hafta da hedefim ilk 3

gzmnc, nasil oldun? gecmis olsunn
regl olucam cmr ya da pazar; siskinligi basladi simdiden yarin fazla ccikmam umarimm

bu biraz riskli bir durummus...
ortak arkadaslarinizla takilsaniz bir süre...

belki senin tepkilerini anlamaya ihtiyaci vardir...

selam kizlarr napiyosunuz?

benim isler yogun biraz fazla giremiyorum

gzmnc, nasil oldun? gecmis olsunn
regl olucam cmr ya da pazar; siskinligi basladi simdiden yarin fazla ccikmam umarimm

malesef iyilesemedim hatta sanirim biraz daha ilerledi...

Anchusa burada.
sabah konsolosluktaydim, sonrada alisveris olayina takildim azcik...

suleulku bir saat yuruyus yaptim yine...
Kizlar ben yarin kibrisa gidiyorum. kilolarinizi bildirim, pazartesi sabah aciklarim listeyi.

Anchusa burada.

suleulku bir saat yuruyus yaptim yine...
Kizlar ben yarin kibrisa gidiyorum. kilolarinizi bildirim, pazartesi sabah aciklarim listeyi.

canimm burda miydin?

kibrisa tatile gidiyorsunuz diy mi?

iyi eglenceler simdiden size canimmm..

bu biraz riskli bir durummus...
ortak arkadaslarinizla takilsaniz bir süre...

belki senin tepkilerini anlamaya ihtiyaci vardir...

malesef iyilesemedim hatta sanirim biraz daha ilerledi...

ortak arkadaslarimizla ikimiz de SIK görüsmüyoruz ama iyi anlasiriz. bir kiza biraz renk gösterdim hatta böyle canima tak ettigi bir günde ama hic umursamadi desem yeridir.

tavuk corbasi ic canim iyi gelir

hoşbulduk kuzum, ben de işte ebruyla plates yapıyordum ama dünden beri yapmıyorum, regl olana kadar da yapmayı düşünmüyorum, bebek düşünüyoruz ya, karın haraketlerinde falan hiç içim rahat etmiyor açıkçası, ne olur ne olmaz diye bıraktım ben malesef, sen sil beni istersen listeden

sule naber? anchusa , lachesis yok mu?

ben burdayım, yemek falan yaptım pek bakamadım buralara. havadan çok bunaldım ya offff, dışarı çıkıp oje almak istiyorum ama gözüm de yemedi

Anchusa burada.

göçmen hatun kıbrıs yolunda

harikasınnnn çk güzel olmuş. bi silkinip kendine gelmişindir işte sahalarda görmek istediğimiz dulcinea bu......
Teşekkürler canım Artık ev müsait olmadığı zamanlar hariç mazaretim olmayacak çok şükür, uzun süre düzenli spor yapmaya niyetliyim :118: :119: :122: :124:

Anchusa iyi tatiller

Peppercim kolay gelsin...

GZMNC
mutluluklar

Aygirl sana da mutluluklar, umarım gönlüne göre biri karşına çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…