aygirl canım pazartes ve dün spor yaptınmı?
erbesen, ca_cansu,kuzu, hatice84, poşetçay spor yapıyor musunuz?????
Ben spor değil ama okula giderken ve gelirken her gn 20 dk gidiş 20. dk dönş yol yürüyorum perşmbeleri ve hafta sonları hariç.
Her günde 20 mekik çekiyorum canm.Eğer perşembe ve hafta sonları 20 mekik dışınd ek bir şey yaparsam söylerim canım.
hımmmm hatırladıııımmmm iki öğünde püre yemişsin ondan kırdım ama seenın okul şartlarını düşünürsek 10luk bi menüde diebilirm
evet galiba öyle biri gercekten.
o hayal kirikligini düsünebiliyorum ne zorlukla yazmissindir oysaki maili..
vaybe askin cok ilginc bir sekilde gelismis. senin cirkin olarak algiladigin hal onun hosuna gitmis demekki. isnan begenince öyle de begeniyor iste. cok güzel bisey, okurken tebessüm ettim.
Allah bozmasin canimayychh duygulandim yine ama bu sefer iyi :)
aygirl canım pazartes ve dün spor yaptınmı?
erbesen, ca_cansu,kuzu, hatice84, poşetçay spor yapıyor musunuz?????
Sana katlıyorum canm çok güzel bir duygu.Allah daim etsin.
İnş benimde karşıma beklemediğim bir anda güzel bir kişi çıkar.
evet, ama belirsizlikten iyiydi benim icin... diger türlü kafamda sürekli acabalar, her yaptigindan anlam cikartmaya calismalar olacakti..
insallah :))simdi dalga gecer benim, ben seni o halle nasil begenmisim diye :)) ben de derim begenmeseydin bananeee :))
40 dk olarak perşembe hariç her güne yazıyorum ozaman.... hafta sonu listesi tutmuyoruz.haftaiçi bizimki sadece....
Şulecim bugün 35 dk spor yaptım. Zumba cardio party ve biraz kendi kendime debelendim. Tekrardan teşekküler liste için
haklisin da sonucta siz yine uzlasip bisey olmamis gibi davranmissiniz hayal kirikligina ragmen. bende farkli olur karsilastigimizda cok kötü olurum ve ya ailesinden ortak arkadaslairmizdan birine derse endisesi var.
haklisin valla begendin ya ona bak de
selam kizlarr napiyosunuz?
benim isler yogun biraz fazla giremiyorum
gzmnc, nasil oldun? gecmis olsunn
regl olucam cmr ya da pazar; siskinligi basladi simdiden yarin fazla ccikmam umarimm
Anchusa burada.
sabah konsolosluktaydim, sonrada alisveris olayina takildim azcik...
suleulku bir saat yuruyus yaptim yine...
Kizlar ben yarin kibrisa gidiyorum. kilolarinizi bildirim, pazartesi sabah aciklarim listeyi.
bu biraz riskli bir durummus...
ortak arkadaslarinizla takilsaniz bir süre...
belki senin tepkilerini anlamaya ihtiyaci vardir...
malesef iyilesemedim hatta sanirim biraz daha ilerledi...
Anchusa burada.
suleulku bir saat yuruyus yaptim yine...
Kizlar ben yarin kibrisa gidiyorum. kilolarinizi bildirim, pazartesi sabah aciklarim listeyi.
hoşgeldin kaçak lachesis bu hafta spor yaptınmı hiç bildirim yapmamışında.....
bu arada sana çok teşekkür ederim pazar günü poşetçaya ebruyu izlemesini söylemiştin ya bende pazartesi onla pilates yaptım sayende haftada 3 gün yapabiliyorum okul olmadığında yada geç geldiğimde çok iyi oldu benim için.....
sule naber? anchusa , lachesis yok mu?
Anchusa burada.
Teşekkürler canımharikasınnnn çk güzel olmuş. bi silkinip kendine gelmişindir işte sahalarda görmek istediğimiz dulcinea bu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?