Lachesiscim bu havada nerden aklına düştü oje yahu, süslü seni
Lachesiscim menünü şaşkınlıkla okudumNutella demeye dilim varmadı sana 2-3 cipsi okuyunca emin oldum sen olduğuna ama Tebrikler, çok güzel menü :81:
ay ben oje hastasıyım sürmesem de alıyorum koleksiyon yapıyorum :)
bir kaç oje gördüm onları almalıyım, yoksunluk belirtileri yaşıyorum :)
Teşekkürler canımArtık ev müsait olmadığı zamanlar hariç mazaretim olmayacak çok şükür, uzun süre düzenli spor yapmaya niyetliyim :118: :119: :122: :124:
Anchusa iyi tatiller
Peppercim kolay gelsin...
GZMNC mutluluklar
Aygirl sana da mutluluklar, umarım gönlüne göre biri karşına çıkar
Bugünkü menümü yazıyım;
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek(üzerine kahvaltılık ezme sürdüm)
kk kadar kaşar
kk kadar helva.
ara
bir avuç kabuklu badem, 2-3 cips
öğlen
bir kase karalahana çorbası(çorba dediğime bakmayın, lahanası çok oldu sulu yemek gibi bişey)
yarım kase yoğurt
ara mandalina
akşam
yine bir kase karalahana çorbası
tavada mısır ekmeği yapmayı düşünüyorum, ondan yerim azcık.
onu yapmazsam yarım tabak makarna.
bir kase yoğurt
ara bir eti stick ya da bir mandalina(kalorileri aynıymış nasıl olsa):)
ay teşekkür ederim sizlere layık olmaya çalışıyorum
geçen haftalarda kötü beslendim, toparlamaya çalışıyorum.
Hoşçakal canım.evet, artik yorum yazmak bile istemiyor canim, o kadar yaziyorum ediyorum sonra hooop gitti. hem onca yazmisim ugrasmisim gitti hem de unutmusum ne yazdigimi birdaha yazamiyorum...
oohh saat 05:40 oldu ben cikayim artikin :))
eve gidip birgüzel dinleneyim...
hoscakalinnn............... :79: :80: :79: :80: :79: :80: :79: :80::81::81::81::81::81:
evet, artik yorum yazmak bile istemiyor canim, o kadar yaziyorum ediyorum sonra hooop gitti. hem onca yazmisim ugrasmisim gitti hem de unutmusum ne yazdigimi birdaha yazamiyorum...
oohh saat 05:40 oldu ben cikayim artikin :))
eve gidip birgüzel dinleneyim...
hoscakalinnn............... :79: :80: :79: :80: :79: :80: :79: :80::81::81::81::81::81:
ay çok sağol kuzum sen de öylesin:)))))))))))))) Ne zamandır senin mesajlarını okuyunca çok şekersin diyesim geliyor, üslubuma uymadığı için demiyordum, ama dayanamıyorum artık, çok şekersin
O zaman seni kimse tutamaz valla, git al... ben küçükken çok severdim oje ile oynamayı
bu senin bugünkü menün dimi lachesis?
bu arada sen karadenizli olabilirmisin? karalahana ve mısır ekmeğinden böle bi yorum çıkardım kendimce bu arada mısır ekmeğine bayılrlım ben onu dereotlu lor peynirli yapıorum kahvaltıda sıcak sıcak yemek için süper oluo tavsiye ederim=)
Zaten ben kilo listesinden sonra sana uyarı mesajı yazmıştım... Bilirsin normalde zayıfsın zaten falan derdim. Çok sevindim dikkat etmene tekrardan
hoşbulduk kuzum, ben de işte ebruyla plates yapıyordum ama dünden beri yapmıyorum, regl olana kadar da yapmayı düşünmüyorum, bebek düşünüyoruz ya, karın haraketlerinde falan hiç içim rahat etmiyor açıkçası, ne olur ne olmaz diye bıraktım ben malesef, sen sil beni istersen listeden
canım yazdıkarını hemen cevaplamıştı ama sitenin gazabına uğradım gitmedi bir türlü......ben listeye seni yazıyorum..10 dk bile lsa spor spordur sen yapmışın 2 gün onları yazıyorum ben...40 dk olarak......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?