50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menümü yazıyım;

Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek(üzerine kahvaltılık ezme sürdüm)
kk kadar kaşar
kk kadar helva.

ara
bir avuç kabuklu badem, 2-3 cips

öğlen
bir kase karalahana çorbası(çorba dediğime bakmayın, lahanası çok oldu sulu yemek gibi bişey)
yarım kase yoğurt

ara mandalina

akşam
yine bir kase karalahana çorbası
tavada mısır ekmeği yapmayı düşünüyorum, ondan yerim azcık.
onu yapmazsam yarım tabak makarna.
bir kase yoğurt

ara bir eti stick ya da bir mandalina(kalorileri aynıymış nasıl olsa):)

Lachesiscim menünü şaşkınlıkla okudum Nutella demeye dilim varmadı sana 2-3 cipsi okuyunca emin oldum sen olduğuna ama Tebrikler, çok güzel menü :81:

Lachesiscim menünü şaşkınlıkla okudum Nutella demeye dilim varmadı sana 2-3 cipsi okuyunca emin oldum sen olduğuna ama Tebrikler, çok güzel menü :81:

ay teşekkür ederim sizlere layık olmaya çalışıyorum

geçen haftalarda kötü beslendim, toparlamaya çalışıyorum.

ay ben oje hastasıyım sürmesem de alıyorum koleksiyon yapıyorum :)
bir kaç oje gördüm onları almalıyım, yoksunluk belirtileri yaşıyorum :)

:)))))))))))))) Ne zamandır senin mesajlarını okuyunca çok şekersin diyesim geliyor, üslubuma uymadığı için demiyordum, ama dayanamıyorum artık, çok şekersin

O zaman seni kimse tutamaz valla, git al... ben küçükken çok severdim oje ile oynamayı :86:

coook tesekkür ederim

bu senin bugünkü menün dimi lachesis?
bu arada sen karadenizli olabilirmisin? karalahana ve mısır ekmeğinden böle bi yorum çıkardım kendimce bu arada mısır ekmeğine bayılrlım ben onu dereotlu lor peynirli yapıorum kahvaltıda sıcak sıcak yemek için süper oluo tavsiye ederim=)

yazdigim hicbir ileti iletilmedi, bunlardan da emin degilim

ya girilmiyor, ya mesaj yazilmiyor... cok ilginc...

ayyy evet sinir etti benide bugün bu site bu neyaaaa..........

Selam kızlar.
Bugün ne yediysem artık karnım taş gibi bir şey yiyecek yerim yok artık.Sanırım 2 tane sandalsefası yaptı beni böyle. =(
Sabah:1 dilim kızarmış ekmek.1 dilim peynr.yarım salatalık.1 bardak şekersiz limonlu siyah çay.
Ara:1 parça çikolata biraz peynir.
Öğlen:2 tane sandal sefası.(1 tanesi yarım kabktan.yani 1 tane kabak yemiş oldum)
Ara:3 bardak şekersiz limonlu siyah çay.
Başka bi şey yiyecek halimde yok valla.Nefes zor alıyorum neden bu kadar şiştim anlamışda değilim.
Eğer acıkırsam 1 tane elma yada mandalina yerim.

evet, artik yorum yazmak bile istemiyor canim, o kadar yaziyorum ediyorum sonra hooop gitti. hem onca yazmisim ugrasmisim gitti hem de unutmusum ne yazdigimi birdaha yazamiyorum...

oohh saat 05:40 oldu ben cikayim artikin :))

eve gidip birgüzel dinleneyim...

hoscakalinnn............... :79: :80: :79: :80: :79: :80: :79: :80::81::81::81::81::81:

Hoşçakal canım.

aynen yaaa katılıyorum sana......
hadi bakalım canım o zaman sana iyi dinlenmeler kursun yokmuydu bugün senin

ay çok sağol kuzum sen de öylesin

küçükken mi kesin ojelerle duvarları çizip anneni deli ediyorsundur, yaramaz dulci
benim annem oje sürmezdi ben tükenmez kalem kullanıyordum

evet canım dünkünü de yazmıştım.
ben eskişehirliyim o sebepten hamur işine bayılırım menülerimden anlaşıldığı üzere
eşim karadenizli, kayınvalidem karalahana getirmiş, onları pişiriyim dedim, eşim hasretlik çekmesin dedim.
gerçi pek hasretlik çekmiyor olmalı ki, biraz önce telefonda akşama mısır ekmeği yerine makarnayı tercih etti, onu da kendime benzettim :78:

Zaten ben kilo listesinden sonra sana uyarı mesajı yazmıştım... Bilirsin normalde zayıfsın zaten falan derdim. Çok sevindim dikkat etmene tekrardan

Görmemiştim canım o mesajını, haklısın vallahi, dikkat etmem lazım, eskiden spor yapıyordum, şimdi onu da yapmayınca balon gibi şişmeye başladım

bu site sürekli hata, deyip bakım deyip beni çıldırtıyor :95:

canım yazdıkarını hemen cevaplamıştı ama sitenin gazabına uğradım gitmedi bir türlü......ben listeye seni yazıyorum..10 dk bile lsa spor spordur sen yapmışın 2 gün onları yazıyorum ben...40 dk olarak......

Son düzenleme:
selam

iyi akşamlar herkeseeeee

kimsecikler yok ŞULECİMDEN başka iyi akşamlar şulecim saygılar...

son mesayımda buraya kadar nerdeyse bütün geçmişi okudum

ben kaçar baaaaaaaaaaaaaaaaay herkese şimdiden ALLAH rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…