50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kzlar oturdum 1 simit yedim sabah sabah

he he ben de yarim simit yedimm ) evden de kepek ekmegi getirmistim, unuttum onu simit aldim :-(

anchusa ben bu sabah 200 gr fazla ciktim cnm
yarin sabah da bi tartilayim da oyle bildirim yapayim sana.

detoksta kilo kaybetmedin mi :-oo

he he ben de yarim simit yedimm ) evden de kepek ekmegi getirmistim, unuttum onu simit aldim :-(

anchusa ben bu sabah 200 gr fazla ciktim cnm
yarin sabah da bi tartilayim da oyle bildirim yapayim sana.

detoksta kilo kaybetmedin mi :-oo

kaybettiysem bile 200-300 gramdir, geri kalani sudur kesin. Bugun tartilmadim. yumurtlama donemindeyim o yuzden bir manasi yok tartilmanin dedim. Ama artik bezdim ben peppermint. Bundan sonra amacim duzenli spor olacak, birseyi de takmayacagim.

kaybettiysem bile 200-300 gramdir, geri kalani sudur kesin. Bugun tartilmadim. yumurtlama donemindeyim o yuzden bir manasi yok tartilmanin dedim. Ama artik bezdim ben peppermint. Bundan sonra amacim duzenli spor olacak, birseyi de takmayacagim.

yaa anchusa tatlim sorma,
ben de bezdim;

biz de metobolizma yok kizim ya..

bak 2 haftadir 9-10 puanlari aliyorum hep beslenmede yine de sonuc ortada. bu sabah 200 gr fazla ciktim :-(
nerde ne yanlislik var anlayamadim gittii

gerci anchusacigim, sen gercekten cok cok zayifsin, cok ince duruyosun..
yani bunu oylesine soylemiyorum inan

su topikte belki de en incemizsin;

bir sen bir de fotolarindan gordugum kadariyla sule bosuna rejimle ugrasiyosunuz; kilo almayin yeter

ilahi anchusa, bence sen artık kendini kasma yahu dal gibisin zaten, kilonu korusan yeter kuşum

evet evet, kesinlikle zayifim, doktora gitsem guler bana doktor. ama peppermint debelenmem su yuzden. metabolizmam cok yavas tiroitim yuzunden, dikkat etmedigim an bes kilo koyuyorum. kendiyle barisik olmayan bulirik bir tip olmak hic istemiyorum. Zaten ise yaramiyor ugraslarim..Dedigim gibi sporu birakmayip kendimi baski altina almayacagim artik.

yaa anchusa tatlim sorma,
ben de bezdim;

biz de metobolizma yok kizim ya..

bak 2 haftadir 9-10 puanlari aliyorum hep beslenmede yine de sonuc ortada. bu sabah 200 gr fazla ciktim :-(
nerde ne yanlislik var anlayamadim gittii

Peppermint ben bir ayda 200 gram verdim. inanabiliyor musun? haftada 50 gram...

evet pilatesi birakinca gobek firladi yine. pilates ebaslamam lazim acilen. ve her gun cardio yapacagim, ama bundan sonra kendimi strese sokmak yok...

her gün kardiyo yapıp bir de plates yapıcam diyorsan bence kendini strese sokmuşsun demektir.
her gün kardiyo olur mu yahu:S
koşu bandı al bari günde 15 dakika koşarsın. öle 60-70 dakika spor olmaz, vücudunu alıştırma, ömür boyu öyle mi yapıcaksın. işe başladığında hiç zaman bulamazsın.

evde var kosu bandi.. duruyor bir kosede .....arada bir tozunu aliyoruz.
o zaman bir gun cardio bir gun pilates yapayim..zaten hepsini birden yapmaya vaktim yok bir gunde. 2 saat spora ayiramam..

Lachesis makyaj temizleyicisi ne kullaniyorsun? Bir de goz makyaji ve yuz makyaji temizleyicilerin ayri mi?

sephora göz makyaj temizleyici aldım en en son. şuan onu kullanıyorum. yüz için de babe kullanıyorum, bir de temizleme suyum vardı ama o bitti, onu loccatine almayı düşünüyorum ama daha karar veremedim.

evet ayrı canım ikisi de. ama yüz için normal temizleyici sütle temizliyorum suyum bittiği için. göz için bir de garnierinki iyi.

evde var kosu bandi.. duruyor bir kosede .....arada bir tozunu aliyoruz.
o zaman bir gun cardio bir gun pilates yapayim..zaten hepsini birden yapmaya vaktim yok bir gunde. 2 saat spora ayiramam..

haftada 3 gün koş, 2 gün plates yap, 2 gün dinlen. kasları dinlendirmen lazım. koşu bandı ben de almayı düşünüyordum ama bebekden sonraya erteledim. koşmak kısa sürede daha etkili zamadan tasarruf

hmmm bunlar yok cilekte.

Son düzenleme:

bu anchusanın fikriydi..... her sporun kaloro harcatması ayrı olduğu için ayrı değerlendirelim dedi bende olu dedim......eskiden süre olduğu için çok yapan kazanıyordu.günde 3-4 saat yapan bile çıkıyordu...şimdi her branştan en fazla 1 saat toplamda 2 saati geçemicek. eğer geçen olursa fazla yaptğı spor eklenmicek çıkartılacak....böyce puanı düşecek....aslında 2 saat değilde 1.5 saat mi yapsak acaba...???

çok teşekkür canım öyle gördüğün için.evetfazlam yok göbeğimide saklayabiliyorum...ben hamileliğe hazrlıanmak için veriyorum.....ne kadar az kiloya hamile kalırsam okdar iyi diye düşünüyorum...

evet pilatesi birakinca gobek firladi yine. pilates ebaslamam lazim acilen. ve her gun cardio yapacagim, ama bundan sonra kendimi strese sokmak yok...

leslie in yeni 2 milini indirdim.63 dk 30 dk yürüyüş 30 dk aerobik yaptırıyor....onu deneyebilirsin 1 günde.....

aaa bu arda kilomu söylemi unuttum klo veremdi yaaa hemende unutuyorum ((.... 52.9 100 gr almışım....bende yumurtluyorum....yakında civciv çıkartcam zaten

Kizlar, ogleden sonra takip edemeyebilirim lutfen kilolarinizi ozel mesajla yollayin. Pazartesi sabaha kadar muddetiniz var.

suleulku kjilonu kayit ettim. ilk ve tek kilo bildirimde bulunan kisisin

günaydın arkadaşlar 3 gün lahana çorbası yaptıktan sonra dün herşeyi berbat ettim gün vardı iş yerimde 0 puanlık beslendim gerçekten bu hafta daha sağlıklı besleneceğim ve spor yapacağım hergün söz veriyorum kilomu kime bildirecektim unuttum buraya yazsam olur mu geçen cuma 57.2 kiloydum bugün 56.5 kiloyum

sulecim resimlerini şimdi görüyorum. çok hoşssun gerçekten

sağol canım benim senin güzelliğin.......

Kizlar, ogleden sonra takip edemeyebilirim lutfen kilolarinizi ozel mesajla yollayin. Pazartesi sabaha kadar muddetiniz var.

suleulku kjilonu kayit ettim. ilk ve tek kilo bildirimde bulunan kisisin

heeee kimse kilo veremedimiki bu hafta çok geç kalınmış bildirim için....bende veremedim önümüzdeki maçlara bakacaz artık......

günayddiiinnnn................

aynen yaaa katılıyorum sana......
hadi bakalım canım o zaman sana iyi dinlenmeler kursun yokmuydu bugün senin

kursum pazartesi bitti. yeni donem 13 ocakta basliyor...

süper olmus.. pazartesi mi baslanacak? bir de ben 60 dakka yürüyemiyorum mesela 40 dakka falan (yol o kadar :)) ) o zaman puani ona göre mi olacak yoksa 1 saat yapmayana hic mi puan yok??

sulecim resimlerini şimdi görüyorum. çok hoşssun gerçekten

nerde resim ben de göreyim:81: :81: :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…