günaydın kzlar oturdum 1 simit yedim sabah sabah
alemsin nilufert....
hergun yemedigin surece bir sorun yok bence... rahat ol.... ben kastikca kilo aliyorum...ben karar verdim bu is sporsuz olmuyor.yurumek falan da yetmiyor her gun duzenli cardio yapmak lazim. metabolizmam o kadar yavas ki detoksla bile kilo veremedim.
he he ben de yarim simit yedimm) evden de kepek ekmegi getirmistim, unuttum onu simit aldim :-(
anchusa ben bu sabah 200 gr fazla ciktim cnm
yarin sabah da bi tartilayim da oyle bildirim yapayim sana.
detoksta kilo kaybetmedin mi :-oo
kaybettiysem bile 200-300 gramdir, geri kalani sudur kesin. Bugun tartilmadim. yumurtlama donemindeyim o yuzden bir manasi yok tartilmanin dedim. Ama artik bezdim ben peppermint. Bundan sonra amacim duzenli spor olacak, birseyi de takmayacagim.
kaybettiysem bile 200-300 gramdir, geri kalani sudur kesin. Bugun tartilmadim. yumurtlama donemindeyim o yuzden bir manasi yok tartilmanin dedim. Ama artik bezdim ben peppermint. Bundan sonra amacim duzenli spor olacak, birseyi de takmayacagim.
gerci anchusacigim, sen gercekten cok cok zayifsin, cok ince duruyosun..
yani bunu oylesine soylemiyorum inan
su topikte belki de en incemizsin;
bir sen bir de fotolarindan gordugum kadariyla sule bosuna rejimle ugrasiyosunuz; kilo almayin yeter
yaa anchusa tatlim sorma,
ben de bezdim;
biz de metobolizma yok kizim ya..
bak 2 haftadir 9-10 puanlari aliyorum hep beslenmede yine de sonuc ortada. bu sabah 200 gr fazla ciktim :-(
nerde ne yanlislik var anlayamadim gittii
ilahi anchusa, bence sen artık kendini kasma yahu dal gibisin zaten, kilonu korusan yeter kuşum
evet pilatesi birakinca gobek firladi yine. pilates ebaslamam lazim acilen. ve her gun cardio yapacagim, ama bundan sonra kendimi strese sokmak yok...
her gün kardiyo yapıp bir de plates yapıcam diyorsan bence kendini strese sokmuşsun demektir.
her gün kardiyo olur mu yahu:S
koşu bandı al bari günde 15 dakika koşarsın. öle 60-70 dakika spor olmaz, vücudunu alıştırma, ömür boyu öyle mi yapıcaksın. işe başladığında hiç zaman bulamazsın.
Lachesis makyaj temizleyicisi ne kullaniyorsun? Bir de goz makyaji ve yuz makyaji temizleyicilerin ayri mi?
evde var kosu bandi.. duruyor bir kosede .....arada bir tozunu aliyoruz.
o zaman bir gun cardio bir gun pilates yapayim..zaten hepsini birden yapmaya vaktim yok bir gunde. 2 saat spora ayiramam..
sephora göz makyaj temizleyici aldım en en son. şuan onu kullanıyorum. yüz için de babe kullanıyorum, bir de temizleme suyum vardı ama o bitti, onu loccatine almayı düşünüyorum ama daha karar veremedim.
evet ayrı canım ikisi de. ama yüz için normal temizleyici sütle temizliyorum suyum bittiği için. göz için bir de garnierinki iyi.
haftada 3 gün koş, 2 gün plates yap, 2 gün dinlen. kasları dinlendirmen lazım. koşu bandı ben de almayı düşünüyordum ama bebekden sonraya erteledim. koşmak kısa sürede daha etkili zamadan tasarruf
Kimle düşündünüz çok merak ettim :)
Benim biraz kafam karıştı aslında açıklamalarınla... Fazladan yapılanlar da puan olarak yansırsa, tek fark sporların değer olarak ayrımı oluyo. Aslında en güzeli, max 10 puan olarak yapılandırmak olabilir. Yani kişinin sporu abartmasına engel olmak gibi bişi. Yoksa ben kafama koydum, kilo listesinde 10 aydır 1 kez bile birinci olamadım, bari istekli olduğum spor konusunda birinci olayım
gerci anchusacigim, sen gercekten cok cok zayifsin, cok ince duruyosun..
yani bunu oylesine soylemiyorum inan
su topikte belki de en incemizsin;
bir sen bir de fotolarindan gordugum kadariyla sule bosuna rejimle ugrasiyosunuz; kilo almayin yeter
evet pilatesi birakinca gobek firladi yine. pilates ebaslamam lazim acilen. ve her gun cardio yapacagim, ama bundan sonra kendimi strese sokmak yok...
sulecim resimlerini şimdi görüyorum. çok hoşssun gerçekten
Kizlar, ogleden sonra takip edemeyebilirim lutfen kilolarinizi ozel mesajla yollayin. Pazartesi sabaha kadar muddetiniz var.
suleulku kjilonu kayit ettim. ilk ve tek kilo bildirimde bulunan kisisin
aynen yaaa katılıyorum sana......
hadi bakalım canım o zaman sana iyi dinlenmeler kursun yokmuydu bugün senin
…… pzt sal çar per cum
"yürüyüş(60dk=6p)
fitness (60dk=10p)
pilates(60dk=8p)" TOPLAM
şule 0
peppermint 0
lachesis 0
gzmnc 0
aygirl 0
anchusa 0
dulcina 0
kuzu 0
erbesen 0
intlogistics 0
ca_cansu 0
hatice_84 0
poşetcay 0
ohhh be sonunda oldu...kızlar bu yeni spor listemiz.....yaptığımız sporları ayırdık...ve puanlama getirdik.
günlük her branştan en fazla 1 saat yapılıyor fazlası olursa - puan olarak yansıcak....
3 branşın toplamı 2 saati geçemicek
biz böyle düşündük sizin de yorumlarınızı bekliyoruz....
sulecim resimlerini şimdi görüyorum. çok hoşssun gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?