50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

56 kiloyum . normal küçük dilim peynir bi kaç kaşık reçel yiyorum sabah 8.30 saatlerinde onun dışında genelde saat 12. 2.00 arası bazen acıktıgımda makarna fln yiyorum akşamlarıda eşimle birlikte yiyorum ama ekmek yememeye özen göstersemde gene 1 dilim yiyorum. yogurt tüketiyorum . ama hedefim 50 olmak. boyum 1.67 . bide en çok sinir oldugum kalçalı bi kadın olmam kilolR RESMEN ORDA TOPLANIYOR onlar için ne yapabilirim

afiyet olsun cnmcım da limonlu c vitamninli çaylar falan hayırdır hasta mı oldun=(

evet malesef (

bitti bilem :)) gayet kisa ve öz geciyor :)) ben yaptigimi anlatiyorum o da sagolsun yeni isler veriyor :))

bu haftaki görev daha da zor.. pööffffffff............

bakalim insallah hayirlisiyla hallederim...

linux u aslinda seviyorum ama biras fazla yüklenince donuyor ve beni sinir ediyor.. windows gibi cntr alt del de yapamiyorsun ki....

ya hic dokunmadan beklicem ya da reselicem.. tabi patlayan analizlerin haddi hesabi yok (

hoş geldin önceliklee...... bence senin kilon gayet iyi zayıflamaya ihtiyacın yok... bölgesel egzersizler yaparsan kalça eritmek için sana daha faydalı olur....

halledersin halldersin..... merak etme sen zor görevlerin adamısın :

hoşgeldin pilatesle benim kalça çevrem 2.5cm inceldi eğitmenlik kursuna gitmiştim mutlaka yapmalısın

bond filmi repligi gibi olmus :))

kendimle gurur duydum gaza geldim :)) ama hiiiiccc bugun is yapasim yok. klasik cuma :)

ben bolee takilayim biuralarda :))

amannn yapma boşver dnlen biraz...... sen geldin bben toplantıya gidiyorum... bizde proje yarışmas varmış onla ilgli konuşcaz.... meslek liseleri arasında.... adı öğrenci yarışması ama öğretmenler yapıyor :=====)))))

:)) kolay gelsin...

insallah siz kazanirsiniz:))

dökülsün tüm kirli çamaşırlar=))))

ya bana bunu yaptırmasan direk 0 versen
sabah kahvaltı yok
öğle: 1 ince dilim kek ve pasta
1 kurabiye 1 küçük pohaça 1 küçücük:) kıymalı börek 1 kaşık da patates salatası ya herşeyden yemek istedim
daha bitmedi
akşam: 3 dilim küçük boy pizza
kıpkırmızı oldum

ohh süpermiş afiyet olsun cnm
yalnız bak şöle bi durum oldu şimdi sen böle yedin yedin metabolizma amca bi şaşırdı aaaa dedi bu beni aç bırakmıo dur ben bi çalışıyım dedisen şimdi bu gun yarın az kalorili ama sık sık yersen sebze meyve ağırlıklı gibi beslenirsen bence kilo almazsın hatta verirsin bile
nerden biliosun dersen ben geçen pazar deliler gibi yedım 1 haftadır kuş kadar ama sık beslenıorum ve sonuç mükemmeeel

bugün de ben cozutcam gibi

saat 12 ama ben öglen icin getirdigim 2 sandvichimi de bitirdim :))))

ama ekmekler coook lezzetliydi dayanamadim :)

4 parmak eni ve boyu olan minik kepek ekmegi arasinda biras kasar ve boooool yesillikli 2 sandvich yimis oldum :))

ama aksama yemegim yok yaa :

sahi mi tamam deneyeceğim ama ben sık sık yemeyi beceremiyorum bir oturduğum zaman iyice yiyorum

=))) eğer yakınlardan bi yerden leblebi alabiliosan al cnm bi avuç atarsın ağzına 1 saate yakın götürür o seni

sahi mi tamam deneyeceğim ama ben sık sık yemeyi beceremiyorum bir oturduğum zaman iyice yiyorum

valla denemek bedava=) 1.5 saatte bir ye ama 1 tane elma diil de yarım ye 1.5 saat sonra tekrar ye sebze yemeği yerine salata ye bol limonlu ye bide mesela ekmek kızart üzerine az peynir üzerine de pul biber ek azcık öyle ye 2 gün dene bence hep uğraşcaksın gitcen gelcen yicen ama az yiceksin faydasını görürsün

=))) eğer yakınlardan bi yerden leblebi alabiliosan al cnm bi avuç atarsın ağzına 1 saate yakın götürür o seni

malesef bulamam... ama ayranim var 1 saat sonra onu icerim. kivim var. bol limonlu cay icerim.. saat 6 a kadar dayansam yeter bana :))

ama evde pisirecek bisilr bulmaliyim....

ne yemek yapsam???????????

malesef bulamam... ama ayranim var 1 saat sonra onu icerim. kivim var. bol limonlu cay icerim.. saat 6 a kadar dayansam yeter bana :))

ama evde pisirecek bisilr bulmaliyim....

ne yemek yapsam???????????

yemek konusunda çok kabiliyetli sayılmam ama atmasyon yaparım ben genelde açarım dolabı ne var kabak havuç domates atıorum patlıcan bide az bişi tavuk varsa hepsini karıştırıp sotelerim fix menü budur tavuk olsun yeter kalan malzeme dolapta çürümeye üz tutmuş sebzeciklerdir=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…