günaydııınnn
görmüşüm menüyü yorum bile yapmışım hatta çikolata mı yedin sen
afiyet olsun cnmcım da limonlu c vitamninli çaylar falan hayırdır hasta mı oldun=(
sağol canım o senin güzelliğin....
Allah yardımcın olsun şkerim.....hayırlı haberlerin alırız.......
bende linuxden nefret ediyorum..... ama senin kadar değildir...((( bizimki windows alışkanlığından
56 kiloyum . normal küçük dilim peynir bi kaç kaşık reçel yiyorum sabah 8.30 saatlerinde onun dışında genelde saat 12. 2.00 arası bazen acıktıgımda makarna fln yiyorum akşamlarıda eşimle birlikte yiyorum ama ekmek yememeye özen göstersemde gene 1 dilim yiyorum. yogurt tüketiyorum . ama hedefim 50 olmak. boyum 1.67 . bide en çok sinir oldugum kalçalı bi kadın olmam kilolR RESMEN ORDA TOPLANIYOR onlar için ne yapabilirim
evet malesef(
bitti bilem :)) gayet kisa ve öz geciyor :)) ben yaptigimi anlatiyorum o da sagolsun yeni isler veriyor :))
bu haftaki görev daha da zor.. pööffffffff............
bakalim insallah hayirlisiyla hallederim...
linux u aslinda seviyorum ama biras fazla yüklenince donuyor ve beni sinir ediyor.. windows gibi cntr alt del de yapamiyorsun ki....
ya hic dokunmadan beklicem ya da reselicem.. tabi patlayan analizlerin haddi hesabi yok(
56 kiloyum . normal küçük dilim peynir bi kaç kaşık reçel yiyorum sabah 8.30 saatlerinde onun dışında genelde saat 12. 2.00 arası bazen acıktıgımda makarna fln yiyorum akşamlarıda eşimle birlikte yiyorum ama ekmek yememeye özen göstersemde gene 1 dilim yiyorum. yogurt tüketiyorum . ama hedefim 50 olmak. boyum 1.67 . bide en çok sinir oldugum kalçalı bi kadın olmam kilolR RESMEN ORDA TOPLANIYOR onlar için ne yapabilirim
halledersin halldersin..... merak etme sen zor görevlerin adamısın :
bond filmi repligi gibi olmus :))
kendimle gurur duydum gaza geldim :)) ama hiiiiccc bugun is yapasim yok. klasik cuma :)
ben bolee takilayim biuralarda :))
amannn yapma boşver dnlen biraz...... sen geldin bben toplantıya gidiyorum... bizde proje yarışmas varmış onla ilgli konuşcaz.... meslek liseleri arasında.... adı öğrenci yarışması ama öğretmenler yapıyor :=====)))))
koçum ben dünkü menümü yazmaya utanıyorum
dökülsün tüm kirli çamaşırlar=))))
ya bana bunu yaptırmasan direk 0 versen
sabah kahvaltı yok
öğle: 1 ince dilim kek ve pasta
1 kurabiye 1 küçük pohaça 1 küçücük:) kıymalı börek 1 kaşık da patates salatası ya herşeyden yemek istedim
daha bitmedi
akşam: 3 dilim küçük boy pizza
kıpkırmızı oldum
ohh süpermiş afiyet olsun cnm
yalnız bak şöle bi durum oldu şimdi sen böle yedin yedin metabolizma amca bi şaşırdı aaaa dedi bu beni aç bırakmıo dur ben bi çalışıyım dedisen şimdi bu gun yarın az kalorili ama sık sık yersen sebze meyve ağırlıklı gibi beslenirsen bence kilo almazsın hatta verirsin bile
nerden biliosun dersen ben geçen pazar deliler gibi yedım 1 haftadır kuş kadar ama sık beslenıorum ve sonuç mükemmeeel
bugün de ben cozutcam gibi
saat 12 ama ben öglen icin getirdigim 2 sandvichimi de bitirdim :))))
ama ekmekler coook lezzetliydi dayanamadim :)
4 parmak eni ve boyu olan minik kepek ekmegi arasinda biras kasar ve boooool yesillikli 2 sandvich yimis oldum :))
ama aksama yemegim yok yaa :
sahi mi tamam deneyeceğim ama ben sık sık yemeyi beceremiyorum bir oturduğum zaman iyice yiyorum
=))) eğer yakınlardan bi yerden leblebi alabiliosan al cnm bi avuç atarsın ağzına 1 saate yakın götürür o seni
malesef bulamam... ama ayranim var 1 saat sonra onu icerim. kivim var. bol limonlu cay icerim.. saat 6 a kadar dayansam yeter bana :))
ama evde pisirecek bisilr bulmaliyim....
ne yemek yapsam???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?