canim takma kafana bunlar uyuz. eline dezenfekte spreyi al onun gibi davran sende
hiiic umrumda olmaz valla bananeee.... benden uzak olsun da ne olursa olsun...
birkac seferdir sürekli bisilere bahane buluyor sinir oluyorum.. bende de salaklik, sürekli problemlerini cözmesine yardimci oluyorum... daha dün bir programi hem onun hem de kendi bilg.a kurdum.. ama yok yoookkk....
akillancam...
üzme kendini tatlım
hiç duyma bile söylediklerini cevap vermemen zaten o tipleri çıldırtır
gercekten uzun saci olmayan anlamaz bence de. yada asiri iyi bir algisi olmali. demek ki 5 santim demeliymissin ki asil istedigin gibi olmasi icin. ben de en son gittigimde bir iki ay oluyor acaip uzatmistim saclarimi. aslinda sadece form girsin biraz daha canli dursun istedim. resmen yoldu. kahkülüm daha yeni yeni düzelmeye basladi.
insanin yolasi geliyor dimibence baska birine git, ve bastan anlas göstere göstere kesmesi icin.
manyagin tekiymis bu ya. inan kafaya takmaya degmez. sadece ona yardimci olma..dün yemege cikarken camlari acmisti hemde hepsini -10 derecedeyiz düsün. ve pencere bozuldu kapanmiyor dünden beri ama sanki hicbirsey olmamis, o hicbirsey yapmamis gibi davraniyordu. ben de bugün, senin yüzünden hasta oluyorum digince, bence benim degil bu acik cam yüzünden cünkü ben bile daha kötü oldum cook soguk oda sürekli dedim..
bircok arkadasim, cekik gözlülerin oldukca kiskanc olduklarini söylemisti ama hepsi de ayni olmaz demistim.. suana kadar asyali 4 kisi tanidim, 4ü de ayni(
buraya ilk geldigimde banka hesabi acmam lazimdi, alman olan ona sordu sen biliyor musun hangisi iyi diye o da benim tüm bankalardan hesabim var dedi. inanmamistim, cünkü burada bankadan hesap acmak yillik 100 euroya mal oluyor, asla yapmayacagi birsey.. 3 hafta sonra ortaya cikti, tekbir bankadan hesabi varmis :) hayir söylese ne olacak sanki....
öyle yapım ama yinede bildiği gibi yaptı hanım efendi
kizlar,
ben de en son bikac ay once kuafore gittim;
uclarinda al dedim, en az 10 cm aldi;
ben de cok uzulmustum.
ama simdi uzadilar yeniden.
tweetycim merak etme bikac aya uzar sacin cnm
ama kuaforlere benim de hic ama hic guvenim kalmadi, sacimi bile kendim boyuyorum sirf bu yuzden
selam kızlar nbr....... nasılsınız görüşmeyeli.......
şulecim 40dk pilates yaptım bugün
Ben iyim canım seni sormalı sen nasılsın nasıl kilo verebiliomusun?
ben dün yürüyemedim.. bugün de sanirim yürüyemem.. hem hastayim hem de hava cook soguk.. kar da var.. ayaklarim üsüyor sonra
ama mekik cekerim sanirim :))
aman canım dikkat et kendine yaban ellerde hasta olma sakın....iyieşene kadar yapma spor....
Bende de aynı canım durumlar.300 gr almşm bnde =(bugünü yazdım canım ama pazartesinden başka spor bildirmemişsin diğer günler yapmışmıydın ?????
iyiym canım çok şükür mutfaktayım yemek memek uğraşıyoruz işte.....geçen hafta 800 gr vermiştim bu hafta tık yok hatta 100 gr almışım bile(( 2 ileri 1 geri devam edip gidiyoruz te.....sede durumlar nasıl????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?