50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim takma kafana bunlar uyuz. eline dezenfekte spreyi al onun gibi davran sende

hiiic umrumda olmaz valla bananeee.... benden uzak olsun da ne olursa olsun...

birkac seferdir sürekli bisilere bahane buluyor sinir oluyorum.. bende de salaklik, sürekli problemlerini cözmesine yardimci oluyorum... daha dün bir programi hem onun hem de kendi bilg.a kurdum.. ama yok yoookkk....

akillancam...

gercekten öyle insanlara yardimci olmamak bazen daha iyi, kiymetini bilmeleri adina..

bu arada kizlar ben dayanamadim dolaptaki tuc-bisküvilerini yedim cok acikmistim

üzme kendini tatlım

hiç duyma bile söylediklerini cevap vermemen zaten o tipleri çıldırtır

dün yemege cikarken camlari acmisti hemde hepsini -10 derecedeyiz düsün. ve pencere bozuldu kapanmiyor dünden beri ama sanki hicbirsey olmamis, o hicbirsey yapmamis gibi davraniyordu. ben de bugün, senin yüzünden hasta oluyorum digince, bence benim degil bu acik cam yüzünden cünkü ben bile daha kötü oldum cook soguk oda sürekli dedim..

bircok arkadasim, cekik gözlülerin oldukca kiskanc olduklarini söylemisti ama hepsi de ayni olmaz demistim.. suana kadar asyali 4 kisi tanidim, 4ü de ayni (

buraya ilk geldigimde banka hesabi acmam lazimdi, alman olan ona sordu sen biliyor musun hangisi iyi diye o da benim tüm bankalardan hesabim var dedi. inanmamistim, cünkü burada bankadan hesap acmak yillik 100 euroya mal oluyor, asla yapmayacagi birsey.. 3 hafta sonra ortaya cikti, tekbir bankadan hesabi varmis :) hayir söylese ne olacak sanki....

öyle yapım ama yinede bildiği gibi yaptı hanım efendi

manyagin tekiymis bu ya. inan kafaya takmaya degmez. sadece ona yardimci olma..

kizlar,
ben de en son bikac ay once kuafore gittim;
uclarinda al dedim, en az 10 cm aldi;
ben de cok uzulmustum.

ama simdi uzadilar yeniden.

tweetycim merak etme bikac aya uzar sacin cnm

ama kuaforlere benim de hic ama hic guvenim kalmadi, sacimi bile kendim boyuyorum sirf bu yuzden

ama iste kendi sacini kesmek mesele. bi süre sonra mecburen teslim oluyoruz

selam kızlar nbr....... nasılsınız görüşmeyeli.......

ben dün yürüyemedim.. bugün de sanirim yürüyemem.. hem hastayim hem de hava cook soguk.. kar da var.. ayaklarim üsüyor sonra

ama mekik cekerim sanirim :))

tweety geçmiş olsun canım, ben de bugün kuaföre gidicektim önleri düzelttirmek için sonra üşendim bir de dedim bunlar işte boyunu da kısaltır kendim kestim :) gerçi 2-3 santim kestim ama bu bana yeter zaten :)

şulecim 40dk pilates yaptım bugün

bugünü yazdım canım ama pazartesinden başka spor bildirmemişsin diğer günler yapmışmıydın ?????

Ben iyim canım seni sormalı sen nasılsın nasıl kilo verebiliomusun?

iyiym canım çok şükür mutfaktayım yemek memek uğraşıyoruz işte.....geçen hafta 800 gr vermiştim bu hafta tık yok hatta 100 gr almışım bile (( 2 ileri 1 geri devam edip gidiyoruz te.....sede durumlar nasıl????

ben dün yürüyemedim.. bugün de sanirim yürüyemem.. hem hastayim hem de hava cook soguk.. kar da var.. ayaklarim üsüyor sonra

ama mekik cekerim sanirim :))

aman canım dikkat et kendine yaban ellerde hasta olma sakın....iyieşene kadar yapma spor....

aman canım dikkat et kendine yaban ellerde hasta olma sakın....iyieşene kadar yapma spor....

mecbur öyle olcak...

elimdeki kütüphaneye götürcem 10 dakkalik yol, bir de yokus asagi.. sonrasinda yürüyemem sanirim otobüsü beklerim...

novaljin iciyorum ama dr.a gidip antibiyotik alsammi?

Bende de aynı canım durumlar.300 gr almşm bnde =(

kocumcummm ben birazdan cikarim...

menümü yazayim h.sonu giremiyorm ben

sabah--> 1 bardak booool limonlu cay+1 dilim kepek ekmegi+recel

ara--> mandalina

öglene dogru :) --> 2 minik bol yesillikli kasarli sandwich

öglen--> ayran 0.33 L

ara--> kivi yerim

aksam--> pizza+salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…