50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hm hmmm evet aslinda olabilir... ama simdi türk marketine gitmek zor geldi :)) bir de tavuk parca yok, bütün satiliyor hep.. o da bana cok...

yemek kismina bakiyorum, kiyma soslu mantar gördüm cook leziz duruyor, onu denemeyi düsünüyorum...

ya da evde pizza vardi sebzeli :)) yanina da bol salata??

selaaaaaaaaam

nasılsınız kızlar

dün dr a gittim çok kansız kalmışım 6 ay günde 2 tane kan hapı içicem yaaa ay hiç sevmem ama ...

bide b 12 vitamin hapı verdi onda da eksik varmış

kızlar sürekli diyet yapmaktan sağlığımızdan olmayalım diyet yapmayınca da sürekli kilo artışı oluyo napcaz yaa çıldırmak elde değil

ben tekrar spora başlicam bugün yeter bukadar dinlenme biraz stepper biraz plates o şekilde

dünkü menümü de yazim

kahvaltı 4 ama incecik zaten kepekli ekmekle klasik kahvaltı

ara yok dr a gittiğim için yapamadım

öğle fırında ğişmiş patates az yağlı ve bulğur salatası yoğurt

ara malesef küçük bi dilim tart hamuru inceydi

akşam 2 tabak çokm az yağlı pırasa( eşim beğenmediğinden onunkini yemek zorunda kaldım atmaya kıyamadım napiiiiiim )ve salata 1 -2 lokmacık tart dan tatım gene dayanamadım eşim okadar iştahla yiyoduki.....

he bide bi ara küçük bi kase aşure yapmıştım onu yedim

mayva yemeyi unutmuşum dün ama tart zaten muzluydu

kansizlik her bayanin sorunu sanirim....
taze hurma, meyve olanda demir orani cok yüksekmis, ama mutlaka yaninda c vitamini iceren bir besinle alin... demir iceren gidalar yerken emiliminin olabilmesi icin yaninda c vitaminli seylerle tüketmek gerekiyormus...

tweety kilo bildirimini bekliyorum

teşekkür ederim tatlııım

slm kizlar islerim son derece yogun, bir an önce eve gitmeyi düsünüyorum az dinlenebilmek adina.
kahvalti da yapamadim uyuya kaldim

tartilamadim da, yarin sonucu bildiririm. siz nasilsiniz ?

geçen kuaföre gittiim kızlar

bu kuaförler gıcıklıgına mı yapıyor anlamıyorum ben

10 cm kadar kısalt dedim sen git tam bi karış kesmiş saçımı şimdi bekle de uzasın

güzelleşmek için gidiyorum çirkinleştirip gönderiyolar yaa

önler kısacık arkalar uzun garip bi model ne güzel uzatmıştım saçlarımı

şimdi bütün uzun saçlı bayanların saçına bakıp duruyorum ayyy ne güzel benimki de öyleydi falan diye düşünüyorum zaten dert çok bide bu eklendi

kıymalı mantar iidir bence=)
pizza da olurda şimdi ondan bi dilim yicen bilmem kaç kalori booolca mantar ye daha iyi bence yşne yanında salatayla

ben günlük meyve tüketimime dikkat etsem de, sebze agirlikli yesem de et cook cook olmasa da haftada 1-2 defa mutlaka yesemde bende de kansizlik var...

burdaki türk doktor kirlenmemin ne kadar oldugunu sormustu 7 gün diince direk ona bagladi ve k.dogm doktoruna sevk verdi. daha gitmedim ama simdilik idare ediyorum...

insanin sinirleri biranda nasil tepesine cikarmis demincek yasadim, allahtan tam o anda hoca geldi de odaya dalmadim cekik gozluye... (

3 gündür hastayim ama cok da dikkat ederim, elimden mendil düsmez kimsenin biseyine yaklasmam, sürekli ellerimi yikarim, düdük, acmis cekmecesini ilac aliyor, bana da sanirim hasta olcam, senden bulasti diyor..

Allahim ya sanki tuttum boynunu yalapsap optum, suratina suratina hapsurdum...

kocaman oda, kapi sürekli acik, ne bulastircam ben sana... uyuz....

ay cook sinirlendim

sirf bu yüzden kuaföre cok nadir gidiyorum

canim takma kafana bunlar uyuz. eline dezenfekte spreyi al onun gibi davran sende

sirf bu yüzden kuaföre cok nadir gidiyorum

evet yaaa bende gitmezdim çok sık ama gidesim tutu işte
hep uçlarından al derdim söz dinlerdi bayan ama bu sefer 10 cm kes deyince kadın dayadı makası
kendi saçları kısa ya anlamaz ki uzun saçlının halinden tok açın halinde anlamadığı gibi

kızım da okadar ağladı anne kestirme saçlarını dedi keşke onu dinleseydim de gitmeseydim kuaföre bide profesyonel kuaför diye sürekli ona gidiyorum ama artık senede 1 giderim arık yada başka bi kuaföre giderim ay çok kızdım ben bu bayana şunu yapasım geldi valla

üzme kendini tatlım

hiç duyma bile söylediklerini cevap vermemen zaten o tipleri çıldırtır

gercekten uzun saci olmayan anlamaz bence de. yada asiri iyi bir algisi olmali. demek ki 5 santim demeliymissin ki asil istedigin gibi olmasi icin. ben de en son gittigimde bir iki ay oluyor acaip uzatmistim saclarimi. aslinda sadece form girsin biraz daha canli dursun istedim. resmen yoldu. kahkülüm daha yeni yeni düzelmeye basladi.

insanin yolasi geliyor dimi bence baska birine git, ve bastan anlas göstere göstere kesmesi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…