yemek konusunda çok kabiliyetli sayılmam ama atmasyon yaparım ben genelde açarım dolabı ne var kabak havuç domates atıorum patlıcan bide az bişi tavuk varsa hepsini karıştırıp sotelerim fix menü budur tavuk olsun yeter kalan malzeme dolapta çürümeye üz tutmuş sebzeciklerdir=))
selaaaaaaaaam
nasılsınız kızlar
dün dr a gittim çok kansız kalmışım 6 ay günde 2 tane kan hapı içicem yaaa ay hiç sevmem ama ...
bide b 12 vitamin hapı verdi onda da eksik varmış
kızlar sürekli diyet yapmaktan sağlığımızdan olmayalım diyet yapmayınca da sürekli kilo artışı oluyo napcaz yaa çıldırmak elde değil
ben tekrar spora başlicam bugün yeter bukadar dinlenme biraz stepper biraz plates o şekilde
dünkü menümü de yazim
kahvaltı 4 ama incecik zaten kepekli ekmekle klasik kahvaltı
ara yok dr a gittiğim için yapamadım
öğle fırında ğişmiş patates az yağlı ve bulğur salatası yoğurt
ara malesef küçük bi dilim tart hamuru inceydi
akşam 2 tabak çokm az yağlı pırasa( eşim beğenmediğinden onunkini yemek zorunda kaldım atmaya kıyamadım napiiiiiim )ve salata 1 -2 lokmacık tart dan tatım gene dayanamadım eşim okadar iştahla yiyoduki.....
he bide bi ara küçük bi kase aşure yapmıştım onu yedim
mayva yemeyi unutmuşum dün ama tart zaten muzluydu
selaaaaaaaaam
nasılsınız kızlar
dün dr a gittim çok kansız kalmışım 6 ay günde 2 tane kan hapı içicem yaaa ay hiç sevmem ama ...
bide b 12 vitamin hapı verdi onda da eksik varmış
kızlar sürekli diyet yapmaktan sağlığımızdan olmayalım diyet yapmayınca da sürekli kilo artışı oluyo napcaz yaa çıldırmak elde değil
ben tekrar spora başlicam bugün yeter bukadar dinlenme biraz stepper biraz plates o şekilde
dünkü menümü de yazim
kahvaltı 4 ama incecik zaten kepekli ekmekle klasik kahvaltı
ara yok dr a gittiğim için yapamadım
öğle fırında ğişmiş patates az yağlı ve bulğur salatası yoğurt
ara malesef küçük bi dilim tart hamuru inceydi
akşam 2 tabak çokm az yağlı pırasa( eşim beğenmediğinden onunkini yemek zorunda kaldım atmaya kıyamadım napiiiiiim )ve salata 1 -2 lokmacık tart dan tatım gene dayanamadım eşim okadar iştahla yiyoduki.....
he bide bi ara küçük bi kase aşure yapmıştım onu yedim
mayva yemeyi unutmuşum dün ama tart zaten muzluydu
kansizlik her bayanin sorunu sanirim....
taze hurma, meyve olanda demir orani cok yüksekmis, ama mutlaka yaninda c vitamini iceren bir besinle alin... demir iceren gidalar yerken emiliminin olabilmesi icin yaninda c vitaminli seylerle tüketmek gerekiyormus...
Limonlu çay daha mı etkili kızlar?siyah çay dimi
Ne kadar şeker atıyorsunuz bide
tweety kilo bildirimini bekliyorum
en iyisi yesil cay...
cayi hic sekersiz tuketiyoruz.
hm hmmm evet aslinda olabilir... ama simdi türk marketine gitmek zor geldi :)) bir de tavuk parca yok, bütün satiliyor hep.. o da bana cok...
yemek kismina bakiyorum, kiyma soslu mantar gördüm cook leziz duruyor, onu denemeyi düsünüyorum...
ya da evde pizza vardi sebzeli :)) yanina da bol salata??
geçen kuaföre gittiim kızlar
bu kuaförler gıcıklıgına mı yapıyor anlamıyorum ben
10 cm kadar kısalt dedim sen git tam bi karış kesmiş saçımı şimdi bekle de uzasın
güzelleşmek için gidiyorum çirkinleştirip gönderiyolar yaa
önler kısacık arkalar uzun garip bi model ne güzel uzatmıştım saçlarımı
şimdi bütün uzun saçlı bayanların saçına bakıp duruyorum ayyy ne güzel benimki de öyleydi falan diye düşünüyorum zaten dert çok bide bu eklendi
insanin sinirleri biranda nasil tepesine cikarmis demincek yasadim, allahtan tam o anda hoca geldi de odaya dalmadim cekik gozluye...(
3 gündür hastayim ama cok da dikkat ederim, elimden mendil düsmez kimsenin biseyine yaklasmam, sürekli ellerimi yikarim, düdük, acmis cekmecesini ilac aliyor, bana da sanirim hasta olcam, senden bulasti diyor..
Allahim ya sanki tuttum boynunu yalapsap optum, suratina suratina hapsurdum...
kocaman oda, kapi sürekli acik, ne bulastircam ben sana... uyuz....
ay cook sinirlendim
sirf bu yüzden kuaföre cok nadir gidiyorum
insanin sinirleri biranda nasil tepesine cikarmis demincek yasadim, allahtan tam o anda hoca geldi de odaya dalmadim cekik gozluye...(
3 gündür hastayim ama cok da dikkat ederim, elimden mendil düsmez kimsenin biseyine yaklasmam, sürekli ellerimi yikarim, düdük, acmis cekmecesini ilac aliyor, bana da sanirim hasta olcam, senden bulasti diyor..
Allahim ya sanki tuttum boynunu yalapsap optum, suratina suratina hapsurdum...
kocaman oda, kapi sürekli acik, ne bulastircam ben sana... uyuz....
ay cook sinirlendim
evet yaaa bende gitmezdim çok sık ama gidesim tutu işte
hep uçlarından al derdim söz dinlerdi bayan ama bu sefer 10 cm kes deyince kadın dayadı makası
kendi saçları kısa ya anlamaz ki uzun saçlının halinden tok açın halinde anlamadığı gibi
kızım da okadar ağladı anne kestirme saçlarını dedi keşke onu dinleseydim de gitmeseydim kuaföre bide profesyonel kuaför diye sürekli ona gidiyorum ama artık senede 1 giderim arık yada başka bi kuaföre giderim ay çok kızdım ben bu bayanaşunu yapasım geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?